Thail Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 κριμα ρε παιδι μ...αλλα με τοσα ειχε μπλεξει,καποια στιγμη θα τη παθαινε
tsoukalasexhaus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 εγω πιστευω οτι τον ''φαγανε''.τον ειχαν πιασει και τον προηγουμενο μηνα με την ''κοκα-κολα''κ σιγουρα καποιοι τον καθαρισαν για να μην μιλησει κ αποκαλυψει ονοματα
FilipposMD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Καλά, αυτή η ξερολίαση δεν υπάρχει! Αφήστε τον νεκρό στην ησυχία του, που πλάκωσαν όλοι με τις θεωρίες και τις μυστικές πληροφορίες. Έλεος.
vaso7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Κριμα και πάλι κρίμα για τον άνθρωπο. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ κυρίως λόγω δύο ξένων. R.I.P ! υγ. Οντως φτάνει με τις θεωρίες συνομωσίας , λίγο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα.
antreas18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ασε τους ειδικους να μιλανε και να ξερουν τους λογους κλπ...στην ελλαδα ολοι τα ξερουν ολα
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Nαι, και αφού χτυπήθηκε καμιά 20ριά φορές μπρος πίσω και δεν πέθανε σαν τον Ρασπούτιν, είπε να το κάνει ακόμη πιό ενδιαφέρον, κλειδώθηκε μέσα τα έκανε όλα π**τάνα και προσπάθησε να ανοίξει από μέσα την κλείδωμένη πόρτα, σπάζοντας και το κλειδί για να έχει σασπένς. Και φυσικά στο τέλος διάλεξε ένα ωραίο σημείο να αράξει για να τον βρουν οι αστυνομικοί και να έχουν ερωτηματικά... Καλά είναι δυνατόν και να συζητάμε ακόμη την αυτοκτονία???? έμπλεξε, R.I.P., τέλος!
-WISE- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 τελικα αυτος τι ηταν?παιδεραστης,ναρκομανης,γκευ,drug dealer?? οπως και ναχει συλληπητηρια στην οικογενεια του!
porco_rosso21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Κριμα και πάλι κρίμα για τον άνθρωπο. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ κυρίως λόγω δύο ξένων. R.I.P ! υγ. Οντως φτάνει με τις θεωρίες συνομωσίας , λίγο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα. Οντως σεβασμος,αλλα σορυ κιολας,εδωσε δικαιωματα κ με το παραπανω....παιδεραστια,ναρκωτικα,ομοφυλοφιλια(δεν ειναι κακο δλδ απλα πολλοι το συνδεουν κ με αιτια του θανατου του...)...κ εμενα μου αρεσε αρκετα,περα των 2 ξενων,που ειναι απο τα καλυτερα σηριαλ της ελληνικης τηλεορασης,γενικα μου ηταν συμπαθης η εικονα του,αλλα ολα κι ολα,δικαιωματα εδωσε για να βγαλουμε πααραα πολλα συμπερασματα για την εικονα του πισω απο το γυαλι...κ παλι κριμα παντως,οπως κ ναχει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 τι κανει νιαου νιαου o σουβλατζής (ΚΑΒΟΥΡΑΣ) με την απόχη...
-YiN- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 τελικα αυτος τι ηταν?παιδεραστης,ναρκομανης,γκευ,drug dealer?? Ναι. Υ.Γ.: Οκ δεν νομίζω ότι ήταν ντηλερ
thereisnolife Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ήταν και παιδεραστής.. άμα μπλέξεις πράγματι συμβαίνουν πάρα πολλά ελεος ρε φιλε λιγο σεβασμος δεν βλαπτει...ο σεργιανοπουλος ηταν ομορφυλοφυλλος...παιδεραστης δεν ηταν....και στο κατω κατω οτι και να ειναι δεν εχει δωσει ποτε μα ποτε δικαιωμα.. καικαλο θα ηταν να προσεχουμε και μην γραφουμε μαλακιες σαν και του λογου σου... καλο του ταξιδι...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Το θέμα δεν απασχολεί τη θεματολογία του συγκεκριμένου forum πέραν της είδησης του θανάτου ενός ανθρώπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.