Προς το περιεχόμενο

αντι για φωτοαντιγραφα ψηφιακη?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω ιδεα αν υπαρχει κατι σαν αυτο που εχω στο νου μου και πως να το ψαξω, συμβαινει πολλες φορες στη δουλεια μου να θελω να φωτογραφησω καποια εγγραφα καθαρα τοσο ωστε να μπορω αργοτερα να τα εκτυπωσω ... μηπως ξερει κανεις αν υπαρχουν φωτογραφικες μηχανες καταλληλες για αυτη τη δουλεια?

Δημοσ.

αφού από ότι κατάλαβα θέλεις να ψηφιοποιήσεις αρχεία γιατί δεν παίρνεις απλώς ένα scanner που θα σου βγει και φθηνότερα;;

Δημοσ.
αφού από ότι κατάλαβα θέλεις να ψηφιοποιήσεις αρχεία γιατί δεν παίρνεις απλώς ένα scanner που θα σου βγει και φθηνότερα;;

Συμφωνω και επισης θα γινει καλυτερη κ ευκολοτερη δουλεια.Στο λεω γτ το εχω δοκιμασει κ εγω με την ψηφιακη οταν ηθελα να φωτογραφισω κατι θεματα εξετασεων:P...ενα δραμα ειναι:P.

Παρε καλυτερα ενα Scanner

Δημοσ.

ειμαι σιγουρη οτι το σκανερ θα εκανε καλυτερης ποιοτητας δουλεια, αλλα το προβλημα μου ειναι να μπορω να αντιγραψω εγγραφα εχμμμμ ας πουμε κρυφα και γρηγορα χωρις να φανει οτι λειπουν.

αν εχετε δει παλιες καλες κατασκοπευτικες ταινιες θα καταλαβατε τι περιπου εννοω ;)

Δημοσ.

Βιομηχανική κατασκοπεία??? Ντροπη:P:p

Υπάρχουν νομίζω κάτι σκάνερ χειρός που με ένα πέρασμα μπορούν να σκανάρουν σελίδες Α4. Μου φαίνεται σχετικά γρήγορη λύση αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα.

Δημοσ.

Μπορεις να παρεις απλα μια οποιαδηποτε ψηφιακη μηχανη με Macro

δλδ μια λειτουργεια για πολυ κοντινες αποστασεις.

υπαρχουν και κινητα με καμερα που θα κανεις εξισου καλα τη δουλεια σου.

θυμαμαι παλια που ειχα το k750 εβγαζε καλες φωτο κειμενων

Δημοσ.

Κάθε φωτογραφική μηχανή απο αυτές που κυκλοφορούν κάνουν μια χαρα αυτή τη δουλεια. Για να πιάσεις με μια φωτογραφία όλο το έγγραφο (αν είναι Α4) δεν ειναι καν αναγκη να έχει και κανα φοβερό και τρομερό macro (= βάζεις την ρ'υθμιση στο "λουλουδάκι" και τότε εστιάζεις απο πολύ κοντά χωρίς να θολώσει η εικόνα, αναάλογα την μηχανή μπορείς να εστιάσεις μέχρι και στο 1cm). Εγώ -χωρίς το focus να απαιτεί macro-φωτογραφίζω μια χαρά έγγραφα Α4. Πρόσεχε το φλας μην σου τις φωτίζει πολύ, αν και με ένα πέρασαμα σε ένα απλό πρόγραμμα π.χ αυξάνεις λίγο το contrast και μια χαρά. Φυσικά για προχειροδουλειά μιλαμε (π.χ οι γωνίες θα είναι πιο σκουρες και το χαρτί δεν θα φαίνεται ευθύ) αλλά η δουλεια γίνεται.

Δημοσ.

και πάλι ίσα ίσα θα καταλαβαίνεις τι λεει, να ξέρεις. στην εκτύπωση θα φανούν πολλές αδυναμίες. φρόντισε τουλάχιστον να έχι καλό φωτισμό όταν θα τραβάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...