filetos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Βεβαιως μπορεις.Κανεις login στον λογαριασμο σου πατας view logs και βλεπεις. Τα points αν δεν κανω λαθος ειναι ποντοι που σου δινει για αρχεια που εχεις ανεβασει και τα εχουν κατεβασει free users.Μπορεις να τους εξαγωρασεις με χρονο συδεσης παραπανω απο οτι εχεις μετα απο καποιο αριθμο. Μπουρουμε να δουμε συνοπτικα τι εχουμε κατεβασει απο rapidshare μεσα απο την σελιδα του? Εννοω αναλυτικα τι εχεις κατεβασει.εχω κατεβασει την ταδε ταινια video κτλ (λινκ).Επισης με 10000 points εχεις 30 free μερες επιπλεον που τις προσθετεις στο premium account σου?
opts Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ερώτηση : Το Rapget 1.41 δεν έχει αναβαθμιστεί και δεν δουλεύει με το RS Υπάρχει κάποιο που να δουλεύει σε free και paid mode ?
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Το 1.41 δεν δουλεύει σε μένα. Με το άνοιγμα crash-άρη. Έχω μείνει με το 1.40 για αυτό το λόγω (σε Vista).
filetos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μπουρουμε να δουμε συνοπτικα τι εχουμε κατεβασει απο rapidshare μεσα απο την σελιδα του?Εννοω αναλυτικα τι εχεις κατεβασει.εχω κατεβασει την ταδε ταινια video κτλ (λινκ).Επισης με 10000 points εχεις 30 free μερες επιπλεον που τις προσθετεις στο premium account σου? Παιδια κανεις που ξερει?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Παιδια κανεις που ξερει? Οχι δεν γινεται.
xaniamike Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 τι θελει να πει ο ποιητης; Download-Improvement for Premium-Users July 21, 2008 Due to the significant number of new users who subscribed to Rapidshare during the last two weeks, we decided to extend our internal ressources. In order to maintain the best possible performance for all Premium users, we decided to limit the download capacity to 4 GB for each user during this transotional phase. Premium users will be able to save up to 30 GB of download capacity, if the daily 4 GB volume has not been used.
antonl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ότι κάθε μέρα μπορείς να κατεβάζεις μέχρι 4GB (μέχρι να ολοκληρώσουν τις αναβαθμίσεις τους) και μπορείς συνολικά να φτάσεις να χεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις ως 30GB/μέρα αν δε τερματίσεις το όριο των προηγούμενων ημερών.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ότι κάθε μέρα μπορείς να κατεβάζεις μέχρι 4GB (μέχρι να ολοκληρώσουν τις αναβαθμίσεις τους) και μπορείς συνολικά να φτάσεις να χεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις ως 30GB/μέρα αν δε τερματίσεις το όριο των προηγούμενων ημερών. Δηλαδη πανε περιπατο τα 50 γιγα συνεχομενα αν δεν εχεις κατεβασει τιποτα τις τελευταιες 5 μερες ....
antonl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ναι, όπως και τα 10GB/μέρα. Αλλά τουλάχιστον λέει πως είναι προσωρινό μέτρο...
xaniamike Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 βασικα το ραπιδ εχει καταντησει η πιο ασταθης υπηρεσια... καθε μερα και αλλα... πληρωνεις να εχεις κατι συγκεκριμενο και καταληγεις να εχεις κατι τελειως διαφορετικο. παντως με τα 4Gb ανα ημερα πλεον δεν αξιζει να εχεις premium λογαριασμο αφου τα ιδια θα κατεβαζει και ενας free...
antonl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 βασικα το ραπιδ εχει καταντησει η πιο ασταθης υπηρεσια... καθε μερα και αλλα... πληρωνεις να εχεις κατι συγκεκριμενο και καταληγεις να εχεις κατι τελειως διαφορετικο. παντως με τα 4Gb ανα ημερα πλεον δεν αξιζει να εχεις premium λογαριασμο αφου τα ιδια θα κατεβαζει και ενας free... Εντάξει εξαρτάται από το τι θέλει κανείς. Εγώ πχ που γυρνάω σπίτι στις 11 το βράδυ και θέλω να δω μια ταινία (ερασιτεχνική/free παραγωγή εννοείται, έτσι; ), με βολεύει να την έχω σε <10 λεπτά -αφού αποφασίσω ανάλογα το κέφι μου εκείνη τη στιγμή αν θέλω θρίλερ/κωμωδία/περιπέτεια-, κάτι που δε μπορώ να κάνω με free. Δεν τους δικαιολογώ, ούτε μ' αρέσει αυτή η αστάθεια και το γεγονός πως για άλλα πλήρωσα κι άλλα παίρνω.
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ναι όντως το κατάντησαν αηδία ποια το rapidshare κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν τα όρια που μπορείς να κατεβαζεις. Εγώ πάντως τους έστειλα και email([email protected]) που τους την λέω για όλες αυτές τις μαλακίες που κάνουν και ότι ΔΕΝ σέβονται καθόλου τους πελάτες τους. Υ.Γ. Στείλτε τους κι εσείς κανένα μήνυμα μήπως έτσι φιλοτιμηθούν και σεβαστούν εμάς που δίνουμε τα ωραία μας λεφτά για να έχουμε rs premium accounts. Ορίστε και η απάντηση που μου έδωσαν στο μέιλ που τους έστειλα. Due to the rising usage of our infrastructure we are extending our bandwidth capacity's. Since this process is time consuming we have decided to temporarily change the traffic limit to 4 GB per day. This allows all Premium Users to again experience the high downloading speeds our service provides. Thank you for your understanding. Ας ελπίσουμε ότι όντως θα είναι προσωρινό αυτό το μέτρο.
ppetr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Αυτά είναι βλακείες. Μπορεί να σου βάλει όριο πχ 1mb/sec χωρίς να σου αλλάξει το όριο ημέρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.