andreas44m Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 εχω το εξής προβλημα.εχω για αντιγραφικο το HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L(1 χρονο περιπου) με χαρακτηρηστικα Firmware Revision 1.02 Buffer Size 2 MB Manufacturer Hitachi-LG Device Type DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Interface ATAPI Extra Features LightScribe Writing Speeds DVD+R9 Dual Layer 8x DVD+R 16x DVD+RW 8x DVD-R9 Dual Layer 4x DVD-R 16x DVD-RW 6x DVD-RAM 5x CD-R 48x CD-RW 32x Reading Speeds DVD-ROM 16x CD-ROM 48x Supported Disk Types DVD-ROM Read DVD+R9 Dual Layer Read + Write DVD+R Read + Write DVD+RW Read + Write DVD-R9 Dual Layer Read + Write DVD-R Read + Write DVD-RW Read + Write DVD-RAM Read + Write CD-ROM Read CD-R Read + Write CD-RW Read + Write Optical Drive Features Buffer Underrun Protection Supported CD-Text Supported Layer-Jump Recording Supported LightScribe Supported CSS Supported CPRM Supported και ενώ γραφω κανονικα τα cd, στα dvd μου πεταει το σφάλμα κυκλικος ελεγχος πλεονασμου μετα απο λιγο και μου σταματαει την εγγραφη.γραφω με το nero 6.6.0.16.αλλαξα τα δισκακια αν και tdk(4 χρονια τα χρησιμοποιω),αλλα και παλι τίποτα.δοκιμασα με το nero 7.0 ,παλι τιποτα.εβαλα το NTI CD & DVD-Maker 7 παλι μια απο τα ιδια.δοκιμασα το Alcohol 120% και ναι γραφει dvd αλλα .iso.δεν μπορει να γραψει dvd δεδομενων.το αντιγραφικο μου το εμφανιζει σαν cd-rom και οχι σαν dvd-rom.εκανα firmware update αλλα τιποτα.το αναγνωριζει κανονικα τοσο ο υπολογιστης οσο και το bios.τοσο cd οσο kai dvd δισκακια τα διαβαζει κανονικα. ειπα μαλλον θα παρεδωσε πνευμα.αγορασα ενα καινουριο sata το παρακατω: Optiarc DVD RW AD-7200S SCSI CdRom Device Buffer Size 2 MB Manufacturer Optiarc Device Type DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Interface SATA Writing Speeds DVD+R9 Dual Layer 8x DVD+R 20x DVD+RW 8x DVD-R9 Dual Layer 12x DVD-R 20x DVD-RW 6x DVD-RAM 12x CD-R 48x CD-RW 32x Reading Speeds DVD-ROM 16x CD-ROM 48x Supported Disk Types DVD-ROM Read DVD+R9 Dual Layer Read + Write DVD+R Read + Write DVD+RW Read + Write DVD-R9 Dual Layer Read + Write DVD-R Read + Write DVD-RW Read + Write DVD-RAM Read + Write CD-ROM Read CD-R Read + Write CD-RW Read + Write Optical Drive Features Buffer Underrun Protection Supported C2 Error Pointers Supported CD-Text Supported JustLink Supported Layer-Jump Recording Supported CSS Supported CPRM Supported Device Manufacturer Company Name Sony NEC Optiarc Inc. Product Information http://www.sonynec-optiarc.com/products/index.html αλλα και παλι τα ιδιο μου κανει.το Alcohol 120% συνεχιζει και γραφει .iso κανονικα.εχω κανει ανασυγκροτηση στους σκληρουσ αλλα τιποτα.dma αν ειναι διαθεσιμο(οχι pio). τελος το nero speed drive (με αδειο dvd μεσα) δειχνει για το DVD-RAM GSA-H20L tax 16x speed down 32 sec ενω για το DVD RW AD-7200S ταχ 16χ kai speed down 8 min. καμια ιδεα κανεις για το τι φταιει.μου εχει σπασει τα νευρα!!!! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
blackstar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 IDE CABLES δοκίμασε να τα αλλάξεις. Επίσης δες αν έχεις τον sata controler sto bios se ide mode και οχι raid.
andreas44m Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 καλωδια αλλαξα,το δευτερο dvd AD-7200S SCSI ειναι sata.to bios ειναι ενταξει. ---------------------------------------------------- ευχαριστω αλλα τελικα βρηκα τι φταιει;;;; μου εσπασε τα νευρα,αλλα το βρηκα.εφταιγε ο controller(pci καρτα to e-sata,sata,ide).παρεδωσε πνευμα.την ειχα τοποθετησει εξτρα.αυτη δημιουργησε ολα τα προβληματα.εβαλα μετα το αντιγραφικο σε ενα διαυλο ide το ενα,και το αλλο σε sata και γραφουν και τα δυο.ολα ρολοι.τωρα το μονο που θελω ειναι αλλος ενας controller για να συνδεσω και τουσ σκληρουσ που μου εμειναν. ευχαριστω παντως.
blackstar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δοκίμασες να διαγραψης τα upper and lower filters;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.