Προς το περιεχόμενο

Γραφειοκρατία στην Ελλάδα

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σαμούρ δε μου λες κάτι ποσο χρονων είσαι? έχεις κάποια αναπηρία? sorry δεν ειρωνεύομαι αλλα έχω γράψει ότι ήρθα στα 16 και είμαι 21 ποτε θες να είχα τελειώσει πανεπιστήμιο?

Δημοσ.

Κατάλαβα καλά πόσα χρόνια είσαι εκεί, στην ελλάδα μόνο η ιατρική είναι 5 χρόνια, εσύ τι έιπαμε ότι σπουδάζεις? business για άτομα με ειδικές ικανότητες?

Τώρα τι σόϊ πανεπιστήμιο είναι αυτό που δεν αναγνωρίζεται εδώ, ένας θεός ξέρει.

Δημοσ.

δε μου λες εσύ από τα 16 μπήκες πανεπιστήμιο? τότε είσαι πολύ έξυπνος μπράβο...τα αξίζεις τα 800

Δημοσ.

και γω 4x...και δουλεύω 4 μέρες το μηνα ;)

λοιπόν καταντάει χαζό το θέμα. δε με ξέρεις δε σε ξέρω αμερικανάκι δεν είμαι και ότι θες λεγε και όσο ειρωνεύεσαι και βρίζεις δε θα απαντώ στα posts σου ok?

Δημοσ.

Ε κάτσε τότε εκεί που σού λέω. τι θές εδω πέρα, έχουμε αρκετους.... που να τα βγάλεις πέρα εδώ με 700 που θα παίρνεις. Θα γλυτώσεις και το στρατό βρε....

Δημοσ.

gtsamour θα σου πω ενα σκηνικο που το εζησε φιλος μου. πηγε στο τεως δικατσα (δεν ξερω πως το λενε τωρα) για να αναγνωρισει το master. στην ουρα μπροστα ηταν ενας τυπος με ενα πτυχειο που εγραφε Massachusetts Institute of Technology. o υπάλληλος πεταει το θεικο: που πατε και τα βρίσκεται αυτα τα ινστιτουτα...

οσο για τον op, αν και ειναι furry (yiff in hell furfags, kill it with fire κλπ), ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ στρατο.

Δημοσ.

Hellaslover, όταν λες ΔΕΝ θέλεις να βγάλεις αμερικάνικη υπηκοότητα, πως το αιτιολογείς ;; Δεν θέλεις να αποσχιστείς συναισθηματικά (Μάρθα, φέρε τον δακρυοσυλλέκτη μου) από την όμορφη Ελλάδα ΜΑΣ ;;; Και τότε γιατί έφυγες από τα 16; Τι σε χαλούσε θα τέλειωνες το Λύκειο/ΤΕΕ, θα παιρνούσες σε μια γαϊδουροσχολή (καλή ώρα σαν την AFHAODUFGASOGANSDN College που είσαι τώρα) θα έπαιρνες την αναβολή και στα τσακίδια... Τώρα κάτσε εκεί που είσαι και την Ελλάδα βλέπε την από καρποστάλ...

Δημοσ.
gtsamour θα σου πω ενα σκηνικο που το εζησε φιλος μου. πηγε στο τεως δικατσα (δεν ξερω πως το λενε τωρα) για να αναγνωρισει το master. στην ουρα μπροστα ηταν ενας τυπος με ενα πτυχειο που εγραφε Massachusetts Institute of Technology. o υπάλληλος πεταει το θεικο: που πατε και τα βρίσκεται αυτα τα ινστιτουτα...

οσο για τον op, αν και ειναι furry (yiff in hell furfags, kill it with fire κλπ), ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ στρατο.

Το ότι είναι άσχετη η υπάλληλος δε λέει τίποτα και το παράδειγμά σου ατυχές. Το ποιά πανεπιστήμια αναγνωρίζονται δεν το αποφασίζει καμια χαζή δημόσια υπάλληλος.

Αυτό που δε μας είπες είναι αν όντως το Massachusetts Institute of Technology αναγνωριζόταν (που φυσικά και θα αναγνωριζόταν αν είναι αξιόλογο).

Δημοσ.

ρε HellasLover γράψε μια υπεύθυνη δήλωση και υπέγραψέ την με αίμα πως θα γυρίσεις να κάνεις στρατό και αριθμημένους τους λόγους που πήγες Αμερική. Τέλος γράψε 7 φορές "Αποτάσσομαι τον Σατανά" μπας και σου δώσουν άφεση εδώ μέσα

Δημοσ.

Πονεμένα ελληνικά.

Θα μπορούσε ο gtsamour να είναι καβάλα στη μεξικάνα και ο greeklover να πήζει-για-την-ελλάδα-ρε-γαμώτο, χωρίς να αλλάξει καθόλου η συζήτηση.

edit

"Θα μπορούσε [...] να είναι καβάλα στη μεξικάνα και να σπουδάζει στις Ματσατσούτσες..."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...