Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο τηλεφωνο φιλικο στο SNR !

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο ασυρματο τηλεφωνο που να μη μειωνει το SNR?

Αυτο που εχω εγω μειωνει το SNR κατα μιση με μια μοναδα και οταν εχεις μονοψηφιο SNR ακομα και μιση με μια μοναδα πεζει ρολο για να μην εχεις αποσυνδεσεις.

Δημοσ.
Υπαρχει καποιο ασυρματο τηλεφωνο που να μη μειωνει το SNR?

Αυτο που εχω εγω μειωνει το SNR κατα μιση με μια μοναδα και οταν εχεις μονοψηφιο SNR ακομα και μιση με μια μοναδα πεζει ρολο για να μην εχεις αποσυνδεσεις.

Εφόσον τα φίλτρα δουλεύουν σωστά δεν παίζει ρόλο η συσκευή. Ίσως τα ασύρματα λόγω εξωτερικής τροφοδοσίας να επιβαρύνουν λιγότερο. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει διαφορά από ασύρματο σε ασύρματο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Εφόσον τα φίλτρα δουλεύουν σωστά δεν παίζει ρόλο η συσκευή. ...

Παίζει μεγάλο ρόλο η συσκευή, όπως και φυσικά ο αριθμός των συσκευών.

Εμπειρικά μιλώντας όσο πιο ψηλά πας σε κοστολόγιο σε ασύρματα Panasonic/Siemens τόσο λιγότερο χάνεις.

/sc

Δημοσ.
Εφόσον τα φίλτρα δουλεύουν σωστά δεν παίζει ρόλο η συσκευή. Ίσως τα ασύρματα λόγω εξωτερικής τροφοδοσίας να επιβαρύνουν λιγότερο. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει διαφορά από ασύρματο σε ασύρματο.

απο ασυρματο σε ασυρματο οχι τοσο οταν μιλαμε για καλα ασυρματα px siemens,panasonic,απο ενσυρματο σε ασυρματο υπαρχουν παρα πολλες διαφορες καταρχην στα ren Που τραβανε απο την γραμμη.το σταθερο εχει 2,0 - 3,0 οταν το ασυρματο εχει max 0,80

Δημοσ.
απο ασυρματο σε ασυρματο οχι τοσο οταν μιλαμε για καλα ασυρματα px siemens,panasonic,απο ενσυρματο σε ασυρματο υπαρχουν παρα πολλες διαφορες καταρχην στα ren Που τραβανε απο την γραμμη.το σταθερο εχει 2,0 - 3,0 οταν το ασυρματο εχει max 0,80

Καλημέρα

Τα ren τί είναι?

Δημοσ.

σαν μοναδα μετρησης ποσο "τραβαει "ενα τηλ απο την γραμμη.γενικως σε μια γραμμη προτιμουνται τα ασυρματα επειδη ειναι οτι πιο "ελαφρυ να το πω απλα"

telco,general electric γενικως λιγο αστα να πανε.βεβεα καθε τηλ που μπενει πανω ακομα και με φιλτρο ριχνει ελαχιστα σε αμελητεο ποσοστο την ταχυτητα.ουτε 50 kbits.αν το ριχνει πολυ τιποτα miso megabit κτλ τοτε κατι παει στραβα με φιλτρο κτλ.οπως και καποια φιλτρα ισως ειναι χειροτερα απο τα αλλα ειδικα μια μαρκα ποθυ δεν ειναι πλαστικο και εχει σαν μονωτικη απεξω.επισης τα φιλτρα εχουν σωστο και λαθος .δεν μπαινουν οπως να νε.αν το βαλεις σωστα το τηλ θα ειναι καθαρο αλλα θα εχεις προβλημα με το adsl.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...