God0fDeath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Όταν φτάνω στα 0 GB μου γεμίζει μετά μέχρι στα 10GB όσες μέρες και να το αφήσω ενώ στην αρχή είχα περίπου 60GB!Ξέρει κανείς γιατί?Ευχαριστώ! Εδώ και καιρό έχεις μόνο 10GB ανά μέρα,αλλά χωρίς να μεταφέρονται στην επόμενη μέρα αν δεν τα χρησιμοποίησες την προηγούμενη...με λίγα λόγια αν δεν τα χρησιμοποιήσεις χάνονται. 10 ανά μέρα χωρίς μεταφορά στην επόμενη αν δεν τα χρησιμοπίησες.
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Tsikalos ναι ρε φίλε το γαμ... το θέμα στο rapidshare. Θα δούνε βέβαια ότι οι συνδρομές θα πάνε από το κακό στο χειρότερο και θα το γυρίσουν στα παλιά καλά όρια(Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον)
sam sam Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Tsikalos ναι ρε φίλε το γαμ... το θέμα στο rapidshare.Θα δούνε βέβαια ότι οι συνδρομές θα πάνε από το κακό στο χειρότερο και θα το γυρίσουν στα παλιά καλά όρια(Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον) εγω οταν αγορασα για αυτο το μηνα δενηξερα τι επαιζε... ποιο πολυ κατεβαζω σαν "free" για τον επομενο μηνα δεν αγοραζω...
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 E ρε sam sam διαβάζουμε πριν αγοράσουμε κάτι...
sam sam Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 E ρε sam sam διαβάζουμε πριν αγοράσουμε κάτι... ειχα ακουσει για καποιες αλλαγες αλλα δεν εδωσα σημασια... το θεμα δεν ειναι τα χρηματα ( για ενα φραπε περνουν 4 ευρω ) αλλα το "σπασημο" αυτο του οριου της μερας...
Tsikalos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Και δεν μου λέτε παιδιά εαν αγοράσω εκεί που λέει 100gb traffic volume που κάνει 9,99 ευρώ θα μπορώ να κατεβάζω μέχρι να τελειώσουνε?
GIANNISPATRA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Από ότι λέει you can use TrafficShare to stock up your own download volume Άρα από ότι φαίνεται σου προσθέτει . Δεν έχει νόημα όμως ρε συ τόσο εξάρτηση πια από το download . Άσε να αλλάξει το όριο όταν τους τσούξει και θα αγοράσουμε μετά όλοι
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνώ με τον giannispatra. Γιατί από εκεί που είχανε 10gb ανά μέρα και 50gb ανά 5 μέρες το κάνανε 80gb το μήνα και τέλος ενώ με τα παλιά τα δεδομένα μπορούσες να κατεβάσεις μεχρι και 10gb * 31(Μέρες που έχει ο μήνας) = 310gb μηνιαίως. Αναλογιστείτε λοιπόν την διάφορα μεταξύ 80gb και 310gb ανά μήνα και θα δείτε ότι είναι μεγάλη μλκια αυτό που κάνανε με μόνο σκοπό το επιπλέον κέρδος που θα είχανε με την αγορά επιπλέον trafficshare. Γιατί μην μου πείτε ότι έχουν πρόβλημα με τους σερβερς τους κ.τ.λ. γιατί τόσο καιρό πως δεν είχανε τέτοιο πρόβλημα και ξαφνικά έχουν...
talisman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Πραγματι αν ολοι χρησιμοποιουν το TrafficShare τοτε δεν θα εχουν προβλημα με τους σερβερς τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.