passenger57 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Έχω σε AGP την club3d GEFORCE 7600 gs 256mb και τα έπαιξε το ανεμιστήρι που ειναι χωμένο μέσα στην ψύκτρα.Και μου κολλάει το σύστημα ή μου βγάζει διαφορα τρελά χρώματα και δεν μπαίνει στα windowz όταν θερμαίνεται μετα από λίγο. Υπάρχει περίπτωση να βρώ τετοιο ψυκτρο-ανεμιστήρι? Η ψύκτρα ειναι τοποθετημένη με πλαστικα πριτσινάκια....γίνεται τίποτα ρε παιδια, γιατι είχε κοστίσει όταν την πήρα 120 ευρα!
Skylined Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ξεκουμπώνεις ψύκτρα & ανεμιστήρι, καθαρίζεις-αφαιρείς εντελώς τη θερμαγώγιμη πάστα που είναι κολλημένη στον επεξεργαστή, αλείφεις μια καινούρια λεπτή στρώση και από πάνω τοποθετείς μία καινούρια ψύκτρα την οποία προηγουμένως έχεις αγοράσει. Λίγα λεπτά είναι η όλη διαδικασία. Πριν κάνεις οτιδήποτε, έλεγξε καλού κακού μήπως δεν είναι καλά χωμένο το καλωδιάκι που δίνει ρεύμα στο ανεμιστήρι.
passenger57 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Αδερφέ, και πώς θε βγάλω τα πριτσινάκια απο την κάρτα γραφικών? νομίζω πως ειναι δύσκολο να βγούν και αν βγούν θα σπάσουν.Με τι θα καθαρίσω την πάστα που υπάρχει κάτω απο την ψύκτρα? Ποιό cooler προτείνεις να αγοράσω?
Skylined Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Απ' ότι βλέπω στη φωτογραφία είναι κουμπωτή η ψύκτρα. Οπότε αυτά τα πιρτσινάκια που λες τα πατάς με μία πένσα και σπρώχνεις προς τα πάνω. Και αν σπάσουν μη στενοχωριέσαι αφού πάει για απόσυρση η ψυκτρούλα σου. Τα βιβλία λένε πως την πάστα την καθαρίζεις με βαμβάκι και οινόπνευμα. Εγώ μια φορά είχα καθαρίσει με χαρτί υγείας και σάλιο και όλα πήγαν καλά Aυτή είναι καλή για την κάρτα σου και το γνωρίζω γιατί κάποτε φορούσα στην 7600GT μου ένα πολύ παραπλήσιο μοντέλο. Όμως δεν αποκλείω να υπάρχει κάτι φθηνότερο το οποίο να καλύπτει τις ανάγκες σου με εξίσου ικανοποιητικό τρόπο. Δεν το έχω ψάξει, κάποιος εδώ μέσα σίγουρα θα γνωρίζει
Skylined Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Λες να μπορείς να κολλήσεις δικό σου ανεμιστήρι στην ψύκτρα; Τώρα που το κοιτάω μου φαίνεται σα να είναι κολλημένος ο ανεμιστήρας. Επίσης και αυτή η ψύκτρα κάνει για την κάρτα σου, είναι χωρίς ανεμιστήρα αλλά καταλαμβάνει αρκετούτσικο όγκο.
passenger57 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ...μάλλον θα χτυπήσω το ζαλμανίδι
passenger57 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Τελικά τα έπαιξε η κάρτα...και ακόμα και σωστή ψυξη δεν μπαινω στα windowz....Πως σας φαίνεται αυτή η κάρτα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510662 Αναγκαστικά σε AGP λόγω μητρικής.Φοβάμαι μόνο το θέμα του τροφοδοτικού που έχω...ειναι 450 WATT..θα την αντέξει? Μέχρι 75 ευρώ...τι έχετε να προτείνετε?
Skylined Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 450 WATT.... H κάρτα λέει θέλει 30 Ampere στα 12 Volt, δύσκολα. Τί τροφοδοτικό έχεις και τί ακριβώς τη χρειάζεσαι την κάρτα. Tί παιχνίδια παίζεις;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Οπα η 3650 30Α θελει? Ή κατι εγω δεν επιασα καλα? Επειδη αυτο αποκλειεται γιαυτο το λεω...
passenger57 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Έχω ένα chieftech 450 watt , 3 σκληρούς Δίσκους 3 pci γεμάτες και ενα dvd drive. Παιχνίδια παίζω τα πάντα...
mpimpas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 30αμπερ!μηπως θες να πεις 3α με 450watt στον υπολογστη ειναι μια χαρα και η καρτα ειναι καλη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ξαναδιαβασα το thread. Η HD3650 παιζει απροβληματιστα σε αυτο το τροφοδοτικο σε συνθεση που εχω κανει εδω και 3 μηνες. Αυτο το τροφοδοτικο λεει οτι δινει 18Α στις +12γραμμες. (ποιες +12, μια εχει ολη κι ολη) Οποτε τι 30Α λετε βρε παιδια?
mpimpas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 μην πετας λεφτα ετσι κιαλιος ειναι agp καποια στιγμη θα το αλλαξεις ολο το συστημα
Skylined Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 550Watt or greater power supply with 30Amps on 12 volt with 2x4 power connector recommanded Μου διέφυγε το recommended αν και πάλι πολλά είναι. Kάποιο λαθος έχει γίνει πηγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.