JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Φίλε daimon δεν αλλάζεις τον τίτλο του τοπικ σε "το rapidshare υποβαθμίζετε" πιστεύω ειναι ποιο τεριαστο σε οτι γινετε προς το παρον.
Daimon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Φίλε daimon δεν αλλάζεις τον τίτλο του τοπικ σε "το rapidshare υποβαθμίζετε" πιστεύω ειναι ποιο τεριαστο σε οτι γινετε προς το παρον. δε g ****e ... λέω εγώ, πρώτη φορα είναι που γίνετε αυτό το πράγμα?
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Να 'ταν μια φορά ρε φίλε καλά θα ήτανε όλο αλλαγές κάνουν...
φατσούλα Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 καλησπερα, τον τελευταιο καιρο οπως θα ξερετε η ταχυτητα για να κατεβασουμε ενα εργο εχει πεσει, ετσι αναγκαζομαστε να περιμενουμε περιπου 28 λεπτα για να κατεβει καθε μια γραμμη απο το εργο. Αποφασισα να γραφτω ετσι ωστε να μην περιμενω τοση ωρα. Απ΄οτι ειδα η πληρωμη ειναι 55 ευρω το χρονο και θα ήθελα να μαθω αν ξερετε πως θα πληρωθουν τα χρηματα μια φορα στον πρωτο λογαριασμο που θα ερθει ή σταδιακα. ευχαριστω
alex2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μπορείς να τα πληρώσεις μία φορά και να έχεις τον λογαριασμό σου για έναν χρόνο,αλλά μπορείς να δημιουργήσεις και λογαριασμό για 6 μήνες πχ και μετά να κάνεις ανανέωση για άλλους 6. Και φυσικά και μετά τον έναν χρόνο μπορείς να κάνεις πάλι ανανέωση. Αυτή είναι η ερώτηση? Παρατήρηση: Το topic θα ταίριαζε περισσότερο στο internet παρά στο software.
prigipa_m Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Με αυτη την επιλογη... LinkList ? Ναι...Αν θυμάμαι καλά....
dermitzos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 guys, το rapidshare manager δεν είναι σαν download manager αλλά για τους premium του rapidshare?
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πότε γα... το κέρατο μου θα επιστρέψουν στα 10gb/day & 50gb/5days.... Άντε γιατί πολύ το αργούν...
stefanos_79 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εγω παλι προσπαθησα να βαλω το Rapid manager αλλα δεν μπορεσα μου βγαζει συνεχεια μήνυμα σφαλματος συνεχεια.Εβαλα και το Framework 2 οπως λεει αλλα παλι τα ιδια .μηπως ειναι μονο για Vista?
antonl Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εγω παλι προσπαθησα να βαλω το Rapid manager αλλα δεν μπορεσα μου βγαζει συνεχεια μήνυμα σφαλματος συνεχεια.Εβαλα και το Framework 2 οπως λεει αλλα παλι τα ιδια .μηπως ειναι μονο για Vista? Δες κι εδώ.
stefanos_79 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ποσο απαλευτοι μπορει να ειναι οι τυποι.Τα εχουν κανει ...αντε να μην πω κατεβασα μια εκδοση που βρηκα στα λινκ που μου δωσατε και ολα οκ..Τελοσπαντων υποτιθεται οτι πληρωνουμε(οσοι ειμαστε premium)
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Γιατί δεν δοκιμάζεις προγράμματα τύπου rapget, jdownloader κ.τ.λ. που και το rapidshare υποστηρίζουν και δεν έχουν τα τόσα προβλήματα οσα εχει το ελεεινό πρόγραμμα που δίνει το rs.
stefanos_79 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι εδω και 9 μηνες που ειμαι premium χρησιμοποιω flashget.Απλα σημερα μου καρφωθηκε να δω τι σοι πραγμα ειναι το Manager που δινουν.Εννοειται και η η δοκιμη δεν με επεισε.Απλα χρησιμοποιουσα το RapidUploader για τα upload και εβλεπα τοσο καιρο to manager και ηθελα να δω πως ειναι σαν προγραμμα
Daimon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 το MANAGER τους είναι άθλιο, στα καλά του καθούμενος σταματάει να κάνει download, και εάν πατήσεις διακοπή/pause (μερικές φορες) και κλήσης το πρόγραμμα (ενώ το εξής αφήσει στη μέση) τα links χάνονται... flashget ftw
antreaslam Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ρε σεις, ερωτηση κρίσεως.... πριν να φύγω για διακοπές, μπορούσα να κατεβάσω 10γίγα την ημέρα... τώρα με κοβει εδώ και 4 ημέρες,στα 4γίγα/ημερα, και σήμερα με έκοψε στα 5γιγα.... αλλαξε κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.