Προς το περιεχόμενο

Mελετη κλιματισμου & αερισμου

jokos31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω για πτυχιακη το παραπανω θεμα και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω πληροφοριες η και ετοιμες μελετες για να παρω μια ιδεα τι παιζει.

Δημοσ.

Μελέτη κλιματισμού και αερισμού για τί πράγμα;

Σπίτι, πολυκατοικία, μαγαζί, εργοστάσιο;

Για τα πολύ γενικά ένα βιβλίο Θέρμανσης-Ψύξης-Κλιματισμού είναι η καλύτερη αρχή.

ΥΓ: Αν δεν ξες τι παίζει γιατί διάλεξες αυτό το θέμα για πτυχιακή;

Δημοσ.

Για Super market.Βιβλια εχω αλλα θελω καποιο παραδειγμα για να δω τον τροπο πιο πολυ.Και αυτο μου εδωσαν γιατι αργησα να παω να παρω πτυχιακη.

Δημοσ.

Αν κάτσεις να διαβάσεις τα βιβλία θα καταλάβεις τα βασικά του τί χρειάζεται να κάνεις.

Αν ήδη τα κατέχεις, τότε καταλαβαίνεις ότι το πρώτο βήμα είναι ο υπολογισμός των ψυκτικών - θερμικών φορτίων του χώρου.

Μπορείς να ψάξεις να βρείς αντίστοιχη μελέτη, αλλά το βρίσκω λίγο δύσκολο.

Δημοσ.

Ψαξε σε διαφορες βιβλιοθηκες κα θα βρεις κατι.. τουλαχιστον εγω εκει βρηκα καποια στοιχεια αρκετα χρονια πίσω που εψαχνα για κατι παρομοιο....

Δημοσ.

Σε ποιά σχολή είσαι; Εγώ σπουδάζω στο τεί αθήνας και στο εξάμηνό μου υπάρχει το μάθημα της ψύξης - κλιματισμού. Και έχουμε σαν άσκηση "Μελέτη θερινού κλιματισμού σε σούπερ μάρκετ" Σχεδόν την τελειώνω.

Δημοσ.

Eνταξει εχω βρει καποια πραγματα αλλα δεν μπορω να βρω τα κλιματολογικα στοιχεια που χρειαζομαι.Ξερετε που μπορω να βρω κλιματολογικα στοιχεια της Δραμας?

Δημοσ.
Eνταξει εχω βρει καποια πραγματα αλλα δεν μπορω να βρω τα κλιματολογικα στοιχεια που χρειαζομαι.Ξερετε που μπορω να βρω κλιματολογικα στοιχεια της Δραμας?

Κλιματολογικά δεδομένα για αρκετές πόλεις της Ελλάδας έχει στο βιβλίο "Ηλιακή Ενέργεια" του Μοσχάτου το οποίο εκδίδεται απο το ΤΕΕ και θα το βρείς γύρω στα 10?.

Αλλιώς μπορείς να ψάξεις και στην ιστοσελίδα του ΚΑΠΕ που έχει κάποια κλιματολογικά δεδομένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...