Προς το περιεχόμενο

Από Primary σε Secondary????

Nestoraki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με το πισι μου.Κάποια μέρα που πήγα να το ανοίξω δεν έβρισκε τον σκληρό δίσκο.:cry: Σκέφτηκα κάποιες λύσεις όπως να ξανακάνω εγκατάσταση τα γουιντοουζ μπας και ξαναπαίξει.Σκέφτηκα επίσης να κάνω φορματ και να κάνω ανάκτηση αρχείων.Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ η προτιμότερη λύση είναι να κάνω τον δίσκο secondary και να τον βάλω σε άλλο πισι και να μεταφέρω τα αρχεία.Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα.Ότι δεν ξέρω πως.Παρακαλώ πααααααααααααρα πολυ να μου πει κάποιος πως.

Δημοσ.

Όπως και όταν μεταφέρεις από ένα φάκκελο σε 'αλλον.

Μαρκάρεις το-τα αρχεία που θέλεις και μεταφορά σε:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό ισχύει μόνο για δεδομένα και όχι για αρχεία του λειτουργικού ή για προγράμματα.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θέλεις να κάνεις ένα δίσκο από Primary σε secontary. Λογικά ο δίσκος σου θα είναι σε σύνδεση IDE. Στο πίσω μέρος του δίσκου, δίπλα από την IDE σύνδεση έχει τα Jumperακια. Αυτά ανάλογα τη θέση του γινεται Primary ή secontary. Για να μην μπερδεφτείς από όλα αυτά απλά βάλε τον δίσκο σου σε μία δικτύωση IDE χωρίς άλη συσκευή πάνω.

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά θέλεις να κάνεις ένα δίσκο από Primary σε secontary. Λογικά ο δίσκος σου θα είναι σε σύνδεση IDE. Στο πίσω μέρος του δίσκου, δίπλα από την IDE σύνδεση έχει τα Jumperακια. Αυτά ανάλογα τη θέση του γινεται Primary ή secontary. Για να μην μπερδεφτείς από όλα αυτά απλά βάλε τον δίσκο σου σε μία δικτύωση IDE χωρίς άλη συσκευή πάνω.

Μάλλον εσύ κατάλαβες καλλίτερα τι ζήταγε....

Δημοσ.

...επίσης, αν ο δίσκος δεν φαίνεται στο BIOS POST, μπορείς να ξεχάσεις όλα τα προηγούμενα, καθώς και τ' αρχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...