manosfr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 εδω και περιπου 2 μηνες εχω ως κυριο παροχο τον οτε.αποφασισα να βαλω ιντερνετ για να μην τραβιεμαι πια στο πανεπιστημιο και στα ιντερνετ καφε. ψεμα πρωτο.μα φυσικα υποστηριζει η περιοχη σας 24 mbs κυρια.ενεργοποιηση.ολα καλα για αρχη.μερικες μερεσ μετα ενω περιμενα να κατεβαζω πανω απο 1.5 τιποτα.γυρω στα 700-600.τηλεφωνα τεχνικος μετα απο τα πολλα!λεει εχει προβλημα η γραμμη ο χαλκος.πολυ θορυφος.πρεπει να το κατεβασουμε την ταχυτητα.μου λεει στα 8.απο τοτε που πηγα στον οτε και την κατεβασα εχω αηδιασει με το connex.ενα μηνα τωρα 3 μερες μπορω και μπαινω στο ιντερνετ τις αλλες οχι.τριτη σημερα.δεν δουλευει παλι.απο ποτε;απο την παρασκευη.τι να κανω.τουσ εχω παρει.τουσ το εχω πει.μπορω να διακοψω την συνδεση;ελεος.τοσο δυσκολο να στειλουν ενα τεχνικο; βρισκομαι στο ρεθυμνο!ευχαριστω!
ntinos19 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μάλον έπεσες στη περίπτωση, όταν έκανα σύνδεση conn-x την ενεργοποίησαν σε 3 μέρες και δεν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα με τη γραμμή μου, μόνο τα restart που κάνει και αλλάζει η IP και αυτό μία στις τόσες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.