Προς το περιεχόμενο

Το RapidShare αναβαθμίστηκε

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι αυτό το έκαναν ... για να γιορτάσουν για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!

Simplified Rules: Download 10 Gigabyte per Day

June 26, 2008

Celebrating the European soccer championship we have simplified the rules regarding the maximum download volume: all premium users get 10 gigabyte per day now and can save the hassle to check how much traffic they have used already during the last five days.

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι πλέον δε μπορούν 2 χρήστες να κατεβάζουν ταυτόχρονα με 1 λογαριασμό rapidshare.Οπότε όσοι μοιράζεστε έναν λογαριασμό,θα έχετε πρόβλημα.

Δημοσ.

και αυτό με τους δύο χρήστες δεν είναι εφικτό δηλαδή αν αλλάζει η ip θα θεωρεί η rapidshare ότι είναι άλλος χρήστης .. Δεν μας τα λέει καλά . Ελπίζω μόλις τελειώσει το euro να το επαναφέρουν από αυτό το ανακουφιστικό κατά τη rapidshare μέτρο των 10 gb αλλιώς μας βλέπω να επιστρέφουμε στις παλιές εποχές των torrents .

Δημοσ.

Σας γραφω απο το site τους

Simplified Rules: Download 10 Gigabyte per Day

June 26, 2008

Celebrating the European soccer championship we have simplified the rules regarding the maximum download volume: all premium users get 10 gigabyte per day now and can save the hassle to check how much traffic they have used already during the last five days.

Μας κοροιδευουν ασυστολα Καταλαβατε τι σημαινει αυτο Αν δεν χρησιμοποιησεις τα 10GB την μερα τα χανεις

Δημοσ.

Και η βλακεια ειναι οτι προχθες ανανεωσα την συνδρομη μου για αλλους 6 μηνες στο rapid!Αμα ηξερα οτι θα γινοταν αυτο δεν θα εκανα ανανεωση παλι!!

Δημοσ.

Έχει γίνει τραγικό το rapid. Εκτος απο τις οχι κ τόσο καλές αλλαγές στην σελίδα, αυτή η αναβάθμιση με τις 2 ip είναι χάλια. Συνήθως άφηνα ανοιχτό τον υπολογιστή στο σπίτι κ αν χρειαζόμουν κάτι στη δουλειά το κατέβαζα από εκεί. Νομίζω οτι θα αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα οι μέρες του. Το έχει παρακάνει...

Δημοσ.

Ενας τροπος για παραπανω download ειναι να εχεις δυο λογαριασμους του ενος μηνα και να τους ανανεωνεις αλλα στοιχιζει 84 ευρω τον χρονο απο 55 που κανει ενας ετησιος λογαριασμος.

Δημοσ.

στείλτε ρε παιδιά κανά email να διαμαρτυρηθούμε και αν δει μαζική διαμαρτυρία μπορεί να τον πάρει πίσω αυτό τον περιορισμό ..

Δημοσ.

Τελικά αναπολώ τις παλιές εποχές. Καταρχήν όπως είχα γράψει και στο άλλο τόπικ είχα πρόβλημα με το ταυτόχρονο κατέβασμα από 2 διαφορετικές ΙΡ. Δεν μου την έσπασε τόσο το ότι δεν μπορούσα να κατεβάσω ταυτόχρονα όσο το ότι χρειαζόταν να περάσει κάποια ώρα αφότου σταματούσα το 1ο για να ξεκλειδώσει στο 2ο. Ένα ακόμα σπάσιμο ήταν ότι δε δούλευε το flashget που είχα βάλει σε ένα φίλο και το χαζοsite τους άνοιγε στο rapidshare.com αλλά όταν πατούσα premium zone κολούσε. Για το όριο των 10GB δεν το συζητάω. Οι άνθρωποι είναι τρομερά εξυπηρετικοί! Όλο εμάς σκέφτονται και το πως να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Whatever...

Δημοσ.

Ποιο οριο των 10GB ρε παιδια ελεος οτι 8ελει ο κα8ενας λεει...

50GB ειναι το οριο για 5 μερες ρυθμιστε το να κατεβαζει 10GB καθε μερα ..

πχ εγω που εχω 2mbs και πιανω 220kbs παει 10.000.000kb / ρυθμος που κατεβαζω = χρονος ( σε δευτερολεπτα )

και αλλαζεις τον ρυμθο που κατεβαζεις ( για να μπορεις να serfareis και ανετα )

και αν δεν δουλευει το flashget δεν ηρ8ε και το τελος του κοσμου βαλε το orbit..

Το ιδιο ειναι..

Δημοσ.

50GB ειναι το οριο και αν δεν δουλευει το flashget δεν ηρ8ε και το τελος του κοσμου βαλε το orbit..

Το ιδιο ειναι..

Έλα ντε... μα λέμε και εμείς ώρες- ώρες κάτι βλακείες....

Δημοσ.

50GB ειναι το οριο για 5 μερες ρυθμιστε το να κατεβαζει 10GB καθε μερα ..

πχ εγω που εχω 2mbs και πιανω 220kbs παει 10.000.000kb / ρυθμος που κατεβαζω = χρονος ( σε δευτερολεπτα )

και αλλαζεις τον ρυμθο που κατεβαζεις ( για να μπορεις να serfareis και ανετα )

και αν δεν δουλευει το flashget δεν ηρ8ε και το τελος του κοσμου βαλε το orbit..

Το ιδιο ειναι..

Εσυ μπορεί να είσαι ικανοποιημένος με 10gb την ημέρα. Εγω που κατεβάζω με 1400kbps δεν είμαι και προφανώς δεν είμαι ο μόνος.Θέλω 15 την 1 μέρα και 20 την άλλη γιατι να πρέπει να τα κόψω στη μέση και να περιμένω την άλλη μέρα δηλαδή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...