Προς το περιεχόμενο

Το RapidShare αναβαθμίστηκε

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ok καλό αλλά στο παλιό σου έλεγε πόσα points έχεις και πότε λήγει το account σου.

Στο καινούργιο δεν βρήκα ακόμα κάτι αντίστοιχο αλλά θα το ψάξω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ok καλό αλλά στο παλιό σου έλεγε πόσα points έχεις και πότε λήγει το account σου.

Στο καινούργιο δεν βρήκα ακόμα κάτι αντίστοιχο αλλά θα το ψάξω.

Tουλάχιστον στο δικό μου account τα λέει όλα ξεκάθαρα:

pictureiz2.th.png

Δημοσ.

Σημασία δεν έχει ότι έκαναν αλλαγή στο logo και στην ιστιοσελίδα τους.

Σημασία έχει αυτό...

To enable you to check out the site in-depth, we have doubled the download volume for premium users: Instead of 25 gigabytes you can now download 50 gigabytes within 5 days.

Επιτέλους διπλασίασαν το download limit.

Δημοσ.
Σημασία δεν έχει ότι έκαναν αλλαγή στο logo και στην ιστιοσελίδα τους.

Σημασία έχει αυτό...

To enable you to check out the site in-depth, we have doubled the download volume for premium users: Instead of 25 gigabytes you can now download 50 gigabytes within 5 days.

Επιτέλους διπλασίασαν το download limit.

Αυτή πράγματι είναι καλή αλλαγή.

Δημοσ.
Tουλάχιστον στο δικό μου account τα λέει όλα ξεκάθαρα:

pictureiz2.th.png

Άρα δεν έχει τελειώσει ακόμα η αναβάθμιση.

Όντως η αύξηση του ορίου είναι πολύ καλή.

Δημοσ.
εγω εχω το CryptLoad και δεν κανει add τα part. μηπως ξερει κανεις κανα αλλο προγραμμα για download απο rapidshare?

κάτσε λιγο!

περιμενε καμια εβδομαδα και το usd και το cryptload θα δουλευει!

Δημοσ.

Δέν ξέρω αν είναι θέμα αναβάθμισης η όχι,στα καλά του καθουμένου το rapget (v.140) μουλάρωσε και έβγαζε error και το μπλέ ρολογάκι.Ξαναπέρασα το πρόγραμμα και τους κωδικούς του premium χωρίς αποτέλεσμα.Η μόνη λύση ήταν να βάλω μια πιο παλιά έκδοση (ν.136)

Αντιμετώπισε κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.
Δέν ξέρω αν είναι θέμα αναβάθμισης η όχι,στα καλά του καθουμένου το rapget (v.140) μουλάρωσε και έβγαζε error και το μπλέ ρολογάκι.Ξαναπέρασα το πρόγραμμα και τους κωδικούς του premium χωρίς αποτέλεσμα.Η μόνη λύση ήταν να βάλω μια πιο παλιά έκδοση (ν.136)

Αντιμετώπισε κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;

μια χαρά είναι με την 1,40 , λειτουργεί !

@@@

για να δείτε τα στοιχεία απλά πατάτε στο + του overview of the account..

petrossd6.jpg

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο τώρα, πάντως εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω ως free user. Συνεχώς λέει ότι βάζω λάθος security code. Έχω κάνει πολλές ανανεώσεις στην σελίδα μήπως και δεν έβλεπα καλά τις γάτες και τα σκυλιά και την υπόλοιπη πανίδα, αλλά όσες φορές κι αν δοκίμασα με διάφορους κωδικούς που μου εμφάνιζε μου βγάζει συνεχώς error.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...