klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αορατίλα και invinciμπίλα(permanent) Και αυτό με τον ύπνο μου άρεσε.. αλλα αμα υπάρχει η Invinciμπίλα ψιλοχέστηκες..
FarCry Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 εγω θα ηθελα να ημουν αυλος. βεβαια μετα πως ζεις ειναι το θεμα. ουτε να φας ουτε να πιεις μπορεις
angmar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Με τη σειρά που τις θέλω, Metamorphosis, emolation, evasion και mana burn. το τελευταίο τί θα το κάνω, δε ξέρω...
manic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Να θυμομουν για παντα οτι διαβαζα ή εβλεπα ή ακουγα καπου ειχα διαβασει οτι αν συνεβαινε αυτο θα πεθαιναμε απο κριση ή θα τρελενομασταν (δεν θυμαμαι τι ακριβως) και οτι συνηδητα (ή μαλλον ασυνηδητα) ξεχναει ο ιδιος ο μας ο εγκεφαλος
parsifal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 LOL! Το ίδιο έπαθε και η Kelly στο επεισόδιο "Kelly Knows Something"!
Lomar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 αόρατος, άυλος κατα βούληση, αύθαρτος (θέλω δε θέλω ), τηλεμεταφορά, τηλεκίνηση και μετά αρχίζουν οι ληστείες στις τράπεζες και οι μόνιμες διακοπές, ε, μετά θα ξεκινήσω επαναστατικούς πυρήνες σε όλο το κόσμο και θα ξαναράξω για διακοπές jamaica ps: όλα τα παραπάνω πάντοτε μέσα στην ανωνυμία
papakatse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Καμία υπερδύναμη. Απλά να είμαι υπερβολικα κωλόφαρδος (σαν τον Γκαστόνε από τα κόμιξ ένα πράγμα). =)
EyesofTruth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Να μπορώ να διαβάζω τη σκέψη....όχι άκυρο σε αυτό έχω εκπαιδευτεί και το έχω καταφέρει ήδη! Να μπορώ να διακτινίζομαι! Έτσι δεν θα χρειάζεται να αγχώνομαι όποτε έχω κάποιο ραντεβού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.