Προς το περιεχόμενο

Υπερφυσικες δυναμεις..

Lilith19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τηλεμεταφορά. Οχι πιά χαμένος χρόνος για μετακινήσεις, και όταν βαριέμαι θα μπορώ να πετάγομαι 1 ωρίτσα μέχρι την Κούβα, και μετά την Αλάσκα, και μετά την Αυστραλία κλπ.

Δημοσ.
Ενα δαχτυλιδη με απειρες ευχες.

Θα γινοταν της Ποut@ν@ς....

Το καλύτερο που έχω ακούσει μέχρι τώρα :lol:

Η δικιά μου υπερδύναμη θέλω να είναι γνώσεις για τα πάντα..Αυτόματα άπειρα λεφτά+γυναίκες, πιθανώς ευτυχία, φήμη και.. άρχοντας:-D (ναι είμαι υλιστής but who cares)

Δημοσ.

Αόρατος και συνάμα άϋλος για να μπορώ να περνάω και από τοίχους κλπ κλπ.Έφοδο στα χρηματοκιβώτια των τραπεζών κάθε βράδυ.

ΥΓ: Καλά θα έβλεπα και πολύ live τσόντα.

Δημοσ.

θα ηθελα να ειχα την δυναμη να ξεφλουδιζω μια μπανανα με το μυαλο μου!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

X-banaxefloudisious power :P

Δημοσ.

Να μπορω να παγωσω-γυρισω το χρονο πισω...Σκεψου μπορεις να κανεις οτι μ@λ@κι@ θελεις και μετα απλα να γυρισεις το χρονο πισω...και ειναι σαν να μην εγινε ποτε..Βεβαια δεν ξερω αν αυτο εχει επιπτωσεις σε σενα.Δηλαδη:Αν γυρισω το χρονο πισω ας πουμε 1 χρονο τωρα που ειμαι 26 χρονων για ολους τους αλλους οι ζωες τους θα γυρισουν ενα χρονο πισω.Εγω ομως δεν θα ειμαι παλι 26 χρονων?Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν γυρισω το χρονo πολλες φορες και πολυ πισω καθε φορα θα φτασω να πεθανω απο γηρατια ενω για τους αλλους θα ειμαι ακομα 26 πχ :P Ξερω ξερω...get a life :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...