stefanos_79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δηλ ρε παιδια ειναι δυνατον να κατεβαζετε 10 γιγα την ημερα και να μην ειστε ευχαριστημενοι? Σας πειραξε ο κοφτης στα 10 ημερησιως?Μπορει να μου πει καποιος αν αυτα τα 10 γιγα μπορεις να τα κατεβασεις μεσα σε μια μερα απο Torrent?Σε καμια περιπτωση!!!Ας μην τα θελουμε ολα δικα μας.Τα 50 ειναι 50 και ολα οκ.Εκτος και αν θελετε σε 2 μερες να "τελικιαζετε" τα 50 και μετα να περιμενετε.Πιστευω οτι αυτος ο περιορισμος ειναι καλος απο την αποψη καλυτερης λειτουργιας των servers.Ορθολογιστικη χρηση της υπηρεσιας προς καλυτερη εξυπηρετηση ολων μας
pantnick Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ο καθένας με τα γούστα και τις ανάγκες του.Οχι δεν είμαι ευχαριστημένος και γιατι να είμαι απο την στιγμή που δεν είπε κανείς οτι αυτό γίνεται για το καλό των servers αλλα για να γιορτάσουμε το euro βρε! Ολα οκ λοιπόν για εσένα όχι για όλους. Κατεβάζεις xbox iso? ταινίες hd? Αν όχι δεν μπορείς να έχεις ιδέα επι του θέματος.
koulouri Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Σταυρώστε με, σταυρώστε με... στα χέρια σας σηκώστε με!!! lol ρε παιδια εγω σας ειπα 1 λυση Ουτε εγω ειμαι ικανοποιημενος γιατι οταν εφευγα για Σαβ-Κυρ το αφηνα να κατεβασει το συμπαν Απλα ειδε η "rapidshare" οτι παει καλα το μαγαζι.. και μας κανει οτι θελει! Ανεβαζει το οριο στα 50GB αλλα κοβει το ημερησιο dL Και εγω ειμαι αντιθετος αλλα τι να κανουμε ? :$ btw 1400?wtf!!Tετοιο ποσο εχω δει μονο στο εργαστηριο της σχολης..1200 εχω δει για την ακριβεια αλλα 2 dL συγχρονος 2400..
alexzzz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δηλ ρε παιδια ειναι δυνατον να κατεβαζετε 10 γιγα την ημερα και να μην ειστε ευχαριστημενοι? Σας πειραξε ο κοφτης στα 10 ημερησιως?Μπορει να μου πει καποιος αν αυτα τα 10 γιγα μπορεις να τα κατεβασεις μεσα σε μια μερα απο Torrent?Σε καμια περιπτωση!!!Ας μην τα θελουμε ολα δικα μας.Τα 50 ειναι 50 και ολα οκ.Εκτος και αν θελετε σε 2 μερες να "τελικιαζετε" τα 50 και μετα να περιμενετε.Πιστευω οτι αυτος ο περιορισμος ειναι καλος απο την αποψη καλυτερης λειτουργιας των servers.Ορθολογιστικη χρηση της υπηρεσιας προς καλυτερη εξυπηρετηση ολων μας Και επειδή δεν γίνεται να κατέβουν 10gb από torrent; Τι σχέση έχει αυτό; Εγώ θέλω να βάλω 10.000 αρχεία και μετά για 5 μέρες να ξύνομαι, γιατί τώρα θα πρέπει να περιοριστώ; Όταν πλήρωσα τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, γιατί να με νοιάζει η "καλύτερη λειτουργιά των servers"; Εταιρία είναι όχι ίδρυμα. Σταυρώστε με, σταυρώστε με... στα χέρια σας σηκώστε με!!!lol ρε παιδια εγω σας ειπα 1 λυση Μα δεν είπες λύση... μας είπες ότι λέμε ότι θέλουμε όταν αναφέραμε ότι πλέον έχει 10gb όριο την μέρα.
pantnick Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Σταυρώστε με, σταυρώστε με... στα χέρια σας σηκώστε με!!!lol ρε παιδια εγω σας ειπα 1 λυση Ουτε εγω ειμαι ικανοποιημενος γιατι οταν εφευγα για Σαβ-Κυρ το αφηνα να κατεβασει το συμπαν Απλα ειδε η "rapidshare" οτι παει καλα το μαγαζι.. και μας κανει οτι θελει! Ανεβαζει το οριο στα 50GB αλλα κοβει το ημερησιο dL Και εγω ειμαι αντιθετος αλλα τι να κανουμε ? :$ btw 1400?wtf!!Tετοιο ποσο εχω δει μονο στο εργαστηριο της σχολης..1200 εχω δει για την ακριβεια αλλα 2 dL συγχρονος 2400.. καλά έκανες φίλε μου απλά όπως βλέπεις για μερικούς που κατεβάζουν με μεγάλες ταχύτητες και μια μικρή ταινία των 700μβ είναι 10 λεπτά τα 10gb είναι μερικές ωρίτσες. Όσο για την δική μου ταχύτητα δεν είναι μεγάλη σε σχέση με τους περισσότερους με 24mbps max.Εγω είμαι απο τους καημένους...
koulouri Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 @alexzzz εντα3υ ρε μαν αν δεν θες να καταλαβεις αστο.. βαρε8ηκα να προσπα8ουν ολοι να βρουν κατι για να σου την πουν μολις ποσταρεις κατι..Οποιος καταλαβε καταλαβε..( και εσυ καταλαβες απλα θες να μου την πεις.. ) Θες να βαλεις να κατεβασεις 2 ταινιες ΗD και 2 games για Σαβ-Κυρ.. που θα λειπεις.. υπολογιζεις το limit στον download manager για να μην ξεπερασεις τα 10GB την μερα ( και για να μην τα χασεις ) και φευγεις.. Εξαλου ποιος κατεβαζει μονο rapid?oλοι κατεβαζουμε και toooorrents....
pantnick Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 @alexzzzεντα3υ ρε μαν αν δεν θες να καταλαβεις αστο.. βαρε8ηκα να προσπα8ουν ολοι να βρουν κατι για να σου την πουν μολις ποσταρεις κατι..Οποιος καταλαβε καταλαβε..( και εσυ καταλαβες απλα θες να μου την πεις.. ) Θες να βαλεις να κατεβασεις 2 ταινιες ΗD και 2 games για Σαβ-Κυρ.. που θα λειπεις.. υπολογιζεις το limit στον download manager για να μην ξεπερασεις τα 10GB την μερα ( και για να μην τα χασεις ) και φευγεις.. Εξαλου ποιος κατεβαζει μονο rapid?oλοι κατεβαζουμε και toooorrents.... Θέλω να φύγω για Σαββατοκύριακο κ θέλω να κατεβάσω 2 ταινίες HD και 2 xbox games και μέχρι προχθές μπορούσα. (τώρα μπορώ 1 xbox game και 1 ταινία hd) A ! εγώ δεν κατεβάζω torrents...Τώρα με αυτή την αλλαγή ίσως αρχίσω όμως... Πληρώνω κάθε μήνα για αυτό τον λόγο φίλε μου και δεν δέχομαι όταν κάνω συνδρομή για 1 χρόνο να μου υποβαθμίζουν τις υπηρεσίες για τις οποίες πλήρωσα. Μπορεί να ζητάω πολλά, μπορεί να αρκείσαι με λίγα. Ότι και να είναι η πληοψηφία δεν είναι χαρούμενη και δεν σημαίνει οτι πρέπει να το δεχτούμε έτσι απλά...
koulouri Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ε τι να κανω να παρω τηλ και να τους βρισω?Θα αλλαξει κατι? Οταν θα αρχισουν να γινονται τα upload σε αλλους servers θα γινουμε premium εκει και η rapidshare θα παρει τα @@ μας.. Ετσι ειναι..Οτι και να λεμε η κατασταση δ μπορει να αλλαξει προς το παρον!Οσο γι αυτο που λες με τον 1 χρονο συνδρομη κλπ κλπ προφανως δεν εχει δικαιωμα να το κανει αλλα .. το εκανε γιατι και η ΟΤΕΝΕΤ που αλλαξε τον αριθμο τον μηνυματων που μπορεις να στελνεις μεσω των tools σε αυτους που ειχα φοιτητικο συμβολαιο για 1 χρονο δεν το αλλαξε το αφησε 20μνμτα την μερα ενω για εμενα που ειμαι αοριστου χρονο μου το εκανε 5
pantnick Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τα ίδια λέμε ρε συ αλλα διαφωνώ στο να κάτσουμε να τα δεχτούμε.'Οπως είπες η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει προς το παρών. Αν κανείς δεν έστελνε email ή δεν εξέφραζε με τον ενα ή τον άλλο τρόπο την δυσαρέσκεια του το προς το παρών θα γίνει μόνιμα.Καλώς ή κακώς το έχουν μονοπώλειο και πολύ δύσκολα θα αλλάξει.Τα ποσοστά που έχουν οι megaupload,megashare και 1-2 ακόμα είναι απειροελάχιστα μπροστά στα rapidshare.
alexzzz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ρε συ koulouri μεσημεριάτικα... Εδώ γράφεις Ποιο οριο των 10GB ρε παιδια ελεος οτι 8ελει ο κα8ενας λεει...50GB ειναι το οριο για 5 μερες ρυθμιστε το να κατεβαζει 10GB καθε μερα .. Χαίρω πολύ ότι είναι πάλι 50gb στις 5 μέρες θεωρητικά, πρακτικά όμως δεν είναι. Γιατί αν εγώ σήμερα κατεβάσω 7gb αύριο δεν θα μπορώ να κατεβάσω 13 @alexzzzεντα3υ ρε μαν αν δεν θες να καταλαβεις αστο.. βαρε8ηκα να προσπα8ουν ολοι να βρουν κατι για να σου την πουν μολις ποσταρεις κατι..Οποιος καταλαβε καταλαβε..( και εσυ καταλαβες απλα θες να μου την πεις.. ) Άλλη όρεξη δεν είχα από το να ψάχνω κάτι να σου την πω. Γράφεις όμως μια αράδα εκεί με στύλ "ελεος οτι 8ελει ο κα8ενας λεει..." και μετά σε πειράζει αν την σχολιάσουν Εξαλου ποιος κατεβαζει μονο rapid?oλοι κατεβαζουμε και toooorrents.... Λάθος είσαι. Εγώ έκανα premium για να μην κατεβάζω άλλο από torrent
koulouri Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 @alexzzz Ρε συ αλεξ απλα προσπαθω να προσαρμοστω με την κατασταση ως εχει.. Δεν μπορω να κανω κατι παραπανω απο το να στειλω 1 mail οπως λεει πολυ σωστα ο @pantnick Τωρα εσυ τα χεις βαλει μαζι μου λες και εγω ειπα την rapidshare να κανει αυτη την καινουργια χαζομαρα που σκεφτηκε.. Δεν διαφωνω με κατι που λες btw παντως τα private torrents δεν ειναι και ασχημα.. απλα στο rapidshare δεν εχεις υποχρεωση σε κανεναν.. Ενω στο torrent πρεπει να προσεχεις το ratio σου ασε που στο Rapidshare κατεβαζεις full speed...ΜΕ ΚΟΦΤΕΣ
alfista Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Λάθος είσαι. Εγώ έκανα premium για να μην κατεβάζω άλλο από torrent Ακριβώς. Ούτε εγώ κατεβάζω torrents πλέον. Και φυσικά το πιο σπαστικό στο όριο των 10GB είναι η δικαιολογία το ότι γιορτάζουμε για το euro. Μα για πόσο βλάκες μας έχουν! Και μιλάμε για μια επί πληρωμή υπηρεσία και όχι για κάποια δωρεά που μας κάνουν για να φαινόμαστε αχάριστοι. Λογικό είναι να έχουμε απαιτήσεις. Και όπως είπα στη δικιά μου περίπτωση δεν άνοιγε καν η premium zone στην ιστοσελίδα του rapidshare με ΙΕ για να δω τι παίζει με το flashget. Για να μην μπερδευόμαστε.
dhmak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 .αμώτο καινούρια πολιτικη, μου φαίνετια, εφαρμόζει απο χθές, η rapidshare για τους free users, ένας εκ τον οποίων και εγώ. πλέον μεταξύ κατεβασμάτων δέν σε αναγκάζει να αποσυνδέεσαι και να επανασυνδέεσαι, καθώς μπορείς να κατεβάζεις διαδοχικά -καλό αυτό, μία ευκολία- αλλα απο την άλλη .αμώτο κατεβάζεις με τα 2/3 της σύνδεσή σου -πολύ καθυστέριση-
GIANNISPATRA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Λοιπόν οι καινούργιες αλλαγές που ανακοινώθηκαν χθες αποτελούν κατά πρώτον δικαίωση των αμέτρητων emails που τους στείλαμε απειλώντας τους . Επίσης πρακτικά μας δίνουν 50 Gb από την αρχή και αν μας τελειώσει την επόμενη μέρα θα μπορούμε πάλι να κατεβάσουμε με +10 gb . Αν δεν τα χρησιμοποιήσουμε μας προστίθενται την επόμενη μέρα κ.ο.κ . Ουσιαστικά σου δίνει το παλιό μέτρο κατά κάποιο τρόπο. Στη συνέχεια τα premiumpoints που σου δίνει αποτελούν βεβαίως κίνητρο για πολύ περισσότερα uploads . Δηλαδή θα παίρνεις πόντους και από τους premium users ! αλλά μέχρι ένα όριο την ημέρα + τους free και θα έχεις περισσότερους συνολικούς πόντους . Γενικώς ικανοποιεί περισσότερο τους premium users οι οποίοι πληρώνουν και παίρνουν μια ολοκληρωμένη υπηρεσία . Τους free τώρα πια δεν τους έχει ανάγκη να κάνει επίδηξη αφού εχει φτιάξει πια όνομα και έχει τα 3/4 του internet μέσα της . Άρα σου πετάει περιορισμό της ταχύτητας ελέγχωντας έτσι την κίνηση στους servers της προς όφελος πάντα του premium user. Δείτε το θετικά εν μέρη ότι θα βγουν κολπάκια αν δεν μπορείς να το κάνεις ακόμα και μόνος σου να το αφήνεις το pc και να κατεβάζει μόνο του αφού ούτε captcha(γάτα) όυτε ζημιά . Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτές τις αλλαγές , αν και θα μπορούσε να ανακαλέσει και αυτό με την ip αλλά ενταξει εγώ θέλω αυτό που πληρώνω και το πληρώνω όχι και λίγα να μου παρέχει και ολοκληρωμένη υπηρεσία και όχι 10 gb περιορισμό λες και είμαι free ! Μπράβο rapidshare και ας μας τα χάλασες λίγο με το παιχνιδάκι που πήγες να κάνεις .
nickzilas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δηλαδη με τους Premium Users ειναι ευχαριστημενοι. Γιατι τους περισσοτερους free θα τους χασει αν κατεβαζουν με 70 Kb/sec που κατεβαζω εγω τωρα. Οι free ή θα γινουν premium ή θα βρουν αλλου να κατεβαζουν. Εχει και αλλες πορτοκαλιες. Κατα την αποψη μου καλο θα ειναι να προσεχουν τις κινησεις τους γιατι τα πραγματα μεταβαλονται πολυ ευκολα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.