kpit21056 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 για αρχη ειμαι μεγαλος βλακας ξεκινησα να κανω ενα format και απο την πολυ βιασυνη μου οταν ειχα βαλει το cd των xp εκανα delete το partition που ηταν πρωτο αλλα δεν ηταν ο σκληρος του pc ηταν ο εξωτρικος το ακυρωσα reboot εκανα το format εκει που ηθελα κτλ... αλλα μολις πιγα να μπω στον εξωτερικο σκληρο μου ζηταει να κανω format και δεν θελω να κανω μπορούμε να κανουμε τιποτα ???? PLEAAAAASSSSSEEEEE:fear::fear:
StavrosD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δοκίμασε το Active@ Partition Recovery. Κατέβασε το demo, και αν δεις ότι βλέπει τα αρχεία σου τότε μπορείς να βρεις και την κανονική έκδοση
washcloud Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ...κι επειδή χρειάζεται η ανάκτηση να γίνει σε ΑΛΛΟ δίσκο από τον εξωτερικό, αν δεν τον έχεις, δοκίμασε να επαναφέρεις το/τα partition με το TestDisk
kpit21056 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ρε παιδια τα βρηκα σκουρα ιδιαιτερα με το test disk εκανα καποια πραγματα αλλα πηγαινα στα τυφλα και δεν καταφερα να κανω τιποτα και σορρυ για την ταλαιπορια
kpit21056 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ρε παιδια τα βρηκα σκουρα ιδιαιτερα με το test disk εκανα καποια πραγματα αλλα πηγαινα στα τυφλα και δεν καταφερα να κανω τιποτα και σορρυ για την ταλαιπορια και κατι αλλο δεν εχω αλλο εξωτερικο τωρα αλλα και ουτε λεφτα να παρω !!!
washcloud Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Πρώτον μην δοκιμάσεις με recovery προγράμματα να επαναφέρεις αρχεία στον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (θα σε προειδοποιήσει και το software που θα χρησιμοποιήσεις - μπορεί και να στο απαγορέψει κι όλας) , γιατί κάτι τέτοιο θα γράψει πάνω στ' αρχεία που θα προσπαθήσεις να επαναφέρεις. Δεύτερον, αν δεν έχεις επαρκή χώρο στον εσωτερικό δίσκο, άσε τον εξωτερικό στην άκρη, μέχρι είτε να πάρεις άλλο δίσκο, είτε να βρεις άλλο pc στο οποίο θα συνδέσεις τον εξωτερικό, και θα κάνεις την ανάκτηση από εκεί. Τρίτον, αν πεις να συνεχίσεις την προσπάθεια με το test disk (μπας και βρει τα χαμένα στοιχεία για το/τα partition),στην 1η οθόνη επιλέγεις αν θα γράψει ένα log αρχείο για το τί θα κάνει (αδιάφορο) ,στη 2η επιλέγεις το δίσκο που θες να σκανάρει, 3η Ιntel (αν έχεις windows),4η analyse, 5η quick search, 6η enter (αν βρει κάποιο partition), 7η search deeper αν δεν βρει - ή επιλέγεις κάποιο από αυτά που βρήκε, επιλέγεις με τα βέλη "write to disk",enter, κι αν όλα παν καλά, restart και θα είναι οκ.
kpit21056 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:mrgreen::mrgreen: ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ
sougiannis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 δοκιμασε και με live cd ubuntu, αν εισαι τυχερος μπορει και να τα δει
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ...και που θα τα δει, τί να το κάνει, αν δεν έχει αρκετό χώρο για να τ' ανακτήσει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.