Προς το περιεχόμενο

Ερωτηματολόγια ΜΕΤΡΟ & Τροχαία

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ρε παιδιά, τι μ@λακία ειναι αυτή που μας δέρνει πάλι?

Για οσους δεν το εχουν δει συμβαινει το εξης :

Κανει μπλόκα η τροχαία σε κεντρικούς δρόμους (σε 1 περιπτωση τουλαχιστον απο αυτες που ειδα ειχανε δημιουργησει κυκλοφοριακο) και σε οδηγουν με το ετσι θελω να απαντησεις σε μια σειρα απο ερωτησεις για το Αττικο μετρο σε κατι γκομενακια που κάνουν την έρευνα. Καθαρα και μονο για αυτο το σκοπο. Δεν ζητανε ουτε χαρτια ουτε τιποτα.

Μαλιστα το σκηνικό δημιουργειται με τις κορίνες της τροχαιας κλείνοντας ουσιαστικα το ένα ρευμα κυκλοφοριας (πρεπει δηλαδη να αλλαξεις ρευμα για να συνεχισεις αν δεν σε σταματησουν....εξου και το κυκλοφοριακο)

Μα τι φρουτο ειναι παλι αυτο? Απο πότε ειμαι υποχρεωμενος να απαντάω σε ερωτηματολόγια? Δεν ειμαι ελευθερος να αποφασισω? Μου βαζουν μπαμπουλα για να τρομαξω και να απαντησω? Τι ειναι η τροχαιά? manager της ερευνας? Με ρωτησαν εμενα αν εχω χρονο να απαντησω?Δηλαδη οι αλλοι που παίρνουν τηλεφωνα ή σε σταματανε στο δρομο και ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να συμμετασχεις σε ερευνες ειναι οι μ@λακες και αυτοι ειναι οι εξυπνοι?

Ε!ρε Ελλαδισταν....

Δημοσ.

Προφανώς δεν έτυχε σε εσένα αλλά από κάπου αλλού θα το άκουσες γιατί απόκλείεται η τροχαία να σε βάλει να απαντήσεις τέτοιο ερωτηματολόγιο. Εδώ δεν κάνουν έρευνα για τους δρόμους για το ΜΕΤΡΟ θα κάνουν; :)

Δημοσ.

Σε μένα έχει συμβεί πάντως κάπου στην Πελοπόννησο πριν μερικά χρόνια, υποθέτω καταχρηστικά χρησιμοποιείται η αστυνομία για να σταματήσεις, δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικό ν'απαντήσεις.

Δημοσ.
Προφανώς δεν έτυχε σε εσένα αλλά από κάπου αλλού θα το άκουσες γιατί απόκλείεται η τροχαία να σε βάλει να απαντήσεις τέτοιο ερωτηματολόγιο. Εδώ δεν κάνουν έρευνα για τους δρόμους για το ΜΕΤΡΟ θα κάνουν; :)

Μου εχει συμβει 1 και το εχω δει 2...Κιʼομως ειναι αληθεια!!!!

Δημοσ.

Είναι πέρα για πέρα αληθινό....

Το είδα στην Αγίου Δημητρίου μερικά μέτρα πριν το Μετρό της Δάφνης.

Για καλή μου τύχη όμως ήμουν από την δεξιά λωρίδα γιατί αυτή είχαν κλήση την αριστερή.

Τα γκομενάκια φορούσαν και διακριτικά φωσφόριζε γιλέκα.

Οι μπατσοί που ήτανε στην αρχή απλά κάνανε νόημα σου επερχόμενους να κόψουν ταχύτητα.

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις, πάντως γκομενάκια δεν τα λέω αυτά με σταμάτησαν χθες σε ένα φανάρι που έβγαινε στο βουνό στο Σχιστό. Δύο π@πάρες ήταν! (οκ, αστειεύομαι).

Φορούσαν πάντως τα φωσφοριζέ της τροχαίας, αλλά σε εμένα δήλωσαν πως είναι από την Αττικό Μετρό.

Με ρώτησαν από πού έρχομαι και πού κατευθύνομαι, τους είπα (ψέμματα) και έφυγα. :P

Στο σημείο που βρισκόντουσαν πάντως οι συγκεκριμένοι δεν δημιουργούσαν κυκλοφοριακό πρόβλημα, και ρωτούσαν μόνο όσους ήταν ήδη σταματημένοι στο φανάρι.

Τους πετυχαίνω συχνά τελευταία και στις 3 γέφυρες, (με το που περνάς την γέφυρα πριν βγεις στην στρ. Καλλάρη) αλλά δεν μπορούν να με σταματήσουν επειδή κινούμαι αριστερά στο συγκεκριμένο σημείο.

Δημοσ.
Σε μένα έχει συμβεί πάντως κάπου στην Πελοπόννησο πριν μερικά χρόνια, υποθέτω καταχρηστικά χρησιμοποιείται η αστυνομία για να σταματήσεις, δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικό ν'απαντήσεις.

Υποχρεωτικα σταματας και επειδη ψαρωνεις απαντας κιολας.

Με ενα φιλο που το συζητησα και γιαυτο ανοιξα και τη συζητηση αυτη, μου ειπε οτι ηταν με τη μηχανη και μολις τους ειπε οτι δεν θα απαντησει και οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανουν του ζητησαν χαρτια :)....αυτο ειναι και ο λογος που τσατιστηκα.

Δημοσ.
Παιδιά δεν ξέρω τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις, πάντως γκομενάκια δεν τα λέω αυτά με σταμάτησαν χθες σε ένα φανάρι που έβγαινε στο βουνό στο Σχιστό. Δύο π@πάρες ήταν! (οκ, αστειεύομαι).

Φορούσαν πάντως τα φωσφοριζέ της τροχαίας, αλλά σε εμένα δήλωσαν πως είναι από την Αττικό Μετρό.

Με ρώτησαν από πού έρχομαι και πού κατευθύνομαι, τους είπα (ψέμματα) και έφυγα. :P

Στο σημείο που βρισκόντουσαν πάντως οι συγκεκριμένοι δεν δημιουργούσαν κυκλοφοριακό πρόβλημα, και ρωτούσαν μόνο όσους ήταν ήδη σταματημένοι στο φανάρι.

Τους πετυχαίνω συχνά τελευταία και στις 3 γέφυρες, (με το που περνάς την γέφυρα πριν βγεις στην στρ. Καλλάρη) αλλά δεν μπορούν να με σταματήσουν επειδή κινούμαι αριστερά στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτοι που λες ειναι χωρις τη βοηθεια της αστυνομιας (εχω δει και εξω απο το μετρο στο συνταγμα). Υπαρχουν και μερικοι τετοιοι. Τα σκηνικα που λεω εγω προβλεπουν 2-3 μπατσους και περιπου 6-7 ατομα της Αττικο μετρο με τα φωσφοριζε.

Δημοσ.

Τους έχω πετύχει έξω απο το Μετρό Χαλανδρίου και σταμάτησαν το Ταξί που είχα πάρει. Επίσης πετύχαμε αργότερα στον Σταυρό ίδιο μπλόκο μάλιστα σε σημείο που δεν είχε και μετρό δίπλα.

Εκτός απο το γεγονός οτι επιβάρυναν την κίνηση χωρίς κανένα λόγο, για ποιό λόγο χρησιμοποίησαν την "διαταγή" που σου δίνει ο τροχονόμος για να σταματήσεις; Ρε την παλεύουμε σε αυτό τον τόπο; Μήπως έχουμε μπερδέψει την βούρτσα με την λούτσα;

Ντάξει το γεγονός να μου ζητήσουν άδεια δίπλωμα και ασφάλεια είναι κάπως τραγικό. Τι δηλαδή αν δεν δεχτείς να απαντήσεις σε περιλαμβάνει ο τυπάς της τροχαίας;

Δημοσ.

κοιτα,ουτως η αλλως ειναι διακοσμητικοι οι μπατσοι στο ελλαδισταν,τουλαχιστον βρηκανε κατι για να νιωθουν και αυτοι χρησιμοι..

Δημοσ.

Πριν αρκετές μέρες συνέβαινε στην παραλιακή,συγκεκριμένα όπως τελειώνει το "δαχτυλίδι" στο ΣΕΦ και μπαίνεις παραλιακή για Γλυφάδα ή Κέντρο είχαν πιάσει δεξιά λωρίδα με το τροχόμπατσο να σταματάει κόσμο.Το είδα επίσης στην Τσούντα(Πατήσια) κάτω-κάτω πριν κάνεις αριστερά για Εθνική προς Πειραιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...