gherudos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Θα σας μιλήσω λίγο για την προσωπική μου εμπειρία και την απογοήτευση με αυτή την εταιρία.Σίγουρα θα υπάρχουν και καλές περιπτώσεις γιατί έχω ένα φιλαράκι που συγχρονίζει κάθε μέρα στα 16ΜΒΙΤ και κατεβάζει με καλές ταχύτητες. 1)Σε όσους λοιπόν η forthnet υποσχέθηκε ότι η αλλαγή παρόχου και η μετάβαση στο ιδιόκτητο δίκτυό της θα διαρκέσει 3-4 ώρες(δεν θα έχετε adsl για 3-4 ώρες) και σας πείθουν ότι το διάστημα 2-3 εβδομαδών θα έχετε ίντερνετ αφού δεν θα διακοπείτε από τον προηγούμενό σας πάροχο είναι ψέματα. Ναι μεν έχεις ίντερνετ αλλά μπορεί να έχεις για 10 λεπτά και τις υπόλοιπες 23 ώρες και 50 λεπτά κάθε μέρα να μην έχεις ή μπορεί να έχεις 6 ώρες την ημέρα ή και καθόλου.Άρα δεν ισχύει αυτό. 2)Η προσφορά αναφέρει ότι μπορεί να έχουμε μέχρι και 24ΜΒΙΤ αλλά με ψιλά γράμματα λέει ότι το ελάχιστο που θα παίρνουμε είναι τα 4ΜΒΙΤ. Εμένα παιδιά την 1η ημέρα συγχρόνισε στα 10ΜΒΙΤ και τι που συγχρόνισε στα 10ΜΒΙΤ,από το site της forthnet τρέχω το τέστ http://www.adsltest.forthnet.gr και μου βγάζει ότι η γραμμή μου είναι 512/128 από την 1η ημέρα και για τις επόμενες 4 ημέρες.Δηλαδή μας πουλάνε εικονική ταχύτητα,σου λέει ορίστε συγχρονίζεις στα 10ΜΒΙΤ είσαι ΟΚ.Και τι που συγχρονίζεις στα 10ΜΒΙΤ αφού κατεβάζω με 25-56ΚΒ απο παντού και όταν λέω από παντού εννοώ ftp/http/p2p.Σήμερα το router συχρόνισε στα 920ΚΒ και σας παραδίδω τα αποτελέσματα του τέστ: TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 03/06/2008 02:02:37 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 257.71Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 148.03kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link Να αναφέρω ότι και σήμερα για πολλές ώρες δεν με άφηνε να μπω καν στο ίντερνετ,ούτε να ανοίξω το site μου με άφηνε. Πριν αρχίσουν οι "εξυπνάκηδες" να πετάνε διάφορα πρέπει να σας πώ ότι έχω 2 μόντεμ και 2 ρούτερ,έχω αλλάξει καλωδίωση,έσω δοκιμάσει ακόμη και να συνδέσω το ρούτερ απευθείας στην τηλεφωνική γραμμή,έχω δοκιμάσει τα πάντα,δεν είναι κάτι το οποίο προκαλώ εγώ. 3)24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη. Σίγουρα,περιμένουμε μισάωρα στη γραμμή και αν καταφέρουμε να μιλήσουμε με τεχνικό μας το κλείνουν(υπερφόρτωση του δικτύου μας λένε). Κάθε μέρα πρέπει να μιλάω,βασικά δεν μιλάω περιμένω σαν το μακάκα στην αναμονή μήπως και μιλήσω με έναν από δαύτους. Νομίζω ότι θα σπάσω το συμβόλαιο και θα φύγω,δεν αντέχω άλλο το δούλεμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 τα speedtests είναι αναξιόπιστα για γραμμές πάνω από 2mbit... βάζεις έναν download manager με segmented downloading (πχ DAP, GetRight, IDM, κτλπ κτλπ) και κατεβάζεις με αυτόν από sites όπως της Nvidia και της ATI... μόνο έτσι θα δεις πραγματικά τι ταχύτητα πιάνεις! επίσης δες τον λογαριασμό σου στο site αν σε έχουν περάσει από το 1mbit στα 24 2)Η προσφορά αναφέρει ότι μπορεί να έχουμε μέχρι και 24ΜΒΙΤ αλλά με ψιλά γράμματα λέει ότι το ελάχιστο που θα παίρνουμε είναι τα 4ΜΒΙΤ. ΛΑΘΟΣ το ελάχιστο μπορεί να είναι και ακόμα πιο κάτω...ακόμα και 1.5mbit! παίζει ρόλο η απόσταση σου από το dslam...σε αυτό δεν μπορεί να κάνει ο πάροχος κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.