coolman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Με γράψανε σήμερα για υπερβολική ταχύτητα. Μπορώ να πω ότι πλέων έσπασα και εγώ την παρθενία μου. Αλλά μου αφαίρεσε και 5 πόντους από το δίπλωμα . Όταν τον ρώτησα σε πόσο καιρό παραγράφονται μου είπε 2 χρόνια. Μόλις γύρισα στο σπίτι έριξα μία ματιά στον Κ.Ο.Κ. και λεέι Άρθρο 9 Μεταβατικές διατάξεις 1. Βαθμοί ποινής για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. ενταγμένες στο Σ.Ε.Σ.Ο., το οποίο είχε καθορισθεί με προγενέστερες αποφάσεις, οι οποίες βεβαιώθηκαν από 1-9-2006 μέχρι την έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης, προστίθενται στους βαθμούς ποινής των παραβάσεων του Σ.Ε.Σ.Ο., το οποίο καθορίζεται με την πα- ρούσα απόφαση, εφαρμοζομένων των διατάξεων περί είκοσι πέντε (25) τουλά- χιστον βαθμών και περί χρόνου παραγραφής τριών (3) και δύο (2) ετών κατά περίπτωση Τι σημαίνει αυτό το "κατά περίπτωση"; Και πως ξέρω ποια είναι η περίπτωση μου;
Foxhound71 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω πως το "κατά περίπτωση" έχει να κάνει με το πόσο "βαριά" είναι η παραβίαση δηλαδή π.χ. το πόσο παραπάνω από το όριο έτρεχες, σε τι δρόμο έγινε η παραβίαση κτλ. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή την εντύπωση έχω. Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας μας διαφωτίσει περισσότερο γιατί νομίζω πως αφορά πολλούς αυτό το θέμα. Ίσως αν μας έλεγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραβίαση σου να βρούμε κάποια άκρη...
coolman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τι παραπάνω να πω; Έτρεχα με 30 km/h παραπάνω από το όριο και είναι η πρώτη μου κλίση. Τελικά σε πόσα χρόνια παραγράφονται; 2 ή 3;
soturin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 αν θεωρήσουμε οτι ο κόσμος λειτουργεί βάσει της λογικής, τότε 2, όσα σου είπε. Τρία ή δύο λέει ο κοκ, σου πε 2, θα ταν "κατά περίπτωση"
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 γιατι πιστευεις οτι περνανε? Μια χαρά περνάνε οι πόντοι μέσω υπολογιστή και μια χαρά έρχονται και τα χαρτάκια στα Τμήματα για αφαίρεση διπλωμάτων Απο πρώτο χέρι. Και όποιος είναι μάγκας και δεν το φέρει πάει και για απείθεια Greek's Low
-NetHawk- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Χωρις να ειμαι σιγουρος το κατα περιπτωση αναφερεται στην κατηγορια του διπλωματος του οδηγου στον οποιο βεβαιωθηκε η παραβαση.Επομενως 2 για επαγγελαμτικο και 3 για κανονικο. Και παλι στα λεω αυτα με πασα επιφυλαξη για την ακριβεια τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.