ksexilas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ενα δαχτυλιδη με απειρες ευχες. Θα γινοταν της Ποut@ν@ς....
parsifal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Να τρώω κεραυνούς και να χέζω θύελλες. Για τον χαβαλέ...
freedubus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τηλεμεταφορά. Οχι πιά χαμένος χρόνος για μετακινήσεις, και όταν βαριέμαι θα μπορώ να πετάγομαι 1 ωρίτσα μέχρι την Κούβα, και μετά την Αλάσκα, και μετά την Αυστραλία κλπ.
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ενα δαχτυλιδη με απειρες ευχες.Θα γινοταν της Ποut@ν@ς.... Το καλύτερο που έχω ακούσει μέχρι τώρα Η δικιά μου υπερδύναμη θέλω να είναι γνώσεις για τα πάντα..Αυτόματα άπειρα λεφτά+γυναίκες, πιθανώς ευτυχία, φήμη και.. άρχοντας (ναι είμαι υλιστής but who cares)
deker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Αόρατος και συνάμα άϋλος για να μπορώ να περνάω και από τοίχους κλπ κλπ.Έφοδο στα χρηματοκιβώτια των τραπεζών κάθε βράδυ. ΥΓ: Καλά θα έβλεπα και πολύ live τσόντα.
soturin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 mind reading απλά, όλη η υπόθεση είναι ότι δεν ξέρουμε τι πραγματικά σκέφτονται οι άλλοι...
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Καπνος από τσιγάρο, αν και μου το χαλουν τώρα με την απαγόρευση.
Harkon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 να μπορώ να εμποδίζω άνθρωπο να βλάψει άνθρωπο με οποιονδήποτε έμμεσο ή άμεσο τρόπο
Swimmer21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 θα ηθελα να ειχα την δυναμη να ξεφλουδιζω μια μπανανα με το μυαλο μου!!! :lol::lol::lol: X-banaxefloudisious power
Fidelio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ελα ρε swimmer με απογοητεύεις, νόμιζα οτι θα ήθελες να έχεις βράγχια , αμφίβιο όν ένα πράμα ! Γαμώ..
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Και όταν όλοι όσοι γνωρίζεις πεθάνουν και οι εποχές θα'χουν αλλάξει θα θες ακόμα να'χεις ανοσία στο χρόνο?
thief7710 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Να μπορω να παγωσω-γυρισω το χρονο πισω...Σκεψου μπορεις να κανεις οτι μ@λ@κι@ θελεις και μετα απλα να γυρισεις το χρονο πισω...και ειναι σαν να μην εγινε ποτε..Βεβαια δεν ξερω αν αυτο εχει επιπτωσεις σε σενα.Δηλαδη:Αν γυρισω το χρονο πισω ας πουμε 1 χρονο τωρα που ειμαι 26 χρονων για ολους τους αλλους οι ζωες τους θα γυρισουν ενα χρονο πισω.Εγω ομως δεν θα ειμαι παλι 26 χρονων?Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν γυρισω το χρονo πολλες φορες και πολυ πισω καθε φορα θα φτασω να πεθανω απο γηρατια ενω για τους αλλους θα ειμαι ακομα 26 πχ Ξερω ξερω...get a life
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.