Προς το περιεχόμενο

Το RapidShare αναβαθμίστηκε

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδη με τους Premium Users ειναι ευχαριστημενοι. Γιατι τους περισσοτερους free θα τους χασει αν κατεβαζουν με 70 Kb/sec που κατεβαζω εγω τωρα. Οι free ή θα γινουν premium ή θα βρουν αλλου να κατεβαζουν. Εχει και αλλες πορτοκαλιες. Κατα την αποψη μου καλο θα ειναι να προσεχουν τις κινησεις τους γιατι τα πραγματα μεταβαλονται πολυ ευκολα!!!!

Γιατί,τι κερδίζουν απο τους free users..?

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί,τι κερδίζουν απο τους free users..?

Το σημαντικοτερο πραγμα, φιλε μου, που μπορει να εχει μια εταιρεια και μπορει να μοσχοπουλαει ανεξαρτητως του κοστους του προιοντος της. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.

Δημοσ.
Το σημαντικοτερο πραγμα, φιλε μου, που μπορει να εχει μια εταιρεια και μπορει να μοσχοπουλαει ανεξαρτητως του κοστους του προιοντος της. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.

Δεν στο λέω με κακία!!!Απλά σου λέω την αποψή μου!!!Είναι χίλιες φορές να πληρώσεις και να κατεβάσεις τα κερατά σου,παρά να είσαι free user και να περιμένεις!!!Υπάρχουν και άλλοι βέβαια που κάνουν restart το router τους (εφόσον έχουν Dynamic IP)!!!Αλλά αυτό έχει σαν επίπτωση να σου ρίξουν την ταχύτητα,ο provider νομίζωντας ότι έχεις αποσυνδέσεις...

Δημοσ.

1. Δεν ειναι τα 4.5 ευρω το μηνα που θα δωσεις αλλα οι περισσοτεροι που κατεβαζουν free συνεχομενα το κανουν γιατι αυτη ειναι η βασικη ιδεολογια του δικτυου. Αυτο πρεσβευει το διαδικτυο. Αν θέλεις νοικιασε ταινιες 1.5 ευρω εχει η καθεμια. Γιατι και εσυ στην ουσια το ιδιο κανεις με το να κατεβαζεις διαφορα απο το rapid. Οτι εχει παρανομα διακινειται.

2.Ο provider δεν σου ριχνει καμια ταχυτητα γιατι δεν κανεις αποσυνδεση, δεν ξανακλειδωνει ο router σε αλλη ταχυτητα, μενει εκει που ειναι. Ανοιξε το interface του router και δες το. Μονο την IP αλλλαζει.

Δημοσ.

ΡΕ NICKZILA ΟΝΟΜΑ όπως είπα και όλοι γνωρίζουμε η rapidshare έχει φτιάξει πια και διακαιολογημένα . Πορτοκαλιές υπάρχουν αλλού αλλα με κάτι στιφά πορτοκάλια που δεν τρώγωνται με τίποτα άστο .

Επίσης τα 4.5 ευρώ τα οποία έχει ένα μήνας rapid είναι το 1/999999 της τιμής των διάφορων παράνομων αρχείων που κατεβάζει κάποιος σε αυτό το μήνα . Άρα το κόστος είναι μηδαμινό . κατ'εμέ . Και ακόμη περισσότερο κόστος σε κούραση και μαλα-κ-ινση έχεις κάνοντας συνεχώς restart το router η ξενυχτώντας να κατεβάσεις μια ταινία αφού θες συνολικά (με τα προηγούμενα rules ) για μια ταινία καλής ποιότητας 16 restarts !!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον GIANNISPATRA. Αξίζει το premium και μόνο για να μην σου γίνονται τσουρέκια από reset και περίμενε.

Δημοσ.
ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕ

Καλά εσύ που ξέρεις κατέβαζε τζάμπα. Εμείς οι χαζοί που πληρώσαμε για να κατεβάζουμε άνετα θα μαθαίνουμε από εσένα.

Δημοσ.

Το rapidshare το αντιπάθησα ακόμη περισσότερο όταν πρόσφατα φίλος μου έστειλε λινκ με αρχείο,κ για να γράψω το κωδικό ώστε να αποδείξω ότι δεν είμαι μποτάκι,ανέβασα 2 βαθμούς μυωπία.

Κ τελικά δεν τα κατάφερα.

Δημοσ.

Παιδιά είναι απλό, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...

Άν νομίζετε,οι free users, οτι δεν σας συμφέρει πλέον ή αγοράστε ενα account ή πηγαίντε αλλού καλύτερα. Δεν μπορείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Δημοσ.

Στην τελική δε νομίζω πως άλλαξε κάτι κατά των "τυπικών/νόμιμων" free users.

Τώρα, για να κατεβάσεις 200MB θες 1 ώρα.

Πρώτα ήθελες όσο χρόνο απαιτείται για d/l 2 κομματιών 100MB συν το χρόνο αναμονής. Που αν δεν κάνω λάθος, σε περίπτωση που κατέβαζες ένα τόσο μεγάλο αρχείο, υπερέβαινε την μία ώρα.

Δημοσ.

Βρε παιδες μηπως εχει κανεις σας προβλημα με την RAPIDSHARE τωρα τελευταια ?

Εγω ειμαι PREMIUM μεχρι τον 3/2009 αλλα δεν κατεβαζω τιποτα εδω και δυο μερες

ενω δεν εχω συμπληρωσει 10 γιγα !!!!

Εχει παρατηρησει κανεις τιποτα ?

Δημοσ.
Βρε παιδες μηπως εχει κανεις σας προβλημα με την RAPIDSHARE τωρα τελευταια ?

Εγω ειμαι PREMIUM μεχρι τον 3/2009 αλλα δεν κατεβαζω τιποτα εδω και δυο μερες

ενω δεν εχω συμπληρωσει 10 γιγα !!!!

Εχει παρατηρησει κανεις τιποτα ?

Τι ενοεις δεν κατεβαζεις ??? Τι μηνυμα σου βγαζει ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...