Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

+1 κι από μένα στη Rapidshare. Το πόσα Terrabyte έχω κατεβάσει από τότε που έγινα Premium δεν λέγεται. Δεν το αλλάζω με τίποτα.

Δημοσ.
οχι, δεν στο χρεωνει σαν εξτρα. απο εκει που ειχες μεινει...

Είναι βέβαιο αυτό;

Γιατί ο RapidShare Manager αναφέρει κάτι σχετικό, κάτι του στυλ "θα χρεωθείτε +10% του μεγέθους του αρχείου που κάνατε pause".

Δημοσ.

ti na ta kanoume more posa na katevasoume pia, tha gemisoume diskous, afou pleon me teties taxitites exoume oti theloume kai oso megalo ine sto lepto ine anagi na ta apothikeyoume ola, se ligo tha kanoume copy paste ton rapidshare... eleos

Δημοσ.

παιδια ρωταω γιατι εμενε μου τα φαγε....εχω κατεβασει 12 και με εχει χρεωσει για 25.Ξεκινησα την καινουρια συνδρομη την κυριακη μεχρι το βραδυ μου ειχε χρεωσει τα 7 για 12 και την επομενη μερα δευτερα τα 12 για 25.2πραγματα μπορει να συμβαινουν

Α) η με κλεβουν αλλοι(λιγο απιθανο)

Β) η με κλεβει το rapid

Δημοσ.

Κι όμως το όριο των 25gb με έχει πιάσει μερικές φορές. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι κατεβάζω πολύ πράγμα και "τσιμπάω" μόνο ό,τι με ενδιαφέρει (έχω σταματήσει πλέον να κατεβάζω παιχνίδια και ταινίες "απλώς και μόνο για να δω τι λένε").

Όμως βάλτε ότι με τις HD ταινίες στα x264 δεν ισχύει πλέον το παλιό-καλό "κάθε ταινία είναι 700-1400MB". Τώρα είμαστε στα 4500-8000MB την ταινία (καμια φορά και παραπάνω αν μιλάμε πχ. για HD σειρές ντοκιμαντέρ). Τα παιχνίδια πλέον έχουν ξεφύγει, δύσκολα να πάνε κάτω από 3-4GB ενώ έχουμε φυσικά (για όσους ασχολούνται με το... άθλημα) και τα games του XBOX360. Άλλα 6-7GB από κει.

Σε όλα αυτά προσθέστε ότι το Rapidshare συνήθως "τερματίζει" τις γραμμές, δεν έχουμε τα κλασικά 30-40kb/s από public torrent tracker (καμια φορά κι από private) ακόμα κι αν έχουμε σύνδεση στα 8 ή τα 24MBps. Με το Rapidshare μια HD ταινία μεγέθους 8+GB κατεβαίνει σε κανα 4ωρο το πολύ. Άντε να πάει 5ωρο. Δεν ισχύει ό,τι με τα torrents, ότι δηλαδή για να κατεβάσουμε 25GB πρέπει να περιμένουμε μέρες ολόκληρες (και μετά να κάνουμε κράτει λόγω ratio και να πρέπει να ανεβάζουμε για... εβδομάδες, αν δεν είμαστε VIP σε private trackers).

Το οποιο σημαίνει ότι αν μέσα σε 3 μέρες τύχει να κατεβάσεις από το RS 2-3 ταινίες και ένα παιχνίδι καθάρισες. Μετά από 2 μέρες ξανά. Πόσο μάλλον αν πρέπει να ξανακατεβάσεις την ταινία, επειδή δεν είχε sample/info, σου έκατσε τελικά στα... ουγγρικά, ρώσικα, είχε πρόβλημα με όλους τους codecs/players ή ό,τι άλλο λάχει.

Μεγάλη υπόθεση τα 50GB/5 μέρες, μας λύνει τα χέρια (σε ορισμένες περιπτώσεις βέβαια, γιατί όπως είπα δεν θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαιτέρως heavy user και έχω πλέον απαλλαγεί από το σύνδρομο "αφήνω τη γραμμή να ανεβοκατεβάζει όλη μέρα για να μην κάθεται").

Δημοσ.

@cd2matheos:

Δεν ξέρω αν αυτό:

[...]ο RapidShare Manager αναφέρει κάτι σχετικό, κάτι του στυλ "θα χρεωθείτε +10% του μεγέθους του αρχείου που κάνατε pause".

σε συνδιασμό με την παρακάτω εικόνα (από εδώ) έχουν κάποια εξήγηση για τα "χαμένα" GB σου (αν και είναι αρκετά).

post-16437-12906296885_thumb.jpg

Δημοσ.

Οσον αφορα στο οριο ... μπορω να πω οτι με εκανε να παραμείνω συνδρομητης παρολο που ειχα παρει την αποφαση να σταματησω το premium. Με τα 24mbit κατεβαζα μεχρι προσφατα μια season 6-7GB απο σειρά σε μια ώρα τερματίζοντας το οριο σε μια μερα.(τωρα βεβαια η forthnet εχει ψωφισει στη βορεια ελλαδα οποτε γιοκ)

Τελος παντων για το προβλημα των χαμενων GB εδω και 1.5 χρονο που ειμαι premium το εχω συναντησει 2 φορες. Υπαρχουν αρχεια συγκεκριμενα που οταν επιλεγεις να τα κατεβασεις με καποιον manager κολλανε σε καποιο σημειο κ επανεκινουν. Οποτε αν εχεις βαλει μια ταινια με 7 αρχεια να κατεβει κ φυγεις απο το σπιτι ... ειδικα αν εχεις 24mbit εισαι καταδικασμενος να φτασεις το οριο σε μια μερα κατα λαθος.

Δημοσ.

αυξησανε το οριο γιατι δεν τους επαιρνε

εχοντας το κολπακι που κατεβαζες σαν free κατεβαζες πιο πολλα GB απο οτι σαν premium

Δημοσ.

Ελπιδοφορα κινηση αν και θα επρεπε να ειναι χωρις καθολου ορια γιατι στην εποχη των free, πληρωνουμε το rapidshare. Και πληρωνουμε και μας βαζουν ορια... Ειναι λιγο αντιφατικο.

Δημοσ.

Ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Ευτυχώς γιατί δεν παλευόταν διαφορετικά! Κατέβαζα 3-4 HD και μου τελείωνε το όριο... Τώρα άντε γεια κι αντίο :)))))

Δημοσ.

Παντως καποιος με καλη 24αρα συνδεση τον λυπαμαι πραγματικα... Σε 1 μερα θα εχει πιασει το οριο και θα περιμενει αλλες 4 μερες σαν μ@λ@κ@ς για να ξανακατεβασει. Οποτε καλα ειμαστε εμεις με το γαιδουρι τον πΟΤΕ που σερνεται... Και να θελουμε δεν μπορουμε.

Δημοσ.
Παντως καποιος με καλη 24αρα συνδεση τον λυπαμαι πραγματικα... Σε 1 μερα θα εχει πιασει το οριο και θα περιμενει αλλες 4 μερες σαν μ@λ@κ@ς για να ξανακατεβασει. Οποτε καλα ειμαστε εμεις με το γαιδουρι τον πΟΤΕ που σερνεται... Και να θελουμε δεν μπορουμε.

Εινια μια ...παρηγορια κι αυτο !!!!

Δημοσ.

χμμ.. νομιζω ότι η forthnet τα παει λίγο καλύτερα τελευταία. Να μην είμαι κ αχάριστος. Αν και με ταλαιπώρησε πολύ μεσα στη χρονιά, τώρα η rapidshare κολλάει στα 2.1ΜΒ/sec... Σταθερά. Έ, δεν έχω και παράπονο....)

Δημοσ.
Με τα 24mbit κατεβαζα μεχρι προσφατα μια season 6-7GB απο σειρά σε μια ώρα τερματίζοντας το οριο σε μια μερα.(τωρα βεβαια η forthnet εχει ψωφισει στη βορεια ελλαδα οποτε γιοκ)

και έλεγα οτι φταίω εγώ κ το pc μου...Σέρνεται πραγματικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...