Προς το περιεχόμενο

Ιντερνέτ σε LAN δίκτυο

cave_man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε…. Έχω κάνει ένα δίκτυο με 2 υπολογιστές (στον ένα έχω σύνδεση DSL 2048) τους έχω κάνει κανονικά σύνδεση η υπολογιστές βλέπονται κανονικά οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. τώρα θέλω να μου πείτε πως θα κάνω και τον άλλον υπολογιστή να έχει ιντερνέτ πιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω……?

Δημοσ.

Κανονικα μπορεις την συνδεση ιντερνετ του 1ου pc να την κανεις share στο 2ο.Δεν δινεις πολλα στοιχεια ουτε για την συνδεσμολογια που χρησιμοποιησες ουτε για λειτουργικα ουτε για το modem/router. Δωσε παραπανω στοιχεια για να μην μιλαμε γενικα και αοριστα...Επισης μπορεις να κοιταξεις αυτο το σχετικο ποστ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2168753#post2168753

Δημοσ.

Αυτο (FRITZ!Box Fon Annex A) απο οτι βλεπω ειναι modem/router,και εσυ εχεις συνδεσει τα pc μεταξυ τους και οχι και τα 2 στο ρουτερ?(Εκτος και αν ειναι παλιοτερο μοντελο με το ιδιο ονομα σκετο modem οποτε γραψε λαθος).Στα properties της καρτας δικτυου που εχει επανω της το modem,στο advanced tab εχει μια επιλογη για να μοιραζεται το ιντερνετ-εφοσον το δικτυο ειναι σωστο τοτε το επιλεγεις και καθαρισες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...