AMDAKIAS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Έχω ένα pc καινούργιο το οποίο έχω εγκαταστήσει μια gainward 8800GT 512MB . Έκανα format τον Η/Υ , πέρασα windows XP PRO ENG SP2 και έβαλα τους τελευταίους drivers για όλες τις συσκευές και όχι αυτούς που δίνουν οι κατασκευαστές. Μόλις πήγαινε να μπεί στα windows έκανε κάποια "κομπιάσματα" πριν ξεκινήσει η μπάρα να κινείτε. Επειδή λοιπόν έψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, έφτιαξα καινο΄θργιο θέμα και περιμένω τις απαντήσεις σας μήπως και βρώ την λύση του παραπάνω γρίφου. Να προσθέσω δε ότι βάζοντας άλλη κάρτα γραφικών επάνω δεν μου παρουσιάζει το ίδιο....
outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 τι τροφοδοτικό έχεις?(μάρκα και πόσες συσκευές έχεις πάνω?)
dreaming123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Στα xp τελικά σε έβαζε? Αν όχι και έκανε επαννεκίνηση μήπως η κάρτα γραφικών σου δεν είνα ισυμβατή με dx9? Γιατι αν είναι μόνο 10 λογικά αυτο θα φταίει...
outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Στα xp τελικά σε έβαζε?Αν όχι και έκανε επαννεκίνηση μήπως η κάρτα γραφικών σου δεν είνα ισυμβατή με dx9? Γιατι αν είναι μόνο 10 λογικά αυτο θα φταίει. τι λες τώρα πως σου κατέβηκε αυτό ρε φίλε??
antonl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 dreaming123 αυτό που λες δεν ευσταθεί. Δε μπορεί να ναι συμβατή με dx10 και όχι με 9. Δοκίμασε να βάλεις κάποιον παλιότερο driver. Ακόμα κι αυτόν που είχε η κάρτα μαζί.
dreaming123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μπορεί να μην ευσταθεί αλλά σε εμένα και σε έναν φίλο μου έτυχε... Όσο και να το ψάξαμε αυτό έφταιγε... Αλλά δεν είναι ιδια περίπτωση με του παιδιού... Εγω έβαζα xp και μόλις ξεκίναγε μπλε οθόνη και επαννεκίνηση και <έφταιγε> τελικά η κάρτα γραφικών λόγω οτι ήταν αποκλειστικά dx10. Ίσως και να ήταν κάτι άλλο αλλά με vista που του έβαλα του φίλου μου δουλέυει κομπλέ!
dreaming123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 dreaming123 αυτό που λες δεν ευσταθεί. Δε μπορεί να ναι συμβατή με dx10 και όχι με 9. Δοκίμασε να βάλεις κάποιον παλιότερο driver. Ακόμα κι αυτόν που είχε η κάρτα μαζί. Γιατι ο 10,1 είναι συμβατός με το 10?
antonl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Γιατι ο 10,1 είναι συμβατός με το 10? Φυσικά και μια κάρτα dx10.1 είναι με το dx10. Όλες οι εκδόσεις directX A είναι συμβατές με B, αν Α>Β. Αλλιώς μια κάρτα dx10 (ή 10.1) δε θα μπορούσε να παίξει dx9 (ή 10)παιχνίδια.
dreaming123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ok antonl ήμουν άκυρος τότε.Κάτι έμαθα αν και βγήκα λίγο εκτός θέματος... Sorry AMDAKIAS.
vamitrou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 AMDAKIAS άνοιξε τον υπολογιστή σε safe mode και βάλτου προηγούμενο driver. Πιστεύω θα λειτουργήσει γιατί και εγώ είχα το πρόβλημα αυτό λίγες μέρες πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.