random Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Να πέφτει το ρεύμα, να χαλάνε ολα τα ups, και να καίγονται οι σκληροί δίσκοι του λογιστηρίου (μόνο), στα κεντρικά της ΔΕΗ κάθε φορά που θα προσπαθεί το σύστημα να τυπώσει τον δικό μου λογαριασμό. παρομοίως στον ISP, στο Taxis, στις κάρτες και τα δάνεια
Skylined Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Να παιρνω τις δυναμεις των αλλων Επίσης μπορείς να βρεις τον τρόπο να αξιοποιήσεις τις δικές σου.. Οφείλω να ομολογήσω πως με ψιλοσόκαρε η απάντηση. Πέρα ως πέρα εγωιστική, βαμπιρική και βίαια. Με κάθε σεβασμό.
nickT Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Την δύναμη που είχε και ο προταγωνιστής στη τανεία.. "Αυτο που θέλουν οι γυναίκες" Κι εγώ αυτή την δύναμη θα ήθελα!!! Ποτέ δεν θα μπορέσω,αλλιώς,να καταλάβω τις γυναίκες!!!
red7genius Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Να πεταω (superman style), να κουναω αντικειμενα με την σκεψη, να πεταω fireballs
Dikemou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Να γίνομαι μπλε όποτε γουστάρω. Η πιο άχρηστη υπερδύναμη...
Garnele Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μαντική. Είναι τρέντυ και έχει και λαμπρό μέλλον.
livewire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εγώ θέλω 3 εύκολες. Να έχω σιδερένιο στομάχι.(όχι 6-pack ffs!) Να μην χρειάζομαι ύπνο.( ή να είναι απλά θέμα επιλογής και όχι ανάγκης) Να μπορώ, κατά βούληση, να παριστάνω τις λέξεις ως διεγραμμένες, όταν ποστάρω.(όπως στο σχολείο όταν δεν είχαμε γόμα ή μπλάνκο και τραβούσαμε γραμμή)
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Being John Malcovich, έχετε δει την ταινία;; Χεχε
clevercitizen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αχχχχ.... Τι κάνουν οι ταινίες,τα video games και τα παραμύθια....
vaggelisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο vaggelisk Εμφάνιση μηνυμάτων Να παιρνω τις δυναμεις των αλλων Επίσης μπορείς να βρεις τον τρόπο να αξιοποιήσεις τις δικές σου.. Οφείλω να ομολογήσω πως με ψιλοσόκαρε η απάντηση. Πέρα ως πέρα εγωιστική, βαμπιρική και βίαια. Με κάθε σεβασμό. Ποια δυναμη ειπαμε οτι πηρες εσυ?να σ'εχω στα υπ'οψιν.(πολυ σοβαρα τον πηρα το ρολο).με καθε σεβασμο παντα. it's Sylar! βασικα για πετρελης ειχα ξεκινησει αλλα δε μου βγηκε μαλλον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αχχχχ.... Τι κάνουν οι ταινίες,τα video games και τα παραμύθια.... τα comics (και manga), cartoon (και anime) δεν τα φτάνει τπτ από αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.