Προς το περιεχόμενο

Το RapidShare αναβαθμίστηκε

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι δεν εχω κανει κατι τετοιο και βασικα δεν εχω κανει καποια αλλη ρυθμιση και γι αυτο θελω την βοηθεια σασ μιασ και το συγκεκριμενο θεμα δεν το πολυ κατεχω:o

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει.

Σε σχεση με τα 10GB την μερα που ισχυε για 3-4 μερες και ακομη σε συνδιασμο με τα 50GB στις 5 μερες τι αλλαξε τωρα?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
οχι δεν εχω κανει κατι τετοιο και βασικα δεν εχω κανει καποια αλλη ρυθμιση και γι αυτο θελω την βοηθεια σασ μιασ και το συγκεκριμενο θεμα δεν το πολυ κατεχω:o

Καντο και στο rapget στις ρυθμισεις -διακομιστες γραψε τα στοιχεια σου στο rapidshare.

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει.

Σε σχεση με τα 10GB την μερα που ισχυε για 3-4 μερες και ακομη σε συνδιασμο με τα 50GB στις 5 μερες τι αλλαξε τωρα?

Ευχαριστω.

Πριν απο την τελευταια αλλαγη ειχες 10GB την μερα.Αν δεν τα χρησιμοποιουσες τα εχανες.Τωρα μεσα σε 5 μερες μπορεις να τα μεταφερεις.Και την εκτη μερα αν τα εχεις καταναλωσει (τις προηγουμενες μερες τα 50GB) εχεις καινουργια 10GB

Δημοσ.

τωρα που δεν εχει περιορισμο στην ωρα αλλα δεν εχει και εικονες με κωδικους εμεις οι free users μπορουμε να βρουμε καποιο προγραμμα που να του βαζουμε τα λινκς και να τα κατεβαζει αυτοματα;

Δημοσ.
Πριν απο την τελευταια αλλαγη ειχες 10GB την μερα.Αν δεν τα χρησιμοποιουσες τα εχανες.Τωρα μεσα σε 5 μερες μπορεις να τα μεταφερεις.Και την εκτη μερα αν τα εχεις καταναλωσει (τις προηγουμενες μερες τα 50GB) εχεις καινουργια 10GB

Οποτε ουσιαστικα ειναι οπως ηταν και πριν αλλαξει σε 10 την μερα. Το πιασα, thanks.

Δημοσ.
Οποτε ουσιαστικα ειναι οπως ηταν και πριν αλλαξει σε 10 την μερα. Το πιασα, thanks.

Μα δεν ειναι το ιδιο.Να στο πω πιο απλα

Τωρα τι ισχυει.Αν την πρωτη μερα δεν χρησιμοποιησεις τιποτα απο το λογαριασμο σου το ιδιο και τη 2,3,4 μερα.Την πεμπτη μερα εχεις 50GB Μπορεις να τα κατεβασεις ολα αυτη την μερα.

Προηγουμενως τι ισχυε.Αν την πρωτη μερα δεν χρησιμοποιουσες τιποτα απο το λογαριασμο σου το ιδιο και τη 2,3,4 μερα.Την πεμπτη μερα ειχες μονο 10GB και μπορουσες φυσικα να τα κατεβασεις(μονο τα 10)

Δημοσ.
Μα δεν ειναι το ιδιο.Να στο πω πιο απλα

Τωρα τι ισχυει.Αν την πρωτη μερα δεν χρησιμοποιησεις τιποτα απο το λογαριασμο σου το ιδιο και τη 2,3,4 μερα.Την πεμπτη μερα εχεις 50GB Μπορεις να τα κατεβασεις ολα αυτη την μερα.

Προηγουμενως τι ισχυε.Αν την πρωτη μερα δεν χρησιμοποιουσες τιποτα απο το λογαριασμο σου το ιδιο και τη 2,3,4 μερα.Την πεμπτη μερα ειχες μονο 10GB και μπορουσες φυσικα να τα κατεβασεις(μονο τα 10)

Ναι το καταλαβα αυτο, αν και δεν το διατυπωσα ισως σωστα.

Εννοω οτι τωρα ειναι οπως ηταν παλια στην αρχη με τα 25GB στις 5 μερες και με τα 50 στις 5 αργοτερα.

Δημοσ.

Μπουρουμε να δουμε συνοπτικα τι εχουμε κατεβασει απο rapidshare μεσα απο την σελιδα του?

Και τι ειναι τα RapidPoints?

Δημοσ.
Μπουρουμε να δουμε συνοπτικα τι εχουμε κατεβασει απο rapidshare μεσα απο την σελιδα του?

Και τι ειναι τα RapidPoints?

Βεβαιως μπορεις.Κανεις login στον λογαριασμο σου πατας view logs και βλεπεις.

Τα points αν δεν κανω λαθος ειναι ποντοι που σου δινει για αρχεια που εχεις ανεβασει και τα εχουν κατεβασει free users.Μπορεις να τους εξαγωρασεις με χρονο συδεσης παραπανω απο οτι εχεις μετα απο καποιο αριθμο.

Δημοσ.
Τι γινεται επιτελους μ' αυτο το rapidshare ? Μολις εβαλα 24αρα αυτοι βαλαν limit 65kbps στους free users???

limit βάλαν, αλλα στα 500kbps

Δημοσ.
limit βάλαν, αλλα στα 500kbps

Θεωρητικα μπορει αλλα μολις τωρα δοκιμασα το ιδιο αρχειο και σαν premium και σαν free και ενω το κατεβαζα με premium με 550ΚΒ σαν free κολλησε στα 65ΚΒ.

Δημοσ.
Θεωρητικα μπορει αλλα μολις τωρα δοκιμασα το ιδιο αρχειο και σαν premium και σαν free και ενω το κατεβαζα με premium με 550ΚΒ σαν free κολλησε στα 65ΚΒ.

Είναι 500kbps το δευτερόλεπτο και όχι 500Kb. 500kbps είναι περίπου 60kb το δευτερόλεπτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...