_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι έτσι δούλεψε.Πως δεν το είχα σκεφτεί... Το πρόβλημα είναι πως το Rapiduploader δεν δέχεται τόσο μεγάλα αρχεία,και πρέπει να τα ανεβάσω με τον browser.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι έτσι δούλεψε.Πως δεν το είχα σκεφτεί...Το πρόβλημα είναι πως το Rapiduploader δεν δέχεται τόσο μεγάλα αρχεία,και πρέπει να τα ανεβάσω με τον browser. Το rapidshare manager μια χαρα τα ανεβαζει. Τωρα δοκιμασα ενα αρχειο 300ΜΒ.
stefanos_79 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Τι βλεπω εδώ.Επιστεψαμε στα 5 γιγα ημερησιως? Μπαινω στον λογαρισμο μου και βλεπω Traffic left: 49 852 MB.Οποτε λεω οτι εχουμε ξανα τα 50 γιγα.5χ5 ομως μας κανουν 25 τα άλλα δηλ 25 πρεπει να τα εξαργυρωσω με τους ποντους μου ,οπως ειχαν ανακοινώσει παλιοτερα?Τι να πω....
infected Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έχω καταλάβει καλά μεγαλώσαν το όριο του download από 30gb σε 50gb.Δηλαδή σου λέει έχεις 50 gb να κατεβάσεις οποιαδήποτε στιγμή και όταν αυτά τελειώσουν,καθημερινά θα παίρνεις άλλα 5gb.
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά με αυτά που λέει που καταλάβατε ότι γύρισαν το download limit στα 10gb per day? Άλλωστε δεν λέει πουθενά ότι γύρισαν στο 10gb per day... Ορίστε και ολόκληρο το άρθρο για να το διαβάσετε καλύτερα τι λέει και να μην λέτε αερολογίες... ΑΡΘΡΟ: September 02, 2008 This week we have completed the infrastructure upgrade with the result, that premium users can now enjoy full speed again. Also, we are able to allocate bandwith to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first. Thus, we have raised the daily premium download traffic from 4 gigabyte to 5 gigabyte. Please keep in mind that it is still necessary to limit the maximum download speed for free users to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading. To compensate for that, we already eliminated the waiting period before starting a succeeding download. We wish you a pleasant time using rapidshare.com and apologize for any inconvenience you might have experienced during the transition period.
infected Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είπε κανείς για 10gb,μην βλέπεις φαντάσματα.Διάβασε καλύτερα το προηγούμενο post μου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον το rapidshare manager είναι μόνο για vista.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον το rapidshare manager είναι μόνο για vista. Δεν σου δουλευει σε xp ??? Εγω η αληθεια ειναι οτι εχω vista.
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα όμως που αλλάξανε το άρθρο μπορούμε να πούμε ότι ανέβασαν πάλι το ημερήσιο όριο στα 10gb από 5 που ήτανε μέχρι τώρα. Ορίστε και το νέο αλλαγμένο άρθρο. This week we have completed the infrastructure upgrade with the result, that premium users can now enjoy full speed again. Also, we are able to allocate bandwith to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first. Thus, we have raised the daily premium download traffic from 5 gigabyte to 10 gigabyte. Please keep in mind that it is still necessary to limit the maximum download speed for free users to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading. To compensate for that, we already eliminated the waiting period before starting a succeeding download. We wish you a pleasant time using rapidshare.com and apologize for any inconvenience you might have experienced during the transition period.
Jero Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 να ρωτήσω κάτι γτ είμαι καινούργιος στο rapidshare.τώρα μου λέει ότι έχω 25 gb traffic left.Αν τα κατεβάσω όλα σήμερα,τις άλλες μέρες πόσο θα δικαιούμαι να κατεβάζω κάθε μέρα??
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Όσα και να κατεβάσεις κάθε μέρα στης 1 το βράδυ θα έχεις άλλα 10gb αν δεν τα κατεβάζεις τότε μεταφέρονται και προσθέτονται στα 10gb της επόμενης μέρας μέχρι να πάνε 50gb σε 5 μέρες μετά δεν αυξάνετε άλλο το νούμερο αυτό πρέπει να κατεβάσεις ώστε να ξαναγεμίσει στης 1 το βράδυ κάθε μέρας κ.τ.λ.
flo1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν σου δουλευει σε xp ??? Εγω η αληθεια ειναι οτι εχω vista. ΔΟυλευει και σε XP.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Mου έβγαζε ένα περίεργο μήνυμα όταν δοκίμαζα να το ανοίξω. Επίσης, γιατί γράφει "Windows Vista" στη σελίδα και όχι το σύνηθες "2000/ΜΕ/XP" κλπ;
Tsikalos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Όταν φτάνω στα 0 GB μου γεμίζει μετά μέχρι στα 10GB όσες μέρες και να το αφήσω ενώ στην αρχή είχα περίπου 60GB!Ξέρει κανείς γιατί?Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.