Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με RAM;

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που το PC δούλευε μια χαρά, άρχισε να κάνει κάτι παλαβά στο race driver GRID αρχικά. Ενώ πριν έπαιζε μια χαρά, τώρα κάνει κάτι ελαφριά σπασιματάκια στην κίνηση. Επίσης, μου τράβηξε και μία επανακκίνηση σε μια φάση, ενώ δυό φορές μου έβγαλε και το μήνυμα the memory could not be "written". Αυτά όλα προχθές. Εχθές το μόνο άσχημο σύμπτωμα που παρέμεινε ήταν οι καθυστερήσεις στο grid.

Υποθέτω ότι κάτι πάει στραβά με την μνήμη. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς δουλεύει το memtest. Έχω 4GB και το πρόγραμμα που λέει πως δεν μπορεί να ελέγξει όλη τη μνήμη. Οπότε:

Όταν το PC είναι idle και όλα τα προγράμματα κλειστά, καταναλώνει περίπου 250ΜΒ. Οπότε το memtest μπορεί να ελέγξει από τα 4GB μόνο τα 3750ΜΒ. Επίσης μου λέει ότι το κάθε memtest που τρέχω δεν μπορεί να ελέγξει πάνω από 1024ΜΒ, οπότε αναγκαστικά θα ανοίξω 4 memtest από 937MB το καθένα;

Έχω πουθενά λάθος;

Δημοσ.

Καλύτερα να τοποθετήσεις πρώτα τα 2 γίγκα μνήμης στα σλοτ και να τα εξετάσεις με το memtest και μετά τα υπόλοιπα 2 συγκρίνοντας τα τελικά απιοτελέσματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...