Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ρε παιδιά εξηγείστε μου αν έχω άδικο. δεν έχει βγει νομος που να επιτρέπει την έκδοση διαβατηρίου άσχετος με τι στρατολογική κατάσταση? το χω διαβάσει σε άπειρα sites και μου το είπανε και από το ελληνικό προξενείο. τώρα στείλανε απάντηση από την ελλάδα και δε μου βγάζουν επειδή θεωρούμαι ανυπότακτος εξωτερικού! που και πως μπορώ να βρω το δίκιο μου??
palawiaris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ρε δεν ξέρεις σε μια μεξικάνα πως να τα ρίξεις,και ρωτάς πως θα βγάλεις διαβατήριο;Τι ξέρεις τέλος πάντων;Μόνο να βρίζεις την Ελλάδα;Πάνε γίνε αμερικάνος να ησυχάσουμε από τύπους σαν εσένα.Είστε πολύ μα πολύ γ.τ.π. που ούτε τα βασικά σας δεν γνωρίζεται.Μετά σας φταίει η Ελλάδα
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ντροπή. Εμείς μαλάκες δηλαδή είμασταν που υπηρετήσαμε, φυλάτταμε την πατρίδαν, και τας σημαίας δεν τας εγκατελείψαμεν ; ...μην τολμήσεις ν' απαντήσεις...
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 φιλε το πρόβλημα είναι ότι κάνω ακριβώς ότι πρέπει για αυτό δε γίνετε ποτε η δουλειά μου. Εσύ που ξέρεις καλύτερα για πες μου τι παραπάνω θα κάνες? και που έκανα λάθος εγώ? και η ελλάδα είναι ένα μεγάλο γενικά μπουρδέλο, αυτό είναι πασίγνωστο. Kai επειδή σε κόβω πολύ "ελληνάρα", έλληνας είμαι και γω έχω και σπίτι στην ελλάδα και όλη μου την οικογένεια..αλλα το πρόβλημα είναι που μένω αμερική και ήρθα να σπουδάσω έτσι? κόμπλεξ στο full..αν πήγαινα καμια αγγλία δεν θα χε κανεις πρόβλημα η Γερμανία Θα ήμουν έλληνας εξωτερικού, αλλα τώρα έγινα "αμερικανάκι". Θα μπορούσα να χα βγάλει Αμερικανικο από καιρό, αλλα είπα να παραμείνω έλληνας και στα χαρτιά, έτσι για το γαμώτο..για να συμφωνείς με τι γραφειοκρatia η κάνας μαλάκας θα σαι η κάνας γιος εφοπλιστή A και που 'σαι, τι μεξικάνα τι πηδάω εδώ και μια βδομάδα τώρα που το ανέφερες Washcloud, ναι μαλακες είστε. αλλα και εγώ θα γίνω γιατί και γω θα υπηρετήσω. Δε πάω να γλυτώσω τι θητεία, διακοπές θέλω να έρθω και μου βγαίνει ξινό.
palawiaris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Aυτό έλειπε να μην τα κατάφερνες έτοιμη γυναίκα στο πιάτο. Αλλά και αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτό.Τέλος πάντων. Θα χρειαστείς χαρτί από την στρατολογία που θα πιστοποιεί ότι είσαι ανυπότακτος.Με αυτό το χαρτί πας στο προξενείο να κάνεις την δήλωση έκδοσης διαβατηρίου.Γιατί δεν πήρες αναβολή αφού σπουδάζεις προσλαμβάνοντας μεξικάνες;
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Αναβολή δε μπορώ να πάρω γιατί τι χρονια που με καλέσανε εγώ πήγαινα σε κολέγιο αντί πανεπιστήμιο (άλλη μαλακια από κει). Πιστοποίηση δε χρειάζεται,με μια υπεύθυνη δήλωση να το πιστοποιώ ο ίδιος γίνετε η δουλειά, όπως και έκανα, αλλα για να το λες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις από το προξενο και το δικηγόρο..όσο για τι μεξικάνα δε πάω που δε πάω φαντάρος είπα να γαμήσω..και ξέρεις μερικοί άνθρωποι δουλεύουν και πηγαίνουν σχολειό. Φαγητό και τέτοια δεν είναι τζάμπα..και μένα μου κανε έκπληξη
kage Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 καλα υπαρχουν σοβαροτερα θεματα απο στρατολογια για να την χαρακτηρισεις μπουρδελο. Οι Έλληνες ανυπότακτοι εξωτερικού μπορούν ωστόσο να λάβουν ελληνικό διαβατήριο ενώ πλέον επιτρέπεται στους ανυπότακτους να επισκεφτούν την Ελλάδα άνευ αιτιολόγησης μέχρι τριάντα συνολικά ημέρες τον χρόνο. http://www.omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=3&page=3 http://www.thiteia.org/anypotaktoi.htm
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 σε κάθε τομέα είναι μπουρδέλο kage! πιάσε από στρατολογικά, φοιτητικά, κυκλοφοριακό(καλά αυτό ok), αθλητικά, οικονομικά κτλ κτλ Ένα μηνα ήθελα να έρθω..αναγκαστικά τώρα θα βγάλω αμερικανικο και θα 'προδώσω' τι πατρίδα τι να κάνω...
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ...για μισό ρε dude, στην αρχή στο χαβαλέ το πήρα, αλλά εσύ φαίνεται πως τα θέλεις μονά-ζυγά δικά σου...Δεν λέω ότι αν εσύ υπηρετήσεις, θα μου δώσει εμένα τα 2 χρόνια που μου κλέψανε στον κωλοστρατό τους (...διότι ΕΙΝΑΙ κωλοστρατός, άν δεν ήταν, οκ), αλλά πρώτα να κάνεις εσύ τα δικά σου κουμάντα (μην κάνοντας δηλαδή όπως τόσοι άλλοι), και ΜΕΤΑ να ΘΕΣ και "να δεις την Γκρης από κοντά", κι επειδή ΔΕΝ ήσουν οκ, να την λες ΚΑΙ στο "μπουρδέλο" (το οποίο το θες ΧΩΡΙΣ τις υποχρεώσεις του ως φαίνεται), και ΕΠΙΠΛΕΟΝ να σου τη δίνει που σε λένε "αμερικανάκι" ; ...Ε τί άλλο θες να γίνει για να σε πουν έτσι...Να έλεγες τουλάχιστον " 'νταξ', τη δουλειά μου πάω να κάνω, τί να κάνουμε".... (...δεν αλλάζεις κι εκείνο το "Hellaslover", σε "Greekstud", γιατί το παίρνουμε και λάθος ;;;;Δεν βλέπω να παίζει Έρως με την Ελλάδα...Μάλλον " ό,που γης και γαμείς " μου φαίνεται...)
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 sorry αλλα δε κατάλαβα πως τα θέλω όλα δικά μου? και για ποιο κουμάντο μου λες? Δεν είπα να κάνω τίποτα διαφορετικό από τους άλλους σαν έλληνας ούτε να τι βγάλω καθαρή. αυτά που δικαιούμαι ζητάω...αναβολή λόγο σπουδών δικαιούμαι και δε μου δίνουνε..διαβατήριο και παραμονή στη χωρα για 30 μέρες δικαιούμαι και δε μου βγάζουνε..για αυτό είναι μπουρδέλο. το ίδιο το κράτος δε πάει με το νομο πως να βγάλει κανεις άκρη? και από που k ως που είμαι αμερικανάκι? μήπως είμαι ο πρώτος η ο τελευταίος που φεύγει εξωτερικό για σπουδές? αν έχω κάνει κάπου σφάλμα πες μου, η αν ζητάω κάτι παράλογο και δε μου λες αν πήγαινα στην ελλάδα σχολειό σε καμια τεχνική σχολη τις πλακας αναβολή δε θα περνα? αλλα φταίει που είμαι αμερική έτσι..?
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ίσως να έχεις ένα δίκιο και συ αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ζήτησες αναβολή για σπουδές και δεν σου έδωσαν, τόσοι Έλληνες που έφυγαν είναι όλοι ανυπότακτοι? Αυτό έγινε, γιατί δεν έχω καταλάβει.. ΥΓ Δικαίωμα σου το avatar αλλά αυτό το Hellaslover+η φώτο με το γυαλί μέσα από αμάξι + η λαϊκή με την Μεξικάνα δίνουν μια εντύπωση... κάπως....
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 να εξηγήσω λίγο τι περίπτωση μου..είχα έρθει διακοπές πριν 3-4 χρονια, αυτή ήταν και η χρονια να παρουσιαστώ. μου δώσανε μια "χαριστική" αναβολή γιατί και καλά δεν αναγνωρίζανε κολέγια (το οποιο δε στέκει) με τι προϋπόθεση να πάρω άλλη αναβολή όταν πήγαινα στο πανεπιστήμιο. δηλαδή με το που θα έληγε η χαριστική αναβολή θα θεωρομουν ανυπότακτος μέχρι να πάρω την δεύτερη λόγο σπουδών σε πανεπιστήμιο. Πήρα τηλέφωνο, ως ανυπότακτος, και είπα ότι μπήκα σε πανεπιστήμιο και να πάρω αναβολή. Μου είπανε με το που θα λάβουν τα χαρτιά από το πανεπιστήμιο δε θα θεωρούμαι ανυπότακτος και μπορώ να έρθω διακοπές κανονικά. Πήρα τηλέφωνο πίσω μετά από λίγο καιρό να δω τι έγινε και λένε ότι δε μου δίνουν γιατί όταν με είχαν καλέσει (πριν 3-4 χρονια) δεν πήγαινα στο πανεπιστήμιο αλλα σε κολέγιο..δηλαδή τι πρώτη αναβολή που μου δώσανε χαριστικά τώρα δε τι μετράνε-αυτό μου το είπε ένας άλλος από τι στρατολογία. Μετά από μερικές μέρες ξαναπήρα και μίλησα με τον ίδιο στρατολόγο που μου έδωσε τι χαριστική αναβολή και λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να ξαναστείλω τα χαρτιά από το πανεπιστήμιο. Τα στέλνω δεύτερη φορα και πάλι δε μου δίνουν λέγοντας ότι πρέπει να στείλω ένα χαρτί-απόδειξη τι ακριβώς σπουδάζω, τι δουλειά έχω σκοπό να κάνω με την ειδικότητα αυτή και απόδειξη ότι έχω σκοπό να συνεχίσω και να τελειώσω. πράγματα τρελα δηλαδή..καταρχήν το σχολειό δε μπορεί να δώσει τέτοιο χαρτί γιατί παίρνω τάξεις κάθε τρίμηνο, δε ξέρουν δηλαδή αν εγώ σταματήσω ξαφνικά το σχολειό. Το είπα αυτό στη στρατολογία και αν γίνετε να στέλνω φωτοτυπία τις τάξεις που παίρνω αυτό το τρίμηνο και ότι είμαι γραμμένος και δε το δεχτήκανε.. ο ίδιος ο πρόξενος είπε ότι ψάχνουν αφορμή να μη μου δώσουν αναβολή και ότι είναι όλοι κομπλεξικοί και μετά μου είπε για το δικαίωμα που έχω να έρθω για 30 μέρες...ο ίδιος μάλιστα έστειλε την αίτηση για το διαβατήριο και είπε ότι λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα με το στρατό και δεν έχουν το δικαίωμα να το απορρίψουν για αυτό το λόγο ούτε καν να ελέγχουν τα στρατολογικά μου αρκεί να έρθω για 30 η λιγότερες μέρες Και η φωτό και το nickname τι έχουν δε κατάλαβα? και που κολλάει η μεξικάνα..? φαίνομαι μαγκάκi επειδή φοράω γuαλιά....
Berolinezos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Άν είσαι ποδοσφαιρόφιλος έχουμε Euro σε λίγες μέρες άρα ύστερα απόλα αυτά ξέρεις τώρα πιά καλά ποιούς θα υποστηρίξεις θα έλεγα καλύτερα δέν θα υποστηρίξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.