infected Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Το θέμα είναι να μάθει να εκφράζεται και σωστά,γιατί όπως θα διαπίστωσε δεν είναι ωραίο να σου απευθύνονται με άσχημο τρόπο(είτε έχεις δίκιο είτε άδικο)
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Παίδες, έχετε δίκιο. Συγγνώμη για την επίθεση.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Λοιπόν παραιτούμε αν θες κατέβασε τα 30gb μέχρι το βράδυ στης 1 και μετά δες πόσα gb θα σου δώσει και αν σου δώσει 5gb να δω τι θα λες μετά? Τέλος αν είσαι από τους τυχερούς που ξεχάστηκαν στο rapidshare και έχεις παραμείνει να κατεβάζεις 10gb ανά μέρα(Που δεν το νομίζω γιατί τότε θα είχες και 50gb ελεύθερα αν δεν είχες κατεβάσει κάτι για 5 μέρες που δεν το βλέπω γιατί λέει 30gb στο πεδίο trafic left)
infected Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Θα σου 'λεγα τώρα τι είμαι αλλά έχε χάρη που το forum έχει κανόνες που σέβομαι. Ξεστραβώσου και δες τι λέει στο TrafficShare left και μετά έλα να μου πεις για τα 30GB υπόλοιπο. Ξεστραβώσου κι εσύ λοιπόν και μάθε τι είναι το trafficshare left(μιας και αγγλικά προφανώς δεν ξέρεις)
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Πως σου φαίνεται, λέω ό,τι θέλω; Άντε πρωινιάτικα... Ρε την παλεύετε; Τι βασίλισσα του χωριού και π@π@ριές λέτε; Θέλεις να κατεβάσω 10GB και μετά να δούμε τι υπόλοιπο θα έχω; Πολλούς έξυπνους με ωραίες ατάκες μαζεύει το forum την Κυριακή τελικά. Μήπως, λέω μήπως θα φανεί ότι κάνεις εσύ λάθος για τα 5GB και ότι καλό θα είναι να λείπουν οι εξυπνακίστικοι χαρακτηρισμοί; Θα σου 'λεγα τώρα τι είμαι αλλά έχε χάρη που το forum έχει κανόνες που σέβομαι.Ξεστραβώσου και δες τι λέει στο TrafficShare left και μετά έλα να μου πεις για τα 30GB υπόλοιπο. Τώρα τι έχεις να πεις για όλα αυτά που έλεγες και ειδικά γι' αυτό που σου έχω υπογραμμίσει. Τώρα παραδέχεσαι οτι είσαι ισχυρογνώμων ή όχι?
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Λέω να κοιτάξεις τα αμέσως προηγούμενα post από τις απαντήσεις μου για να καταλάβεις γιατί απάντησα έτσι.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Τελικά ακόμα δεν παραδέχεσαι ότι είχες λάθος έτσι.. Και στάνταρ θα πεις ότι εγώ σε προκάλεσα κ.τ.λ.... Ενώ εγώ το μόνο που έκανα είναι να σου λέω άπλα(Ίσως σε κάποια φάση λίγο ποιο έντονα αλλά πάντα σε φιλικό και όχι προσωπικό επίπεδο) ότι έχεις άδικο σε αυτό που έλεγες από την αρχή. Εεε είσαι πραγματικά ισχυρογνώμων... Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ισχυρογνώμων το παίρνεις σαν βρισιά???
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ποιός σου είπε ότι το παίρνω σαν βρισιά; Τόση ώρα δεν αναφέρομαι σε σένα και στο "ισχυρογνώμων" που είπες. Έχω κάνει quote στα μηνύματα που απαντάω. Τελοσπάντων, η προσωπική κόντρα μεταξύ χρηστών δεν έχει σχέση με το thread.
AlexNet Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 καμια ιδέα γιατί το Rapidshare μου βγάζει αρνητική κίνηση ; (Traffic left: - 835 MB)
@LF@147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 καμια ιδέα γιατί το Rapidshare μου βγάζει αρνητική κίνηση ; (Traffic left: - 835 MB) αλλαξε username-password...λογικα στο μαδησανε
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά εγώ συναντάω ένα πρόβλημα με το πρόγραμμα jdownloader 0.2.106 που το χρησιμοποιώ για να κατεβάζω λινκς από rapidshare. Το πρόβλημα είναι το εξής: επειδή έχω 2 λογαριασμούς rapidshare τους έχω βάλει και τους δυο σε αυτό το πρόγραμμα ώστε όταν τελειώσουν τα 5gb του ενός να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα τον 2 λογαριασμό μου για τα αλλά 5gb αλλά δεν πάει στον δεύτερο λογαριασμό μου. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και πως λύνεται?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Eνώ πλέον το RS δέχεται και αρχεία των 200mb,το Rapid Uploader συνεχίζει να κόβει τα αρχεία στα 100mb.
AlexNet Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Eνώ πλέον το RS δέχεται και αρχεία των 200mb,το Rapid Uploader συνεχίζει να κόβει τα αρχεία στα 100mb. yes it is. Μάλλον δεν το έχουν αναβαθμίσει ακόμα, αν και ο rapidshare μανατζερ νομίζω οτι δέχεται και 200mb
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Πότε θα αλλάξουν το ημερήσιο όριο σε 10gb πάλι αυτό είναι που μας καίει ποιο πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.