Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων!

eklektos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια!θα ηθελα τν βοηθεια σας σε ενα θεμα με τη καρτα γραφικων π θελων α αγορασω!!!σκεφτομαι να αλλακσω την παλια π εχω(ατι σειρα χ500) και να αγορασω μια καινουργια,καλη και φθηνη!!!εψαξα να βρω καποια και κατεληξα σε αυτην http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=961272

δν εχω την οικονομικη ανεση να αγορασω μια καλυτερη!!!

αμα μπορειται προτεινεται μ και εσεισ μια καλη και φθηνη καρτα γραφικων,οχι παραπανω ομωσ απο 80-90 ευρο!!!

αααα και κατι αλλο ....να την υποστηριζει και η motherboard μ!!

(msi co.,LTD , MSI-7143,CHIPSET-INTEL):rolleyes::shifty:

Δημοσ.

Δε μπόρεσα να βρω κάτι για τη μητρική σου. Αν θες πες ποιο ακριβώς μοντέλο είναι από τα στοιχεία που θα πάρεις από κάποιο πρόγραμμα όπως το Everest ή το SIW.

Πιθανότατα να μην υποστηρίζει κάρτες pci-e όπως αυτή που διάλεξες αλλά μόνο AGP.

@liopyr:

Δίκιο έχεις. Απλά τα αποτελέσματα που επέστρεφε το google ο κωδικός της μητρικής μου φάνηκε περισσότερο σαν τηλέφωνο για helpdesk και γι' αυτό το προσπέρασα :)

|

V

Δημοσ.

H 3850 με διαφορά. Βέβαια, αν κάνεις υπέρβαση στα 120ε για μία 8800GT, ξεμπερδεύεις από κάρτα για πολύ καιρό. ;)

Δημοσ.

οχι δν ειναι!!!

αλλα καλυτερα θα ηταν να ποσταρατε εσεισ το λινκ!!!

τεσπα!!!

πιστευω η 8800γτ να υποστηριζεται απο την motherboard μ εεεε???

Δημοσ.

τελικα κατεληξα σε αυτες τησ 3 καρτεσ γραφικων!!!ποια πιστευεται οτι ειναι η καλυτερη απο τισ τρεις???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...