JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ρε dali3gr το ότι εσένα σου έχει γυρίσει πάλι στα 10gb per day ΔΕΝ σημαίνει ότι γύρισε για όλους και αυτό γιατί πολύ απλά ΔΕΝ το ανακοίνωσαν ακόμα στην επίσημη σελίδα του rapidshare. Μπορεί να αρχίσανε σιγά σιγά και σε μερικούς λογαριασμούς να το κάνουν αλλά αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι έχει γίνει σε όλους(Πάρε για παράδειγμα τον giorgosa5 που κι αυτός είναι όπως κι εγώ) Άρα 1ον μην είσαι απόλυτος 2ον Μην βιάζεσαι να την πεις στον άλλον 3ον ίσως στο έκαναν εσένα επειδή λήγει όπου να ναι ο λογαριασμός σου για να σε γλυκάνουν ώστε να ξανά αγοράσεις... 4ον το ότι σου έχει στο πεδίο traficshare left: 10gb δεν σημαίνει απόλυτος τίποτα γιατί κι εμένα τόσο μου έχει αλλά 5gb μου μηδενίζει κάθε μέρα στης 1 το βράδυ Εμένα πάντως που αγόρασα μόλις χτες έναν λογαριασμό στα 5gb per day είναι ακόμα άρα...
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ρε dali3gr το ότι εσένα σου έχει γυρίσει πάλι στα 10gb per day ΔΕΝ σημαίνει ότι γύρισε για όλους και αυτό γιατί πολύ απλά ΔΕΝ το ανακοίνωσαν ακόμα στην επίσημη σελίδα του rapidshare. Μπορεί να αρχίσανε σιγά σιγά και σε μερικούς λογαριασμούς να το κάνουν αλλά αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι έχει γίνει σε όλους(Πάρε για παράδειγμα τον giorgosa5 που κι αυτός είναι όπως κι εγώ) Άρα 1ον μην είσαι απόλυτος και 2ον Μην βιάζεσαι να την πεις στον άλλον και 3ον ίσως στο έκαναν εσένα επειδή λήγει όπου να ναι ο λογαριασμός σου για να σε γλυκάνουν ώστε να ξανά αγοράσεις... Εμένα πάντως που αγόρασα μόλις χτες έναν λογαριασμό στα 5gb per day είναι ακόμα άρα... Ότι θέλεις λες μου φαίνεται τι έχουν γυρίσει ρε φίλε? Εμένα τότε γιατί ακόμα στα 5gb per day έχει μείνει? Ακόμα και σε έναν φίλο μου που έκανε χτες λογαριασμό στα 5gb per day ήτανε... Σωστά, σωστά... Εγώ βιάστηκα να "την πω" στον άλλον... Καθώς επίσης έπρεπε να μυρίσω τα δύχτυλά μου για να δω ότι δεν έχει γίνει σε όλους η επαναφορά... Sorry, my bad.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Εγώ πολύ απλά στην "είπα" γιατί το είπες με μια σιγουριά ότι έχει αλλάξει χωρίς να θέλεις να παραδεχτείς ότι μπορεί να μην έχεις δίκιο...
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Όχι δεν είπα αυτό... Και οι δυο φταίμε(εννοείτε πως βάζω και τον εαυτό μου μέσα)
infected Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 @dali13gr:Σε κανέναν δεν έχει γίνει <<επαναφορά>>.Αν προσέξεις καλύτερα θα δεις πως εξακολουθείς να έχεις 5gb την ημέρα.Το ότι σου γράφει στο trafic left (και όχι στο trafficshare left) 30gb δεν λέει τίποτα.Αν τα κατεβάσεις και τα 30gb μετά θα δεις πως αυτά θα αυξάνονται ανα 5gb την ημέρα. Αυτό που ρώτησε ο/η JUST-GAMER εξ αρχής ήταν πότε τα 5gb την ημέρα θα ξαναγίνουν 10gb και τα 30gb,που μπορείς να κατεβάσεις ανά πάσα,50gb(όπως ήταν πριν την τελευταία αλλαγή δηλαδή).Αυτό λοιπόν είπαν πως θα το κάνουν από Σεπτέμβρη,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κοροιδεύουν. Και επίσης να ξέρεις πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουν αλλαγές επιλεκτικά σε ορισμένους λογαριασμούς.Ότι αλλαγή είναι να γίνει θα ισχύει για όλους από τη πρώτη στιγμή,οπότε μην την βλέπεις βασίλισσα του χωριού.
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ρε την παλεύετε; Τι βασίλισσα του χωριού και π@π@ριές λέτε; Θέλεις να κατεβάσω 10GB και μετά να δούμε τι υπόλοιπο θα έχω; Πολλούς έξυπνους με ωραίες ατάκες μαζεύει το forum την Κυριακή τελικά.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ρε dali13gr για να στο λένε τόσα άτομα κάτι πάει να πει... Γιατί είσαι τόσο ισχυρογνώμων και δεν παραδέχεσαι ότι μπορεί να έχεις λάθος??? Και επειδή ακόμα θα είσαι άπιστος θωμας σε προκαλώ να κατεβάσεις μες τη μια τα 30gb που σου έχουν απομείνει και να δεις σήμερα το βράδυ στης 1 πόσα gb θα σου δώσει...
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Θα αποδείξεις κάτι αν το κάνεις αυτό; Μήπως, λέω μήπως θα φανεί ότι κάνεις εσύ λάθος για τα 5GB και ότι καλό θα είναι να λείπουν οι εξυπνακίστικοι χαρακτηρισμοί; Ρε dali13gr για να στο λένε τόσα άτομα κάτι πάει να πει... Γιατί είσαι τόσο ισχυρογνώμων και δεν παραδέχεσαι ότι μπορεί να έχεις λάθος??? Και επειδή ακόμα θα είσαι άπιστος θωμας σε προκαλώ να κατεβάσεις μες τη μια τα 30gb που σου έχουν απομείνει και να δεις σήμερα το βράδυ στης 1 πόσα gb θα σου δώσει... Μήπως μπορείς να μου δώσεις link για κάτι ενδιαφέρον;
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δεν ξέρω τι σε ενδιαφέρει αν ήξερα θα σου έλεγα. Και αυτά δεν είναι "εξυπνακίστικοι χαρακτηρισμοί" όπως λες άλλα η αλήθεια γιατί έτσι λέγεται κάποιος που δεν παραδέχεται ότι Ίσως να έχει και λάθος σε κάτι.
infected Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 dali13gr αγράμματος ή μπουμπούνας είσαι; Στο εξήγησα πιο πάνω πως δουλεύει το σύστημα.Στο ξαναλέω λοιπόν,μπορείς να κατεβάσεις μέχρι 30gb σε μια μέρα.Το θέμα είναι ότι αν το κάνεις μετά θα έχεις +5gb την ημέρα.Το καταλαβαίνεις;
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Infected Μην παιδεύεσαι δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει καθότι χαζός δεν είναι απλά ΔΕΝ θέλει να καταλάβει καθότι όπως προείπα είναι ισχυρογνώμων σαν άτομο που αυτό δεν είναι κακό(Όταν υπάρχει με μέτρο) απλά τώρα το εκλαμβάνει σαν να τον βρίζω και γι' αυτό μου επιτίθεται - μου τι λέει.
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 dali13gr αγράμματος ή μπουμπούνας είσαι;Στο εξήγησα πιο πάνω πως δουλεύει το σύστημα.Στο ξαναλέω λοιπόν,μπορείς να κατεβάσεις μέχρι 30gb σε μια μέρα.Το θέμα είναι ότι αν το κάνεις μετά θα έχεις +5gb την ημέρα.Το καταλαβαίνεις; Θα σου 'λεγα τώρα τι είμαι αλλά έχε χάρη που το forum έχει κανόνες που σέβομαι. Ξεστραβώσου και δες τι λέει στο TrafficShare left και μετά έλα να μου πεις για τα 30GB υπόλοιπο.
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Infected Μην παιδεύεσαι δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει καθότι χαζός δεν είναι απλά ΔΕΝ θέλει να καταλάβει καθότι όπως προείπα είναι ισχυρογνώμων σαν άτομο που αυτό δεν είναι κακό(Όταν υπάρχει με μέτρο) απλά τώρα το εκλαμβάνει σαν να τον βρίζω και γι' αυτό μου επιτίθεται - μου τι λέει. Ποιός επιτέθηκε σε ποιόν φαίνεται από την απάντησή σου μερικά post πιο πάνω. Αν νομίζεις ότι η εικόνα που παρέθεσα είναι επίθεση, τότε μάλλον εκλαμβάνω λάθος τον όρο "επίθεση".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.