Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μνήμες ram

ArisG88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Ειχα στον υπολογιστη μου 2 μνημες του 1ος GB σε dual channel. Αποφασισα επειδη δουλευω windows vista x64 να βαλω αλλες 2 μνημες. Τις αγορασα και σημερα τις τοποθετησα.

Το προβλημα αρχιζει εδω, ο υπολογιστης αρνειται να ανοιξει μετα την τοποθετηση τους. Δλδ αναβει αλλα δεν ανοιγει η οθονη. Οι μνημες ειναι ολοιδιες με τις παλιες (μαρκα, μοντελο)

Λοιπον τι εχω κανει μεχρι τωρα: Τις δοκιμασα μονες τους τις καινουργιες και δουλευαν. Τις δοκιμασα μονες τους στα αλλα 2 slots και παλι δουλευαν. Εβαλα 3 μνημες του 1gb και παλι δεν ανοιγε. Εκανα clear cmos βγαζοντας τη μπαταρια κ παλι τπτ.

Να πω οτι η μητρικη μου ειναι η Asus P5KPL, οι μνημες ειναι αυτες εδω ολες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554002 , η μητρικη πανω εχει το τελευταιο bios. Ολα τα slots της μητρικης ειναι ενταξει γτ τα δοκιμασα. Καποια πιθανη λυση?

Δημοσ.

Τελικα η μητρικη δεν υποστηριζει 4 dim τετοιες μνημες επειδη εχουν και απο τις 2 πλευρες τσιπακια.

Δημοσ.

Ακόμα τέτοιοι περιορισμοί? Έλεος! Παντος για τις μνήμες απλές μονές kingston και το κεφάλι ήσυχο, ούτε τρελά voltage ούτε τίποτα....

Δημοσ.
Ακόμα τέτοιοι περιορισμοί? Έλεος! Παντος για τις μνήμες απλές μονές kingston και το κεφάλι ήσυχο, ούτε τρελά voltage ούτε τίποτα....

συμφωνω ειναι πολυ ποιοτικες και ειδικα οι hyperx ειναι πολυ γρηγορες:-)

Δημοσ.

Πάντως και εγώ που έβαλα άλλο ένα ζευγάρι μνήμες (4χ1Gb) και έχουν και από τις 2 πλευρές τους τσιπάκια τελικά δούλεψαν σε mobo ASUS που έχω. Οι μνήμες kingston value ram (απλές).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...