Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Αυτό που δε μας είπες είναι αν όντως το Massachusetts Institute of Technology αναγνωριζόταν (που φυσικά και θα αναγνωριζόταν αν είναι αξιόλογο). http://en.wikipedia.org/wiki/Massachusetts_Institute_of_Technology αν πετας ακυρα για κατι που ειναι γνωστο, φαντασου για εξειδικευμένα τι θα λες.. αλλα φυσικα ο ελληναρας εχει γνωμη για ολα, και επειδη εφαγε αυτος το πουλι στον στρατο, πρεπει να το φανε και οι αλλοι γιατι "ετσι ειναι" το οτι ειναι λαθος δεν μας ενδιαφερει..
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Και πως είναι αυτά τα μυαλά?εχουν παθει βραχυκυκλωμα...
gtsamour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Massachusetts_Institute_of_Technologyαν πετας ακυρα για κατι που ειναι γνωστο, φαντασου για εξειδικευμένα τι θα λες.. αλλα φυσικα ο ελληναρας εχει γνωμη για ολα, και επειδη εφαγε αυτος το πουλι στον στρατο, πρεπει να το φανε και οι αλλοι γιατι "ετσι ειναι" το οτι ειναι λαθος δεν μας ενδιαφερει.. Ίσως δεν το έγραψα καλά, εννοούσα ότι φυσικά και αναγνωρίζεται ένα Πανεπιστήμιο εφόσον αξίζει. Δεν εννοούσα ότι το Massachusetts Institute of Technology είναι κακό. Το αν ο στρατός είναι καλό η κακό δε θα το κρίνω εγώ ούτε εσύ. Καλώς ή κακώς είναι νόμος του κράτους να πηγαίνουμε οπότε σκάσε και κολύμπα που λένε.
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ε ναι δεν ειναι και πολυτεχνειο ε? EPIC!!!! Τα σέβη μου
gtsamour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μια χαρά είναι, δεν είπα ποτέ το αντίθετο και μάλλον παρανοήσες. Και επειδή είναι καλό αναγνωρίζεται κιόλας. Αν ένα πανεπιστήμιο/σχολή δεν αναγνωρίζεται είναι κατα πάσα πιθανότητα μάπα. Αυτό με το Πολυτεχνείο δεν το έπιασα αλλά κάπου θα κολλάει στο μυαλό σου.
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 μπορεί να μου πει κάποιος σε πιο σημείο έχω λάθος?
gtsamour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Tο λάθος σου είναι στο ότι παραπονιέσαι που δε σου δώσανε αναβολή τη στιγμή που κατα πάσα πιθανότητα ήξερες ότι η σχολή/κολέγιο ή ότι άλλο είναι τέλος πάντων αυτό που επέλεξες, δεν αναγνωρίζεται. Αν ήθελες να πας καλά και ντε σε αυτό θα έπρεπε να έρθεις ένα χρονάκι να τελειώνεις και μετά να συνεχίσεις τις σπουδές. Δε μπορεί να μην το περίμενες ότι θα υπάρχουν παρατράγουδα.
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 το κολέγιο που πήγαινα όταν πήρα τι χαριστική αναβολή ίσως να μη μετράει. αλλα το πανεπιστήμιο που είμαι τώρα είναι state university, δηλαδή το top..αναγνωρίζεται και είμαι σίγουρος. και που μου φέρανε προβλήματα μετά για τι δεύτερη αναβολή δείχνει ότι δε φταίει το σχολειό απλά δε θέλουν να χάνουν φαντάρους. απλά μιλάω ρε παιδιά
gtsamour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Πάντως εδώ, η εντύπωση ότι φέρνουν στον κόσμο εμπόδια γιατί δε θέλουν να χάνουν φαντάρους, δεν υπάρχει. Τώρα το τι ακριβώς έγινε με την περίπτωσή σου...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Θα ξαναρωτήσω: τη "χαριστική αναβολή", από πού την πήρες; Έχεις κάποιο έγγραφο; Ή μίλησες στο τηλέφωνο με κάποιον κι αυτός σου είπε, "εντάξει παιδί μου, προχώρα και μη φοβάσαι"; Τι πάει να πει "χαριστική αναβολή"; Και όταν σου έδινε κάποιος "χαριστική αναβολή" η "Ελλάς" δεν ήταν "μπορντέλο", και τώρα που σε ρωτάει πού ήσουνα τρία χρόνια είναι μπορντέλο; Το να κοιτάει κάποιος τη βολή του το καταλαβαίνω. Το να θέτει ηθικό ζήτημα τη στιγμή που δεν είχει πρόβλημα με το "μπορντέλο" όταν τον βόλευε, αυτό το βρίσκω υποκριτικό... Και να πεις ότι ο ο πρόξενος δε σε είχε προειδοποιήσει πως μπορεί να έχεις πρόβλημα....
palawiaris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Hellaslover@ Θες να γίνεις αμερικάνος φίλε μου;Πάνε ρώτα πρώτα τι χρειάζεται.Το 1 σίγουρο είναι θα σου ζητήσουν από Ελλάδα χαρτί κατάταξης.Θα πεις δεν έχεις,και μετά θα δεις τι εστί αμερικάνικη ιδεολογία.
21century Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Η γραφειοκρατία απλά υπάρχει και μας ταλαιπωρεί όλους και αυτό ειναι μέγα πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης, καλύτερα ψάξε την νομοθεσία που ισχύει για τους ομογενείς..
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 καλά μπορεί να έπεσα σε μαλακα στρατολόγο. αλλα μου έκανε εντύπωση που και ο πρόξενος το είπε ότι οι περισσότεροι είναι κομπλεξικοί και λένε αφού πάει ο γιος μου γιατί να μη πάει ο καθένας..τελοσπάντων θα έρθω για ένα μηνα και θα κάνω τι θητεία όταν έρθω μόνιμα
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Hellaslover@Θες να γίνεις αμερικάνος φίλε μου;Πάνε ρώτα πρώτα τι χρειάζεται.Το 1 σίγουρο είναι θα σου ζητήσουν από Ελλάδα χαρτί κατάταξης.Θα πεις δεν έχεις,και μετά θα δεις τι εστί αμερικάνικη ιδεολογία. δε ρωτήσανε τίποτα. έχω όλα τα χαρτιά και ζητάνε 2 φωτός, το ελληνικό διαβατήριο το ληγμένο που έχω, πιστοποιητικό γεννήσεως, πιστοποιητικό γάμου γονέων, αποδείξεις από φόρους των γονέων όσο ήμουν κάτω από 18, απόδειξη ότι όντως έχω σκοπό να ταξιδέψω (για να βγει γρήγορα) και χρήματα..όλα τα έχω μέχρι στιγμής.ελπίζω να μη πάει κάτι στραβά, αύριο πάω να κάνω την αίτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.