tab0u Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Προσπαθώ να δοκιμάσω ένα kernel mοdule για την σειριακή θύρα μέσω Rs232.Θέλω να στέλνω από το Sidux που χρησιμοποιώ στο guest TinyMe μέσω COM1.Tο θέμα είναι ότι όποια και διανομή να τρέξω σε virtualbox ή vmware μου εμφανίζει λάθος ότι δεν μπορεί να ρυθμιστεί η θύρα COM1.Παρόλο που την έχω ρυθμίσει και στο μενού του virtualboχ καθώς και στο vmware. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να χρησιμοπoιήσω την CΟΜ1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 γίνεται αυτό που θέλεις ? http://kbalertz.com/835356/virtual-machine-cannot-access-serial-parallel-physical-computer.aspx . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tab0u Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ωχ!Οπότε μάλλον δεν γίνεται Λέω και γω είχα δοκιμάσει τα πάντα!Thanx gtroza!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 νάσαι καλά είμαι άσχετος με το θέμα , αλλά αυτό κατάλαβα βρές αλλο τροπο επικοινωνίας, νομίζω έχει συζητηθεί κάτι παρόμοιο στο insomnia . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simosx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Αν κάνεις μια απλή αναζήτηση στο Google (με αναζήτηση και σε σελίδες που είναι γραμμένες και στα αγγλικά), θα βρεις αρκετά μηνύματα που περιλαμβάνουν τη λύση. Δοκίμασε με αναζήτηση με τις λέξεις virtualbox serial port Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tab0u Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 thanx παιδιά για τις συμβουλές!Ενημερώθηκα και από καθηγητή μου και όντως δεν γίνεται αυτό που ζητώ.Να στέλνει δηλαδή ο host στην COM1 και ο guest να δέχεται στην COM1.Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν την ίδια πόρτα.Οπότε θα προσπαθήσω με named pipe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 thanx tab0u κάτι μάθαμε και σήμερα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tab0u Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να ευχαριστήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.