Προς το περιεχόμενο

Το RapidShare αναβαθμίστηκε

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ

Απλα μαλλον λογω της αλλαγης του RAPIDSHARE ειχαν αποτσεκαριστει καποιες επιλογες απο τον σερβερ τους

Μπηκα και τις τσεκαρα και ολα καλα

Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια ερώτηση προς τους premium χρήστες του RS με dynamic IP:

Τον τελευταίο καιρό όταν κατεβάζω κάτι και πέσει η γραμμή μου για να αλλάξει IP (~ 10 φορές την ημέρα - Tellas με ασύρματο Panasonic στο σπιτι....:lol:) δε μπορώ να συνεχίσω το download, καθώς τρώω error για παράλληλη χρήση απο IP άλλου subnet...(απλά ο logger τους δεν έχει καταλάβει ότι έχω αλλάξει IP).

Με τα πολλά, έχω στείλει 2-3 mail στην RS όπου τους αναφέρω ότι η IP μου αλλάζει μέσα από ένα lease ενός subnetted class B network (/25), και αυτοί οι μπαγλαμάδες λένε ότι ότι δέχονται αλλαγές μέσα σε ένα class C network (/24), οπότε για 15 λεπτά δε μπορώ να κατεβάσω τίποτα...

Πως σας φαίνεται, το έχετε δει καθόλου;

Δημοσ.

Παιδιά τώρα μπορούμε να ανεβάσουμε εκτός απο 100MB αλλά και 200MB σε ένα αρχείο!!!Πως δημιουργούμε ένα αρχείο των 200MB..?

Δημοσ.
Παιδιά τώρα μπορούμε να ανεβάσουμε εκτός απο 100MB αλλά και 200MB σε ένα αρχείο!!!Πως δημιουργούμε ένα αρχείο των 200MB..?

Οπως το αρχειο των 100ΜΒ αλλα επιλεγεις συμπιεση και διαχωρισμο σε αρχεια των 200ΜΒ.

Δημοσ.
Δηλ ρε παιδια ειναι δυνατον να κατεβαζετε 10 γιγα την ημερα και να μην ειστε ευχαριστημενοι? Σας πειραξε ο κοφτης στα 10 ημερησιως?Μπορει να μου πει καποιος αν αυτα τα 10 γιγα μπορεις να τα κατεβασεις μεσα σε μια μερα απο Torrent?Σε καμια περιπτωση!!!

Το ελάχιστο που κατεβάζω συνήθως είναι 15, έχω δει και 38 σε μια μέρα πολλές φορές. Στα 7100 αυτά ε!

Δημοσ.
Οπως το αρχειο των 100ΜΒ αλλα επιλεγεις συμπιεση και διαχωρισμο σε αρχεια των 200ΜΒ.

To έκανα με το Winrar αλλά δεν βλέπω να έχει επιλογή 200MB...

Δημοσ.
To έκανα με το Winrar αλλά δεν βλέπω να έχει επιλογή 200MB...

Γραψε με το πληκτρολογιο εκει που λεει για split to volumes , bytes 195.000.000.

Ειναι bytes και ειναι περιπου 200ΜΒ.

Δημοσ.

Τώρα με τα νέα κόλπα που δε χρειάζεται αναμονή, γίνεται να κατεβάσουμε με download manager μαζικά αρχεία ή κολλάει στο ότι πρέπει να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα;

Δημοσ.
Γραψε με το πληκτρολογιο εκει που λεει για split to volumes , bytes 195.000.000.

Ευχαριστώ!!!Θα το δοκιμάσω..

Δημοσ.
Τώρα με τα νέα κόλπα που δε χρειάζεται αναμονή, γίνεται να κατεβάσουμε με download manager μαζικά αρχεία ή κολλάει στο ότι πρέπει να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα;

Νομίζω επιτρέπει 1 σύνδεση κάθε φορά οπότε πρέπει να περιμένεις να τελειώσει το ένα κομμάτι και μετά να ξεκινήσει το επόμενο.

Δημοσ.

Πάντως την τακτική με το 10 gb ανα μέρα το ξαναάλλαξαν ευτυχώς:

"

Premium-users now profit from more flexibility regarding the download volume: It used to be limited to 10 gigabyte per day and can be "saved" now to a maximum of 50 Gigabyte. As a consequence, the volume that was not used is transferred to the following day automatically, up to a maximum of 50 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 10 gigabyte the following day"

Δημοσ.

Αυτά είναι περίπου 185ΜΒ :D

200MB = 209715200 bytes

Δημοσ.

Παντως μετα και τις τελευταιες αλλαγες εχω να παρατηρησω οτι αραια και που μου βγαζει μηνυμα οτι και καλα δεν μπορω να κατεβασω γιατι ο λογαρισμος μου χρησιμοποιειται απο αλλη ip.Ενω κατι τετοιο δεν συμβαινει.Παρατηρειται αν πεσει η γραμμη μου στιγμιαια

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω αν γραφω σε σωστο θρεντ αλλα χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια.κατεβασα το rapget και το rapidshare manager αλλα εχω το εξησ,στο rapget δεν ξεκιναει ποτε το download και στο rapidshare manager ενω το κανει εγγκατασταση μου βγαζει ενα μηνυμα σφαλματοσ και δεν τρεχει το προγραμμα,αυτο γινεται και στα 2 pc που εχω οποτε κατι δεν παει καλα.μπορειτε να με βοηθησετε να κανω τισ ρυθμισισ εστω στο rapget μπασ και δουλεψει?και βασικα αν μπορει καποιοσ να μου πει πωσ λειτουργει!!!!:-):-)

Δημοσ.
παιδια δεν ξερω αν γραφω σε σωστο θρεντ αλλα χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια.κατεβασα το rapget και το rapidshare manager αλλα εχω το εξησ,στο rapget δεν ξεκιναει ποτε το download :-):-)

Στον λογαριασμο σου στο rapidshare στις ρυθμισες εχεις κλικαρει το direct download ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...