Προς το περιεχόμενο

Το RapidShare αναβαθμίστηκε

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
asdasdasdasaaskb8.th.jpg

1ov εχω κανει 2 επεκταση τριμηνου λογαριασμου..

αρα 8000 + 8000 premium points = 16000 premium points

και οχι 11000 σωστα?

2ον εχω κατεβασει ~14000 ΜΒ εδω και 3 μερες + 9900 ΜΒ = 25000ΜΒ

και οχι 50000 ΜΒ σωστα?

3ον τι ΜΒ files : 5

what do U mean?

47448 ΜΒ τις τελευταιες 5 μερες?

αφου εχω κατεβασει ~14000 ΜΒ

και αντε 7448 ΜΒ να ειναι..

74448 + 9900 = 17348 ΜΒ ( με το calculator το εκανα :P )

wtf ρε rapidshare...

Τα εχεις λιγο μπερδεμενα..

1.Οταν κανεις επεκταση τριμηνου παιρνεις 3000 ποντους που το ειδες εσυ το 8000?

2.Τα 10Gb ειναι το ανωτερο που μπορεις να ανεβασεις

FreeTraffic

Each new Premium Account is assigned 10 GB FreeTraffic, for free testing of TrafficShare.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσθεσες αυτον τον αριθμο με αυτα που εχεις κατεβασει

3.Ειναι ο αριθμος των αρχειων που εχεις εσυ ανεβασει στο rapidshare

4.Παει αθροιστικα τις τελευταιες πεντε μερες και οχι σε πεντε μερες.Αναλογικα μειωνεται ή αυξανεται ο δεικτης αυτος με την κινηση αυτων που κατεβαζεις καθε μερα

Δημοσ.
[...]

3ον τι ΜΒ files : 5

what do U mean?

[...]

μάλλον ποσα MB είναι τα αρχεία σου συνολικά (που είναι ανεβασμένα στο account σου)

Δημοσ.
μάλλον ποσα MB είναι τα αρχεία σου συνολικά (που είναι ανεβασμένα στο account σου)

Κανεις λαθος, γιαυτο που λες υπαρχει το Used storage.Και οπως ειπα επανω ειναι ο αριθμος των αρχειων που εχεις ανεβασει

Δημοσ.

Eγω παιδιά έχω πρόβλημα με την αλλαγή...

Ενω κατεβάσω κανονικά απο σελιδες όταν τα βάζω στο flashget δεν τα κατεβάζει τα βλέπει σαν 5-10kb πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση η θα <στρώσει> απο μόνο του?

Δημοσ.
Eγω παιδιά έχω πρόβλημα με την αλλαγή...

Ενω κατεβάσω κανονικά απο σελιδες όταν τα βάζω στο flashget δεν τα κατεβάζει τα βλέπει σαν 5-10kb πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση η θα <στρώσει> απο μόνο του?

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2122711&postcount=5

Δημοσ.
Daimon ευχαριστώ αλλά αυτα τα έχω κάνει...

Μετα την αναβάθμιση μου γίνετε αυτο και λέω μήπως είναι αυτος ο λόγος...

εμενα πάντως μια χαρά γίνονται τα downloads, μόλις τώρα για να το επιβεβαιώσω πάτησα στη τύχη ένα link και ξεκίνησε κανονικότατα το download

1-2.jpg

επίσης μια ακόμη ρύθμιση που χρειάζεται, είναι από τον IE --> Επιλογές Internet --> (καρτέλα) Για Προχωρημένους

σκάλισε το εκεί πέρα λιγάκι (κάποτε αντιμετώπιζα ίδιο πρόβλημα, και κάτι πείραξα και διορθώθηκε)

εάν πάλι όχι, τότε σηκώνω τα χερια ψιλά..

Δημοσ.

Εγώ με τον Free Download Manager την έχω καταβρεί εδώ και μερικούς μήνες. Εκτός του ότι είναι freeware είναι πολύ καλός σε σχέση με αυτούς του εμπορίου. Κατεβάζω σταθερά με 1700 ΚΒ/s από rapidshare!:-)

Δημοσ.
Τα εχεις λιγο μπερδεμενα..

1.Οταν κανεις επεκταση τριμηνου παιρνεις 3000 ποντους που το ειδες εσυ το 8000?

2.Τα 10Gb ειναι το ανωτερο που μπορεις να ανεβασεις

FreeTraffic

Each new Premium Account is assigned 10 GB FreeTraffic, for free testing of TrafficShare.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσθεσες αυτον τον αριθμο με αυτα που εχεις κατεβασει

3.Ειναι ο αριθμος των αρχειων που εχεις εσυ ανεβασει στο rapidshare

4.Παει αθροιστικα τις τελευταιες πεντε μερες και οχι σε πεντε μερες.Αναλογικα μειωνεται ή αυξανεται ο δεικτης αυτος με την κινηση αυτων που κατεβαζεις καθε μερα

1. Δε το εψαξα αλλα το λογικο ηταν να ειναι παλι 8000 points αφου κανω ανανεωση λογαριασμου.. ok δεκτο

2. Δηλαδη μου λες οτι εχω ανεβασει 7448 ΜΒ γιατι εγω συνολικα δεν εχω ανεβασει ουτε 7448 ΚΒ...

εδω και 3 μηνες..

3. οντως 5 αρχειακια εχω στο rapidshare αλλα λεει "MB files"

MB που σημαινει Megabyte..

http://en.wikipedia.org/wiki/MB

και δε σημανει "number of uploaded files"

για να το καταλαβω..

4. Το ιδιο λες

"Παει αθροιστικα τις τελευταιες πεντε μερες και οχι σε πεντε μερες..."

αν κατεβασω κατι σημερα θα προστεθει στο ηδη υπαρχον και σε 5 μερες το συγκεκρημενο μεγεθος ( ογκος αρχειου ) θα διαγραφει..

το οτι κανω 2 φορα 3μηνη ανανεωση δε σημαινει οτι δεν ειχα ξανα premium account :-)

σωστος!!

Δημοσ.

2. Δηλαδη μου λες οτι εχω ανεβασει 7448 ΜΒ γιατι εγω συνολικα δεν εχω ανεβασει ουτε 7448 ΚΒ...

εδω και 3 μηνες..

3. οντως 5 αρχειακια εχω στο rapidshare αλλα λεει "MB files"

MB που σημαινει Megabyte..

http://en.wikipedia.org/wiki/MB

και δε σημανει "number of uploaded files"

για να το καταλαβω..

Ρε φιλε θελεις να με τρελανεις δεν ξερεις να διαβαζεις τι σου λεω!

εχεις ανεβασμενα στο rapidshare 5 αρχεια που καταλαμβανουν 7.17mb (Used Storage)

7448 ΜΒ ειναι αυτα που εχεις κατεβασει μεχρι τωρα (5 days Traffic)

ΤrafficShare 10Gb ειναι το ανωτερο που μπορεις να ανεβασεις εσυ

Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις ενα πινακα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...