kouberman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 καλημερα παιδια εδω και λιγο καιρο μου κολλαει το pc οτι και αν κανω πχ εγκατασταση προγραμματων,winzip extraction,download videos απο youtube,ακομα και οταν γραφω dvd κτλ.kai κολλαει τελειως δεν κανει ουτε καν ctrl+alt+del και ετσι εχθες αποφασισα να ξαναπερασω τα windows ελπιζοντας να λυθει το προβλημα αλλα ματαια παλι τα ιδια κολλαει οτι και αν κανω να αναφερω οτι εχω amd athlon 2600+ me geforce 6600 gt τι μπορι να φταιει? μηπως φταιει ο επεξεργαστης η η καρτα γραφικων?please help me!!!!
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μήπως ανεβάζει θερμοκρασία? Αν και νομίζω πως είναι ιός..πόσους σκληρούς έχεις?ρωτάω μήπως είναι αλλού ο ιός κ κάθε φορά ξαναπερνάει στον σκληρό, με τα windows, κάθε φορά που κάτι τρέχεις..
kouberman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μήπως ανεβάζει θερμοκρασία?Αν και νομίζω πως είναι ιός..πόσους σκληρούς έχεις?ρωτάω μήπως είναι αλλού ο ιός κ κάθε φορά ξαναπερνάει στον σκληρό, με τα windows, κάθε φορά που κάτι τρέχεις.. δεν ειναι ιος ετρεξα το adaware δεν βρηκε τιποτα 1σκληρο εχω μονο να και οι θερμοκρασιες
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 61 η cpu σε idle?πολύ πρέπει να είναι.. δεν ειναι ιος ετρεξα το adaware δεν βρηκε τιποτα Το adware είναι antispywre όχι antivirus..κατέβασε κ τρέξε το nod32 smart security.. Μόνο το adware έχεις τόσο καιρό κ μπαίνεις internet?
kouberman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Το adware είναι antispywre όχι antivirus..κατέβασε κ τρέξε το nod32 smart security.. Μόνο το adware έχεις τόσο καιρό κ μπαίνεις internet? oxi εχω και το symantec antivirus το οποιο δεν μου βρισκει κανεναν ιο
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 oxi εχω και το symantec antivirus το οποιο δεν μου βρισκει κανεναν ιο Πες το έτσι να καταλάβω γιατι κολλάει το σύμπαν!..βγάλτο κατευθείαν με το removal tool http://service1.symantec.com/Support/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039 κ όπως ξαναείπα κατέβασε το nod32 smart security που είναι κ πανάλαφρο κ πανίσχυρο..
ibiza_fr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 61 βαθμουυυυυυςςςς???? δοκιμασε να ψισεις λιγο μπεικον :-D:-D τραβα παρε ενα μπουκαλι πεπιεσμενου αερα και αρχισε να ψεκαζεις σχεδον τα παντα....γιατι αλλιως σε βλεπω για καινουριο αργα η γρηγορα
kouberman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Πες το έτσι να καταλάβω γιατι κολλάει το σύμπαν!..βγάλτο κατευθείαν με το removal tool http://service1.symantec.com/Support/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039 κ όπως ξαναείπα κατέβασε το nod32 smart security που είναι κ πανάλαφρο κ πανίσχυρο.. γιατι ομως?τοσα χρονια τουλαχιστον 5,αυτο χρησιμοποιω και δεν ειχα ποτε προβλημα. το nod32 smart security ειναι δωρεαν?εχει live updares?
dimitris2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 το nod32 smart security ειναι δωρεαν? οχι δεν ειναι δωρεαν και εγω προτεινω να δοκιμασεις το avira. για μενα το καλυτερο και δωρεαν. δοκιμασετο σε συνδιασμο με ενα spybot και δε νομιζω να εχεις προβλημα. τωρα επειδη λες οτι κολλαει το pc , πιστευω να κανεις συψνα καποια συντηρηση με καποιο προγραμμα οπως το ccleaner ετσι;
kouberman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 οχι δεν ειναι δωρεαν και εγω προτεινω να δοκιμασεις το avira. για μενα το καλυτερο και δωρεαν. δοκιμασετο σε συνδιασμο με ενα spybot και δε νομιζω να εχεις προβλημα. τωρα επειδη λες οτι κολλαει το pc , πιστευω να κανεις συψνα καποια συντηρηση με καποιο προγραμμα οπως το ccleaner ετσι; οπως ειπα κολλαει εδω και 1 μηνα.εκανα υπομονη.λοιπον πριν 5 μερες εκανα disk defragment registry cleaner me to ccleaner και με το registry mechanic αλλα τα ιδια παλι ωσπου προχθες δεν εμπαινε καν στα windows και ετσι αναγκαστηκα να τα ξαναπερασω αλλα και παλι τα ιδια δεν ξερω τι φταιει
dimitris2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 αρα λογικα το προβλημα θα ειναι hardware. για μενα λογικα μπορει να ειναι σκληρος δισκος η μνημη ραμ. εχεις καποιο αλλο σκληρο να κανεις εγκατασταση τα windows να το δοκιμασεις και αυτο?
kouberman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 αρα λογικα το προβλημα θα ειναι hardware. για μενα λογικα μπορει να ειναι σκληρος δισκος η μνημη ραμ. εχεις καποιο αλλο σκληρο να κανεις εγκατασταση τα windows να το δοκιμασεις και αυτο? δυστυχως οχι μαλλον θα το παω σε μαστορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.