mikelo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ΄Μόλις βρήκα ένα νέο ταξιδιωτικό website. Ονομάζεται http://www.figame.gr (όπως φύγαμε δηλαδή) και έχει ένα σωρό πράγματα. Έκλεισα φτηνά αεροπορικά για Ισπανία και ξενοδοχειάκι τρομερά φτηνό για τα δεδομένα της Ισπανίας. Μήπως έχει κανείς κάποιο άλλο site που να εέχει φτηνά πράγματα γενικά? Δε με νοιάζουν τα design και αυτά Μόνο τα φτηνά ταξίδια. Ευχαριστώ
earth_walker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 και γιατί δεν πας Thailand κάνα 4 μηνο? εγώ όταν πάω με νοίκιασμα σπιτιού και μετακίνησής σε όλη την Thailand δεν ξεπερνώ τα 1500 ευρώ όχι γραφείο έτσι πάντα μόνος σου
antonisid Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Χα χα... Οχι ρε φίλε από το 1ο ποστ. Τουλάχιστον θα μπορουσε να ρωτήσει απλά τι γνώμη εχουμε για το site του.Το αστείο είναι οτι καρφώνεται άνετα ότι είναι δικό του!!!
angelos0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ας μείνει ο σχολιασμός στο site σαν σχέδιο και παροχές. Δεν ειναι το πρωτο ούτε το τελευταίο διαφημιστικό τρικ. πάντως δοκίμασα κάποιες πτήσεις και μου έβγαλε competitive τιμές. Βεβαια επειδή ταξιδεύω συνεχεια είναι προφανές ότι οι τιμές βγαίνουν από κάποιο άλλο μεγάλο network που πριμοδοτεί flights οποτε πάντα ψάχνεις τον πιο direct agency. το design του μου αρέσει παρα πολύ πάντως.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ωραίο site, ωραίο design αλλά απογοητεύτηκα από το αποτέλεσμα. Και εξηγούμαι: Προγραμματίζω ένα γρήγορο ταξίδι στις αρχές Ιουλίου. Έχω ήδη βρει εισιτήρια με Easyjet, Aegean, Ολυμπιακή, Luftwaffe. Είπα να ρίξω μια ματιά μέσω μήπως υπάρχει και τίποτε άλλο που μου διέφυγε. Έβαλα αεροδρόμια, ημερομηνίες και διευκρίνησα ότι θέλω απ'ευθείας πτήση. Το συγκεκριμένο site δεν έβγαλε τίποτα. "No results found. Try a new search." Αναρωτιέμαι γιατί... ΥΓ: Παρεμπιπτόντως, στις επιλογές αναζήτησης και συγκεκριμένα στο είδος πτήσης έχει τρεις επιλογές: "No pref.", "Direct", "Non-stop". Αναρωτιέμαι ποιά είναι η διαφορά μεταξύ της 2ης και της 3ης επιλογής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.