Apoll Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Αφού μπορείς να βγάλεις αμερικάνικο γιατί δεν το κάνεις; Δεν θα χρειάζεσαι και ένα σωρο χαρτιά και ταλαιπωρίες με το να πηγαινοέρχεσαι. Αλλά αν λες ότι είσαι περίφανος Έλληνας και θες το Ελληνικό διαβατήριο, τράβα στρατό. Όπως οι άλλοι περίφανοι Έλληνες. Εγώ έβγαλα Βρετανικό διαβατήριο για μικρότερο λόγο. Δεν μπορώ να βρω φωτογράφο για να τυπώνει με χημική επεξεργασία. Με πέρνουν για τρελό όταν ζητάω κάτι τέτοιο. (Ναι έχω υπηρετήσει στον ΕΣ 13 χρόνια τώρα).
gtsamour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Εγώ λέω να κάτσεις εκεί που είσαι ωραία ωραία, πάρε και την Αμερικανική υπηκοότητα και ξεφορτώσου την Ελλαδίτσα. Άπειρα άτομα έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό, δεν έχει η στρατολογία καμια βεντέτα με την πάρτη σου να σου κάνει κολλήματα. Κάποια μαλακία θα έκανες και συ δε μπορεί.... Όσο για τα κολέγια, η στρατολογία δεν είναι υποχρεωμένη να δίνει αναβολές για την κάθε π@υτσοσχολή του τύπου NewYork college και άλλα τέτοια παραρτήματα-ξεράσματα, υπάρχει συγκεκριμένη λίστα με αναγνωρισμένες σχολές που δικαιούσαι αναβολή. Έτσι είναι και αν σ'αρέσει. Μετά τους χαρακτηρισμούς σου θα έλεγα να αλλάξει το nick σου σε Americanidiot αντι του Hellaslover, που θα μας πει και Ελληνάρες ο φυγόστρατος.... Κάτσε τώρα εκεί πουσαι και γύρνα μόνο για να υπηρετήσεις...
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Είμαι φυγόστρατος επειδή ζήτησα αναβολή? και έγινα αμερικανάκι επειδή ήρθα για σπουδές? μ'αυτή τι λογική σας λυπάμαι πραγματικά...
Fidelio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Hellaslover απο περιέργεια , τι σπουδάζεις , ποιο είναι το αντικείμενό σου και τι σκεφτεσαι να κάνεις με το που θα τελειώσεις. Φαντάζομαι οτι τόσα χρόνια που λείπεις θα έχεις χάσει κάθε επαφή με ελλάδα , γιατί θέλεις να γυρήσεις αφου εκεί και δουλειά έχεις και σπουδές και ..μεξικάνες ! Στην θέση σου θα έβγαζα διαβατήριο αμερικάνικο και στα @@ μου ο στρατός , η πατρίδα και λοιπές μαλακίες και θα επισκεπτόμουν την μπανανία- for business or pleasure- ως μπρούκλης , σπουδαία τα λάχανα δηλαδή ....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Είπα να μη γράψω, και πιθανότατα θα το μετανιώσω, γιατί το thread τραβάει για τη Luketoville με τα χίλια, αλλά... Αυτή την περίφημη "χαριστική" αναβολή, πώς την πήρες; Τηλεφωνικά; Προφορικά; Γραπτά; Είσαι, το λοιπόν, 21 χρονών, δουλεύεις σε λαϊκή και παίρνεις μαθήματα σε κάποιο κολέγιο ανά τρίμηνο. Και ζητάς ο Ελληνικός Στρατός να σου χορηγήσει αναβολή για...πόσο; Για κανά τρίμηνο; Γιατί, με τη λογική "πώς να μου δώσει βεβαίωση το κολέγιο, αφού μπορεί να διακόψω ανά πάσα στιγμή", το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Ελληνικό Στρατό. Btw, όταν τους είπας πως θα πας πανεπιστήμιο, goatie τους πούλαγες;
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 σπουδάζω business και δεν έχω χάσει καμια επαφή με ελλάδα. έρχομαι κάθε καλοκαίρι και ερχόμουν κάθε χριστούγεννα μέχρι που τελειωσα το λύκειο. ότι λένε εδώ μέσα είναι άκυρο...δεν έχω γίνει καθόλου αμερικανος και ούτε φίλους έλληνες έχω κάνει γιατί το παίζουν αμερικανοι. έχω σκοπό να γυρίσω μόνιμα μετά από 2-3 χρονια αφού τελειώσω τις σπουδές..και να πάω στρατό τότε (δε το γλυτώνω και ούτε ψάχνω να το γλυτώσω) απλά δε λέει να τα παρατήσω όλα τώρα και να πάω ένα χρόνο στρατό..και βάζω στοίχημα κανεις δε θα πήγαινε στρατό αν δεν ήταν υποχρεωτικό και μετά λένε εμενα στρατοφυγο...είχα ανοίξει θέμα για το ρατσισμό εναντίον αμερικανων και με το παραμικρό ψάχνουν λόγο να με αποκαλούν αμερικανο...είστε πολύ πίσω
gtsamour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Αυτό λέω και γω να κάνει, όχι να την έχει κοπανήσει και να το παίζει και Ελληνας. Σαν αμερικάνος ας έρθει όποτε και όσο θέλει. Για να μη στη δώσουν την αναβολή κάποιος λόγος θα υπήρχε, δεν έχει κανείς προσωπικά μαζί σου. Προφανώς η σχολή που θα ήθελες να πάς δεν αναγνωρίζεται εδώ. Ας τελείωνες πρώτα το στρατό και ας πήγαινες μετά. Όσο για τα χαζά του τύπου "αν δεν ήταν υποχρεωτικό δε θα πήγαινε κανείς, και μετά λενε εμένα φυγόστρατο", είσαι βαθεία νυχτωμένος.... η πραγματικότητα είναι ότι είναι υποχρεωτικό και εσύ την κοπάνησες ΤΕΛΟΣ.
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 λάθος. εδώ και 1 χρόνο είμαι στο πανεπιστήμιο. δουλεύω τις κυριακές μονο και πρόβλημα μου τι κάνω με τι μεξικάνα(έλεος)
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 σαμούρ δε θέλουν να χάνουν παιδιά από το στρατό και το κάνουν όσο το δυνατόν δυσκολότερο να πάρεις αναβολή. βρήκαν μαλακίες λόγους να μη μου δώσουν αυτό είναι όλο..δεν είναι μονο με μένα στη πλειοψηφία οι φοιτητές στο εξωτερικό είναι ως ανυπότακτοι,η παίρνουν μια αναβολή για 1-2 χρονια και μετά δεν έχει άλλη, άσχετος αν έχουν τελειώσει η όχι
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 και που λες τι κοπάνησα..σε πληροφορώ ότι είμαι εδώ από τα 16...δεν έφυγα όταν με καλέσανε εμενα ήδη εδώ..και αν ήθελα να τι κοπανήσω δε θα ερχόμουν τα καλοκαιρια να το ρισκάρω..σκέψου
gtsamour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ξέρω τουλάχιστον 5 άτομα που σπουδάσαν στο εξωτερικό (Αγγλία Γερμανία), κανένα μα κανένα δεν είχε πρόβλημα. Μιλάμε πάντα για αναγνωρισμένες σχολές και όχι για "Σχολή Μεταφυσικής Myriam-Joshua" Αφού ρε φίλε η Ελλάδα είναι τέτοιο μπουρδέλο όπως λές, κάτσε εκεί πέρα που είσαι καλά όπως λές (αφού είσαι από τα 16), τι θέλεις και έρχεσαι και το διακινδυνεύεις κιόλας?
Fidelio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 hellaslover λείπεις χρόνια απο ελλάδα και μου φαίνεται το συγγενικό σου ή το φιλικό σου περιβάλλον σου έχει ρίξει κόλημα για το "φυγοστρατος" , την πατρίδα ή κάτι τέτοιο. Προφανώς για την ελλάδα έχεις κάποια σχέδια ενα διαβατήριο αμερικάνιο σε ΤΙ θα σε εμποδίσει να τα υλοποιήσεις ... τέλος πάντων ΞΕΚΟΛΛΑ , βγάλε το διαβατήριο αν σου πρήζουν τα μπαλακια απο ελλάδα και άσε τους αλλους να σε λενε φυγοστρατο. Ε , ρε πουστη μου να ήμουνα στην θέση σου ....
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 φιντέλιο αναγκάστηκα θα βγάλω αμερικανικο για να έρθω. αυτό που δε καταλαβαίνω είναι με ποιο επιχείρημα με λένε αμερικανο μερικοί..αυτός που πάει και σπουδάζει αγγλία είναι αγγλαki δηλαδή? κάτι τέτοια ακούω και τσαντίζομαι
gtsamour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μάλλον εξυπνάκηδες έχει γεμίσει η Ελλάδα που νομίζουν ότι το να αποφύγεις κάποιες υποχρεώσεις σου είναι εξυπνάδα και οι υπόλοιποι που τις εκπληρώνουν όπως οφείλουν είναι ηλίθιοι. Από τέτοιους έχει γίνει η Ελλάδα μπουρδέλλο σε μεγάλο βαθμό.... Αν τσαντίζεσαι, πάρε τα πόδια σου και έλα να τελειώνεις με το θέμα να μη σου λέει κανείς τίποτε, άσε την κλάψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.