wgibson Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 δεν ξερω ποσοι ασχολειστε ακομα με star wars jedi academy απλα κυκλοφορησε μετα απο πολυ καιρο αναπτυξης το εν λογω Mod και εχω ενα τεχνικο προβλημα που δεν καταλαβαινω στην console του παιχνιδιου μου εμφανιζεται το εξης μηνυμα και το οποιο με πεταει UI_SaberLoadParms: ran out of space before reading sabers.sab (you must make the .npc files smaller) λυση στο google υπαρχει σε ουγγρικο site αλλα κανενας μεταφραστης δεν βγαζει ακρη οσοι πιστοι προσελθετε....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Κάποτε το κοίταζα και το περίμενα αυτό το mod. Δυστυχώς όμως, εκτός των χιλιάδων αναβολών και προσβολών από τον "Master Tim", φάνηκε ότι πράγματι ήταν ένα πακέτο διαφόρων άλλων modded models, κλπ που δεν πήρε καν άδεια και που έχει μέσα αρχεία από το κανονικό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να κάνει να φαίνεται τεράστιο το mod (εκτός των FMVs). Αυτά και διάφορα reports ότι είχε trojan μέσα, με έκαναν να μην θέλω να το πλησιάσω... Edit: Όσο για το πρόβλημα, για δες αν αυτό θα βοηθήσει καθόλου http://forums.filefront.com/sw-jk3-problems-errors-help/325459-sp-problem.html
wgibson Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 το κοιταξα αυτο το site στο google δεν βγαζω ακρη γιατι δεν ανταποκρινονται πληρως οι οδηγιες στα αρχεια του Mod ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.