nikos18382 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 απο χθες εχω 24 στο σπτι μου αλλα στην ουσια εχω 9!!!! πηρα πριν απο λιγο τηλ στη forthnet και μου ειπε το παιδι οτι τις πρωτες μερες αργει να "στρωσει" η γραμμη και να κανω υπομονη και μετα αν δε γινει τιποτα να δηλωσω βλαβη (πρεπει να ειμαι και απο τους πρωτους με 24 στην κατερινη) Οντως αργουν οι καινουργιες γραμμες να στρωσουν???
antonl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι για να στρώσει ο χαλκός, πρέπει να κατεβάσεις πρώτα 2-3 torrents είτε dual layer iso είτε HD movies αλλά μέχρι το 1/3 της μέγιστης ταχύτητας, σαν τ αμάξια ένα πράμα. Σοβαρά τώρα, δεν έχω ξανακούσει/δει κάτι τέτοιο. Εκτός αν έχουν υπόψη κάποιο πρόβλημα που υπάρχει στη γραμμή και υπολογίζουν να το φτιάξουν σύντομα. Δεν ειρωνεύομαι εσένα αλλά την απάντηση του υπεύθυνου . Αν κάνω λάθος μπορείτε να κάνετε το ίδιο για μένα
THUKIS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 και μένα μετά από 2 μέρες άρχισε να τα δίνει όλα ... υπομονή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 με όλο το σεβασμό ρε nikos18382, πόσα topics θα ανοίξεις ακόμα για αυτό το θέμα?
nikos18382 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 βασικα επειδη ειχα νεα για την υποθεση μου ειπα να βαλω καινουργιο για να φαινεται πιο ευκολα και να παρω εμπειριες και απο αλλα ατομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.