ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 δυστυχως δεν εχω ιδεα αν υπαρχει κατι σαν αυτο που εχω στο νου μου και πως να το ψαξω, συμβαινει πολλες φορες στη δουλεια μου να θελω να φωτογραφησω καποια εγγραφα καθαρα τοσο ωστε να μπορω αργοτερα να τα εκτυπωσω ... μηπως ξερει κανεις αν υπαρχουν φωτογραφικες μηχανες καταλληλες για αυτη τη δουλεια?
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 αφού από ότι κατάλαβα θέλεις να ψηφιοποιήσεις αρχεία γιατί δεν παίρνεις απλώς ένα scanner που θα σου βγει και φθηνότερα;;
phadomas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 αφού από ότι κατάλαβα θέλεις να ψηφιοποιήσεις αρχεία γιατί δεν παίρνεις απλώς ένα scanner που θα σου βγει και φθηνότερα;; Συμφωνω και επισης θα γινει καλυτερη κ ευκολοτερη δουλεια.Στο λεω γτ το εχω δοκιμασει κ εγω με την ψηφιακη οταν ηθελα να φωτογραφισω κατι θεματα εξετασεων...ενα δραμα ειναι. Παρε καλυτερα ενα Scanner
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ειμαι σιγουρη οτι το σκανερ θα εκανε καλυτερης ποιοτητας δουλεια, αλλα το προβλημα μου ειναι να μπορω να αντιγραψω εγγραφα εχμμμμ ας πουμε κρυφα και γρηγορα χωρις να φανει οτι λειπουν. αν εχετε δει παλιες καλες κατασκοπευτικες ταινιες θα καταλαβατε τι περιπου εννοω
Praetorianos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Βιομηχανική κατασκοπεία??? Ντροπη:p Υπάρχουν νομίζω κάτι σκάνερ χειρός που με ένα πέρασμα μπορούν να σκανάρουν σελίδες Α4. Μου φαίνεται σχετικά γρήγορη λύση αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα.
mandal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μπορεις να παρεις απλα μια οποιαδηποτε ψηφιακη μηχανη με Macro δλδ μια λειτουργεια για πολυ κοντινες αποστασεις. υπαρχουν και κινητα με καμερα που θα κανεις εξισου καλα τη δουλεια σου. θυμαμαι παλια που ειχα το k750 εβγαζε καλες φωτο κειμενων
thes1os Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Κάθε φωτογραφική μηχανή απο αυτές που κυκλοφορούν κάνουν μια χαρα αυτή τη δουλεια. Για να πιάσεις με μια φωτογραφία όλο το έγγραφο (αν είναι Α4) δεν ειναι καν αναγκη να έχει και κανα φοβερό και τρομερό macro (= βάζεις την ρ'υθμιση στο "λουλουδάκι" και τότε εστιάζεις απο πολύ κοντά χωρίς να θολώσει η εικόνα, αναάλογα την μηχανή μπορείς να εστιάσεις μέχρι και στο 1cm). Εγώ -χωρίς το focus να απαιτεί macro-φωτογραφίζω μια χαρά έγγραφα Α4. Πρόσεχε το φλας μην σου τις φωτίζει πολύ, αν και με ένα πέρασαμα σε ένα απλό πρόγραμμα π.χ αυξάνεις λίγο το contrast και μια χαρά. Φυσικά για προχειροδουλειά μιλαμε (π.χ οι γωνίες θα είναι πιο σκουρες και το χαρτί δεν θα φαίνεται ευθύ) αλλά η δουλεια γίνεται.
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 και πάλι ίσα ίσα θα καταλαβαίνεις τι λεει, να ξέρεις. στην εκτύπωση θα φανούν πολλές αδυναμίες. φρόντισε τουλάχιστον να έχι καλό φωτισμό όταν θα τραβάς.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 δηλαδη ποσο πια εχει δυσκολεψει αυτη η δουλεια ειχαν καλυτερα εργαλεια στον WWII απο σημερα? αισχος! αν σας ερθει κατα νου κατι διαφορετικο παντως ...
arxaggelos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 αν δεν αγόρεασες ακόμη δες και αυτό http://kshop.gr/view_cat.php?idcat=60&key=db6f7bad8e023ff7c53476fc9ef48ebe
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ευχαριστω, ευχαριστω ... νομιζω η πεννα ειναι πιο πρακτικη αλλα ο,τι αλλο σχετικο ριχτε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.