Προς το περιεχόμενο

Τσεχία

a.n.d.i.e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους, θελω να κανω ερωτηση σε οσους εχουν παει Τσεχια. Τι σας αρεσε, εντυπωσιασε και αντίθετα τι δεν σας αρεσε καθολου?

ας πουμε πολλοι λενε οτι ημαστε συνεχεια μουτρωμένοι..και οχι και πολυ φιλικoi..Εσεις που πηγατε Τσεχια τι γνωμη εχετε? (Και συγνωμη για τα γραμματικα λαθη)

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου άρεσαν:

Οι Τσέχες.

Η Staropramen, η Kozel, η Gambrinus και η Urquel.

Το γεγονός πως δεν έχετε ακόμα euro και είναι όλα φθηνότερα από την Ελλάδα, συμπεριλαμβανόμενης και της συναυλίας των Nine Inch Nails πέρσι το καλοκαίρι.

Οι Τσέχες.

Το Hradec Kralove.

Το γεγονός πως λίγοι μιλάνε Αγγλικά, το βρίσκω πολύ εξωτικό για κάποιο λόγο.

Δεν μου άρεσε:

Το πως η Πράγα είναι υπερβολικά τουριστική και δεν έχει αυθεντικό χαρακτήρα.

Το πως με σταματούσαν κάθε 2 μέτρα για να μου διαφημίσουν sex show.

Το ότι οι Τσέχοι πηδάνε τις Τσέχες. Αν είσαι Τσέχος, φρόντισε να έχεις συνείδηση της εύνοιάς σου.

Δημοσ.
Μου άρεσαν:

Οι Τσέχες.

Η Staropramen, η Kozel, η Gambrinus και η Urquel.

Το γεγονός πως δεν έχετε ακόμα euro και είναι όλα φθηνότερα από την Ελλάδα, συμπεριλαμβανόμενης και της συναυλίας των Nine Inch Nails πέρσι το καλοκαίρι.

Οι Τσέχες.

Το Hradec Kralove.

Το γεγονός πως λίγοι μιλάνε Αγγλικά, το βρίσκω πολύ εξωτικό για κάποιο λόγο.

Δεν μου άρεσε:

Το πως η Πράγα είναι υπερβολικά τουριστική και δεν έχει αυθεντικό χαρακτήρα.

Το πως με σταματούσαν κάθε 2 μέτρα για να μου διαφημίσουν sex show.

Το ότι οι Τσέχοι πηδάνε τις Τσέχες. Αν είσαι Τσέχος, φρόντισε να έχεις συνείδηση της εύνοιάς σου.

Δεν ειμαι Τσεχος, Τσεχα ειμαι :-)

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Από την προθέρμανση: 2-0.

Oι Staropramen είναι αηδία, αλλά συμφωνώ με τον Lucifer για τις κυρίες, άλλωστε το έχουμε γράψει και σε άλλο θέμα.

Δημοσ.

Όμορφα. Καλή τύχη με τα private messages, ετοιμάσου για barrage.

insomniak, είσαι βλάσφημος, αλλά τουλάχιστον είσαι σε Γερμανικό έδαφος.

Δημοσ.
Καλώς όρισες! :-) lovingbearkw1.th.jpg

Υπαρχουν και άλλα thread που μπορεις να γραφεις οπως αυτο: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156895&page=149

νομιζω το lol ταιριαζει απολυτα εδω!!

χαχαχα :-D

παντως απο λιγο που ειχα κατσει τσεχια μου αρεσαν

η μεγαλη ποικιλία απο τσιγαρα

η μεγαλη ποικιλια απο ποτα και φτηνη τιμη

αρκετες ομορφες κοπελες

δεν μου αρεσαν

γενικα ο καιρος ειναι λιγο μουντος και σε κανει να νιωθεις καπως περιργα

προσπαθει να το παιξει το αμστερνταμ της κεντρικης ευρωπης

Δημοσ.
Δεν ειμαι Τσεχος, Τσεχα ειμαι :-)

JAJAJJAJAJAJJAJA

owned9wz.jpg

Αυτα που μου άρεσαν (Πραγα, Καρλοβιβαρι)

ΟΙ Τσεχες (αν και υπερτιμημένες, λένε οτι οι Σλοβάκες ειναι ποιο όμορφες....)).

Η αρχιτεκτονικη της πράγας και γενικα η ομορφια της.

Τα κελάρια με την αφθονη (και φθηνη) μπύρα.

Οι καλες τιμές στα μαγαζιά.

Η καθαριότητα (αν εξαιρέσεις κατι ΠΑΟΚ γραμμένα με σπρεύ στους τοίχους)

Τι δεν μου άρεσε.

Η σχετικά ψυχροί άνθρωπου (δείχνουν σαν να μην συμπαθούν τους τουρίστες)

Το πέσιμο στους δρόμους απο περίεργους τύπους.

Το οτι μετα τις 11 αδειάζει η πόλη (και συναντάς μόνο έλληνες τουρίστες)

Το οτι εκεί οι νέοι δουλεύουν για να συντηρούν τους γονείς τους (εδώ ειμαστε αντίθετα :-D)

Η μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ζωής ανάμεσα στην Πράγα και στις άλλες περιοχές.

Τι με εντυπωσίασε

Το οτι η Τσεχοσλοβακία που επισκέφτηκαν οι γονείς μου πρίν το 90' δεν έχει καμία σχέση με την Τσεχια του 2005 που πήγα εγώ. Σύντομα θα είναι ποιο αναπτυγμένη σαν χώρα απο οτι εμείς...:mad:

Δημοσ.
Γεια σε ολους, θελω να κανω ερωτηση σε οσους εχουν παει Τσεχια. Τι σας αρεσε, εντυπωσιασε και αντίθετα τι δεν σας αρεσε καθολου?

ας πουμε πολλοι λενε οτι ημαστε συνεχεια μουτρωμένοι..και οχι και πολυ φιλικoi..Εσεις που πηγατε Τσεχια τι γνωμη εχετε? (Και συγνωμη για τα γραμματικα λαθη)

...Sonisska, εσύ είσαι ;

(από Τσεχία αυτό που μου αρέσει πιο πολύ , είναι το avast! antivirus :P )

Δημοσ.

δεν μου αρεσει που γερμανοποιηστε, υπερβολικα πολλες γερμανικες εταιριες, επιχειρησεις και Γερμανοι.

Μπορει να μην το καταλαβαινεις αμα ζεις καθε μερα αλλα εχω επισκευτει κατα διαστηματα την Τσεχια και βλεπω την διαφορα. Σιγα σιγα χανεται η παραδοση και κουλτουρα και αφομειωνεστε σαν επαρχια/βιομηχανικη ζωνη των Γερμανων.

που εμαθες ελληνικα;

Δημοσ.

εισαι τσεχα που ξερει ελληνικα ή ελληνιδα που μενει τσεχια?

Πραγα

λοιπον τα κακα ειναι οτι εχει πολυ ναρκωτικο κ σου πριζουν να παρεις,στα club παιζουν ολο trance+πριν μπεις περνας απο μπαρες για να δουν αν εχεις οπλο,φαντασου τι παιζει απ εξω...

το βραδυ αδειαζει το μερος κ κυκλοφορουν ολοι μαστουρωμενοι κ πιωμενοι κ ξερνανε.

πολυ πορνεια το αποδεικνυει κ το μεγαλο darlinngs mens club με την ασπρη λιμουζινα που ειναι η μασκοτ της πραγας.

παλια ειχαν πολυ καλυτερες τιμες,τωρα την με την εισοδο στην ε.ε,την ακουσαν.

Δημοσ.

Ahoj! Λοιπόν έμεινα 6 μήνες στην Πράγα και μπορώ να πω ότι ήταν απ τους καλύτερους της ζωής μου! Τώρα σχετικά με την Πράγα και κατ επέκταση με την Τσεχία!

με αρέσει: που είναι πολύ οργανωμένα όσον αφορά τις συγκοινωνίες,που είναι φτηνά σε πράματα που προορίζονται ναι είναι φτηνά,που είναι φουλ στα πάρκα,που η τσεχική ύπαιθρος τα σπάει,να περπατάω στην dejvicka τ απογεύματα,το smazeny syr στα φαγαδικα του μούστεκ, το κλαμπ misch masch και το μπαρ νεμπε,η εκκεντρική ομορφιά της πόλης,το česky krumlov,η gambrinus και το ότι εχω γύρω μου αυστρία γερμανία σλοβακία πολωνία!

Δε με αρέσει:που οι τσέχοι είναι κρύοι άνθρωποι,που έχουν θεοποιήσει τις τσεχες,που η πράγα έχασε την πραγματική της ομορφιά και έχει γίνει πολύ τουριστική,η βρώμα στα φαγαδικα του μούστεκ, η αγένεια των υπαλλήλων στα εστιατόρια, το cross club και που δεν είμαι πλέον εκεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...