alexzzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 το σιτε http://www.rapidshare.com/[/url'] τωρα ειναι down nop... δεν είναι _____
talisman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς το rs είναι σχεδόν μονοπώλιο καθότι ΟΛΑ τα σάϊτ το υποστηρίζουν ενώ σε άλλους σερβερς που λες δεν έχει τη ποικιλία του rs. Αυτο που λες δεν ισχυει ειδικα σε ξενα forum Ελειπα ενα μηνα διακοπες και αφου γυρισα βρηκα οτι ηθελα σε αλλους server.Αμα το ψαξεις λιγο θα δεις οτι εχω δικιο.Απλως δεν μπορω να γραψω forum.Χρησιμοποιω το rs για πραγματα που δεν βρισκω αλλου,και τα οποια δεν ηταν πολλα, και για παλια release
filetos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Εκανα μια βλακεια....ειχα 10000 points και αντι να αγορασω 30 μερες free στον υπαρχον λογαριασμο εκανα create new account απο καθαρη βιασυνη.Μου εδωσε τους κωδικους αλλα δεν τους συγκρατησα απο τα νευρα που ειχα....πως μπορω να δω τωρα τους κωδικους απο το δευτερο καινουργιο account?
xaniamike Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 παιζει να στους εχει στειλει στο μαιλ που εχεις δωσει για την δημιουργια του πρωτου λογαριασμου
perryleros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Παιδιά καλησπέρα, Δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα τα reply για να δω αν απάντησε κανείς στο πρόβλημα του rapget και άλλων rapidshare managers. Για να δουλεύουν σωστά (να μη βγάζει μπλέ ρολογάκι not available το rapget Π.Χ.) πρέπει από τη σελίδα http://www.rapidshare.com αφού κάνετε login, να πάτε settings και να κάνετε tick την επιλογή "Direct downloads, requested files are saved without redirection via RapidShare". Μετά Save Ελπίζω να βοήθησα...
filetos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 παιζει να στους εχει στειλει στο μαιλ που εχεις δωσει για την δημιουργια του πρωτου λογαριασμου Δεν εχει σταλει τιποτα.Τωρα?Πως μπορω να το δω?
alex2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Στείλτους ένα mail, δώσε τα στοιχεία του παλιού λογαριασμού και εξήγησέ τους ότι έχασες το password του καινούριου.
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Αυτό το 5gb per day πότε θα το γυρίσουν στο παλιό 10gb per day and 50gb per 5 days... Άντε να δούμε λέγανε για αρχές σεπτεμβρη άντε να δούμε...
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 @ reguza!!! για να ξέρεις αν είναι down ένα site ή φταίει κάτι από την μεριά σου --> http://downforeveryoneorjustme.com/
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Το έχουνε γυρίσει. Ότι θέλεις λες μου φαίνεται τι έχουν γυρίσει ρε φίλε? Εμένα τότε γιατί ακόμα στα 5gb per day έχει μείνει? Ακόμα και σε έναν φίλο μου που έκανε χτες λογαριασμό στα 5gb per day ήτανε...
giorgosa5 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ότι θέλεις λες μου φαίνεται τι έχουν γυρίσει ρε φίλε? Εμένα τότε γιατί ακόμα στα 5gb per day έχει μείνει? Ακόμα και σε έναν φίλο μου που έκανε χτες λογαριασμό στα 5gb per day ήτανε... + 1 το ιδιο και εγω.
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ότι θέλεις λες μου φαίνεται τι έχουν γυρίσει ρε φίλε? Εμένα τότε γιατί ακόμα στα 5gb per day έχει μείνει? Ακόμα και σε έναν φίλο μου που έκανε χτες λογαριασμό στα 5gb per day ήτανε... Πως σου φαίνεται, λέω ό,τι θέλω; Άντε πρωινιάτικα...
skylos56 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 για πότε λες; μέχρι προχτές μ'άφηνε 5 giga
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.