gyiama Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 οχι δεν εχω κανει κατι τετοιο και βασικα δεν εχω κανει καποια αλλη ρυθμιση και γι αυτο θελω την βοηθεια σασ μιασ και το συγκεκριμενο θεμα δεν το πολυ κατεχω
Schiller Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει. Σε σχεση με τα 10GB την μερα που ισχυε για 3-4 μερες και ακομη σε συνδιασμο με τα 50GB στις 5 μερες τι αλλαξε τωρα? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 οχι δεν εχω κανει κατι τετοιο και βασικα δεν εχω κανει καποια αλλη ρυθμιση και γι αυτο θελω την βοηθεια σασ μιασ και το συγκεκριμενο θεμα δεν το πολυ κατεχω Καντο και στο rapget στις ρυθμισεις -διακομιστες γραψε τα στοιχεια σου στο rapidshare.
talisman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει. Σε σχεση με τα 10GB την μερα που ισχυε για 3-4 μερες και ακομη σε συνδιασμο με τα 50GB στις 5 μερες τι αλλαξε τωρα? Ευχαριστω. Πριν απο την τελευταια αλλαγη ειχες 10GB την μερα.Αν δεν τα χρησιμοποιουσες τα εχανες.Τωρα μεσα σε 5 μερες μπορεις να τα μεταφερεις.Και την εκτη μερα αν τα εχεις καταναλωσει (τις προηγουμενες μερες τα 50GB) εχεις καινουργια 10GB
snik Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 τωρα που δεν εχει περιορισμο στην ωρα αλλα δεν εχει και εικονες με κωδικους εμεις οι free users μπορουμε να βρουμε καποιο προγραμμα που να του βαζουμε τα λινκς και να τα κατεβαζει αυτοματα;
Schiller Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Πριν απο την τελευταια αλλαγη ειχες 10GB την μερα.Αν δεν τα χρησιμοποιουσες τα εχανες.Τωρα μεσα σε 5 μερες μπορεις να τα μεταφερεις.Και την εκτη μερα αν τα εχεις καταναλωσει (τις προηγουμενες μερες τα 50GB) εχεις καινουργια 10GB Οποτε ουσιαστικα ειναι οπως ηταν και πριν αλλαξει σε 10 την μερα. Το πιασα, thanks.
talisman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Οποτε ουσιαστικα ειναι οπως ηταν και πριν αλλαξει σε 10 την μερα. Το πιασα, thanks. Μα δεν ειναι το ιδιο.Να στο πω πιο απλα Τωρα τι ισχυει.Αν την πρωτη μερα δεν χρησιμοποιησεις τιποτα απο το λογαριασμο σου το ιδιο και τη 2,3,4 μερα.Την πεμπτη μερα εχεις 50GB Μπορεις να τα κατεβασεις ολα αυτη την μερα. Προηγουμενως τι ισχυε.Αν την πρωτη μερα δεν χρησιμοποιουσες τιποτα απο το λογαριασμο σου το ιδιο και τη 2,3,4 μερα.Την πεμπτη μερα ειχες μονο 10GB και μπορουσες φυσικα να τα κατεβασεις(μονο τα 10)
Schiller Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μα δεν ειναι το ιδιο.Να στο πω πιο απλαΤωρα τι ισχυει.Αν την πρωτη μερα δεν χρησιμοποιησεις τιποτα απο το λογαριασμο σου το ιδιο και τη 2,3,4 μερα.Την πεμπτη μερα εχεις 50GB Μπορεις να τα κατεβασεις ολα αυτη την μερα. Προηγουμενως τι ισχυε.Αν την πρωτη μερα δεν χρησιμοποιουσες τιποτα απο το λογαριασμο σου το ιδιο και τη 2,3,4 μερα.Την πεμπτη μερα ειχες μονο 10GB και μπορουσες φυσικα να τα κατεβασεις(μονο τα 10) Ναι το καταλαβα αυτο, αν και δεν το διατυπωσα ισως σωστα. Εννοω οτι τωρα ειναι οπως ηταν παλια στην αρχη με τα 25GB στις 5 μερες και με τα 50 στις 5 αργοτερα.
soilworker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Τι γινεται επιτελους μ' αυτο το rapidshare ? Μολις εβαλα 24αρα αυτοι βαλαν limit 65kbps στους free users???
filetos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μπουρουμε να δουμε συνοπτικα τι εχουμε κατεβασει απο rapidshare μεσα απο την σελιδα του? Και τι ειναι τα RapidPoints?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μπουρουμε να δουμε συνοπτικα τι εχουμε κατεβασει απο rapidshare μεσα απο την σελιδα του?Και τι ειναι τα RapidPoints? Βεβαιως μπορεις.Κανεις login στον λογαριασμο σου πατας view logs και βλεπεις. Τα points αν δεν κανω λαθος ειναι ποντοι που σου δινει για αρχεια που εχεις ανεβασει και τα εχουν κατεβασει free users.Μπορεις να τους εξαγωρασεις με χρονο συδεσης παραπανω απο οτι εχεις μετα απο καποιο αριθμο.
Daimon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Τι γινεται επιτελους μ' αυτο το rapidshare ? Μολις εβαλα 24αρα αυτοι βαλαν limit 65kbps στους free users??? limit βάλαν, αλλα στα 500kbps
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 limit βάλαν, αλλα στα 500kbps Θεωρητικα μπορει αλλα μολις τωρα δοκιμασα το ιδιο αρχειο και σαν premium και σαν free και ενω το κατεβαζα με premium με 550ΚΒ σαν free κολλησε στα 65ΚΒ.
panospc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Θεωρητικα μπορει αλλα μολις τωρα δοκιμασα το ιδιο αρχειο και σαν premium και σαν free και ενω το κατεβαζα με premium με 550ΚΒ σαν free κολλησε στα 65ΚΒ. Είναι 500kbps το δευτερόλεπτο και όχι 500Kb. 500kbps είναι περίπου 60kb το δευτερόλεπτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.