JUST-GAMER Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Τελικά αντί να το αναβαθμίζουν μάλλον το υποβαθμίζουν με όλα αυτά που κάνουν..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μήπως και το <<σύμπτωμα της Κυριακής>> οφείλεται στο φόρτο των servers?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πολύ χαμηλότερες ταχύτητες απ'ότι συνήθως.
stefanos_79 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Χαχαχα..μαλλον οι τυποι δεν ηταν προετοιμασμενοι για τοσο μαζικες εγγραφες premium και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν με ημιμετρα.Τι να πω απαραδεκτο
Cyberbob Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δεν κράτησαν πολύ τα 10GB/ημέρα και 50GB όριο... είχαν δεν είχαν τα έκαναν 4 και 30 αντίστοιχα... Τουλάχιστον λένε οτι είναι προσωρινό και ελπίζω μετά το καλοκαίρι να μπορέσουν να επαναφέρουν τα παλιά. Κακά τα ψέματα την έχουν καταβρεί με το μονοπώλειο και μας κάνουν ότι θέλουν. Είναι μέχρι να γίνει η αρχή και να αρχίσουν ν'ανεβάζουν όλοι άλλου...
Superior Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 που το γραφει οτι τα 4gb/μερα ειναι κατι το "προσωρινο" ? http://rapidshare.com/premium.html
antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τουλάχιστον στις 21/7 υπήρχε αυτό το νέο: Due to the significant number of new users who subscribed to Rapidshare during the last two weeks, we decided to extend our internal ressources. In order to maintain the best possible performance for all Premium users, we decided to limit the download capacity to 4 GB for each user during this transotional* phase. Premium users will be able to save up to 30 GB of download capacity, if the daily 4 GB volume has not been used. *transisional
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 που το γραφει οτι τα 4gb/μερα ειναι κατι το "προσωρινο" ? http://rapidshare.com/premium.html Download-Improvement for Premium-Users July 21, 2008 Due to the significant number of new users who subscribed to Rapidshare during the last two weeks, we decided to extend our internal ressources. In order to maintain the best possible performance for all Premium users, we decided to limit the download capacity to 4 GB for each user during this transotional phase. Premium users will be able to save up to 30 GB of download capacity, if the daily 4 GB volume has not been used. Έχουν πλάκα όμως έτσι? Improvement? edit: antonl δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, πρέπει να κανονίσουμε να post-άρουμε με βάρδιες...
antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 [offtopic] [...]edit: antonl δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, πρέπει να κανονίσουμε να post-άρουμε με βάρδιες... Τελευταία κάνω υπερωρίες και επικαλύπτονται τα ωράρια μας [/offtopic]
gypster Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Καλησπερα μπορειτε να με μου πειτε και μενα κατι για μια απορια που εχω σχετικα με το πως μπορω να οργανωσω τα αρχεια που εχω ανεβασει στο rapidshare ?
prigipa_m Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Καλησπερα μπορειτε να με μου πειτε και μενα κατι για μια απορια που εχω σχετικα με το πως μπορω να οργανωσω τα αρχεια που εχω ανεβασει στο rapidshare ? Με το να δημιουργείς φακέλους και να τα πετάς εκεί μέσα...
Superior Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Τουλάχιστον στις 21/7 υπήρχε αυτό το νέο: Due to the significant number of new users who subscribed to Rapidshare during the last two weeks, we decided to extend our internal ressources. In order to maintain the best possible performance for all Premium users, we decided to limit the download capacity to 4 GB for each user during this transotional* phase. Premium users will be able to save up to 30 GB of download capacity, if the daily 4 GB volume has not been used. ok thanks, δεν το ειχα δει αυτο (πριν το ξαναβγαλουνε δηλαδη). Εχουν παντως μεχρι και ορθογραφικα λαθακια στην ανακοινωση (πχ το ressources γραφεται resources και το transotional γραφεται transitional ... αμαν πια, ουτε την ανακοινωσουλα σωστα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.