agpr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εγω παντως ειμαι μεγιστος τσαμπατζης.Αναγκαστηκα να αλλαξω μαρκαα τσιγαρων απο craven πηγα στα τρακα lights .Επισης κραταω ενα ημερολογιο με τις γιορτες φιλων μου κ εχω σημειωσει ποτε γιορταζουν , ετσι μια δυο φορες τον μηνα βγαινω κυριλε (το δωρο παντα το ξεχναω, νταξει τι θα πεις ο αλλος 'γιατι δεν μου εφερες δωρο?' γυφτια). Δουλευω σαν part time job σε ψητοπωλειο απο οπου περνω και την τροφη μου. Χαρτικα κτλ παντα απο τουαλετες μαγαζιων η απο σπιτια φιλωνΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ Κώστα, εσύ είσαι;;;;
Houston Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εγω παντως ειμαι μεγιστος τσαμπατζης.Αναγκαστηκα να αλλαξω μαρκαα τσιγαρων απο craven πηγα στα τρακα lights .Επισης κραταω ενα ημερολογιο με τις γιορτες φιλων μου κ εχω σημειωσει ποτε γιορταζουν , ετσι μια δυο φορες τον μηνα βγαινω κυριλε (το δωρο παντα το ξεχναω, νταξει τι θα πεις ο αλλος 'γιατι δεν μου εφερες δωρο?' γυφτια). Δουλευω σαν part time job σε ψητοπωλειο απο οπου περνω και την τροφη μου. Χαρτικα κτλ παντα απο τουαλετες μαγαζιων η απο σπιτια φιλωνΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ Καλά έχεις μείνει πολύ πίσω… Εγώ πηγαίνω και τρώω στα πιο κυριλέ μαγαζιά (αστακομακαρονάδες, σολομούς, ψαρονέφρι …) και όταν έρθει η ώρα να πλερώσω την κάνω ταχα μου τάχα στην τουαλέτα. Από σπίτι…χμ, αλλάζω συνεχώς συνοικίες (γλυφάδα, κολωνάκι, κεφαλάρι) … μόλις μαζευτούν 3 - 4 νοίκια την κάνω. Όταν παίρνω ταξί λέω στον οδηγό: μισό να βγάλω λεφτά από το ΑΤΜ και φυσικά γίνομαι λούης. Επίσης προτιμώ τις μετακινήσεις μέσω φίλων…άλλες φορές κάνω τον άρρωστο και έρχονται και με παίρνουν ή μου δίνουν τρόφιμα και βάζουν τις μανάδες τους να μαγειρεύουν . Για τα κοινόχρηστα…κανονίζει η γκόμενά, πολλές φορές ζω στο σπίτι της μέχρι να με βαρεθεί και να με διώξει (μια με κράτησε 3 χρόνια!) Όταν κάνω τράκα τσιγάρο το πακέτο το βάζω κατά λάθος (δήθεμ τάχαμ) στην τσέπη μου…ο άλλος ντρέπεται να μου το ζητήσει πίσω… Για μετρητά έχω βρει καλή φάση…λέω στον άλλον: μήπως έχεις τίποτα ψιλά γιατί μου τελείωσαν (του δείχνω και ένα πλαστό πεντακοσάρικο) …ο άλλος από ντροπή και μόνο που βγάζει πότε 20ρικο πότε 50άρικο (έτυχε μια φορά ένας να μου δώσει 100αρικο) … φυσικά εγώ μετά κάνω τον Αμερικάνο.* Όταν πάω στα μπουζούκια με κερνάν πάντα τα φιλαράκια…έχω φροντίσει βέβαια να τους τραπεζώσω εγώ πρώτα όταν βρω ευκαιρία σε τίποτα εγκαίνια , εκδηλώσεις, χωρούς κτλ, τζάμπα είναι αλλά δεν τους το λέω και ύστερα αυτοί είναι υποχρεωμένοι … βέβαια εγώ κάνω τον χουβαρντά και λεω αφήστε τα ρε παιδιά αλλά τελικά αυτοί πληρώνουν. Για τα ρούχα έχω καμιά 10αριά φίλες. Σε κάθε μία λέω και διαφορετικά γενέθλια. Ετσι κάθε μήνα λίγο πριν τα γενέθλια πηγαίνω με την αντίστοιχη για ψώνια και της λέω εντελώς τυχαία ότι μου αρέσει αυτό του μπλουζάκι πχ. και φυσικά μου το κάνει δώρο. Τα δώρα που δεν μου αρέσουν τα ξανατυλίγω και τα κάνω πάλι δώρα. * Εχω και ένα άλλο κόλπο (δική μου πατέντα) … του λέω έχεις να μου δανείσεις ένα 100ευρω. Μου λέει όχι αλλά έχω 50ευρω. Ok του λέω και το παίρνω. Μόλις έρθει η ώρα και μου το ζητήσει του λέω πόσα σου ζήτησα? -100 -πόσα μου έδωσες? -50 -αρα μου χρωστάς και συ 50, σου χρωστώ και γω, άρα πάτσι -σωστά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 good lord...ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ...
darksoho33 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ειμαι περιεργος ποσο μακρια μπορουν να φτασουν καποιοι. ελεος. αν δεν εχεις λεφτα μην βγαινεις απο το σπιτι σου.... θα σε κερασουν μια και δυο και τρεις αλλα μετα καταντας αηδια. βρες μια δουλεια ημαρτον
contime Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Το ποστ του inorganic ηταν ειρωνικο, τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω.
livewire Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Σίγουρα, αλλά τα σκηνικά που ανέφερε δεν είναι τόσο τραβηγμένα, και για να είμαι ειλικρινής, έχω δει άτομα γνωστά και μη, να κάνουν παρόμοιες αλλά και ακόμα πιο απίστευτable γυφτιές. Για να μην πάμε σε συνηθισμένες περιπτώσεις (ήπιας)κλεπτομανίας από άτομα που κάθε άλλο παρά φτωχομπινέδες είναι.
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Σίγουρα, αλλά τα σκηνικά που ανέφερε δεν είναι τόσο τραβηγμένα, και για να είμαι ειλικρινής, έχω δει άτομα γνωστά και μη, να κάνουν παρόμοιες αλλά και ακόμα πιο απίστευτable γυφτιές. Για να μην πάμε σε συνηθισμένες περιπτώσεις (ήπιας)κλεπτομανίας από άτομα που κάθε άλλο παρά φτωχομπινέδες είναι. για λέγε
izerman76 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Καλά έχεις μείνει πολύ πίσω…Εγώ πηγαίνω και τρώω στα πιο κυριλέ μαγαζιά (αστακομακαρονάδες, σολομούς, ψαρονέφρι …) και όταν έρθει η ώρα να πλερώσω την κάνω ταχα μου τάχα στην τουαλέτα. Από σπίτι…χμ, αλλάζω συνεχώς συνοικίες (γλυφάδα, κολωνάκι, κεφαλάρι) … μόλις μαζευτούν 3 - 4 νοίκια την κάνω. Όταν παίρνω ταξί λέω στον οδηγό: μισό να βγάλω λεφτά από το ΑΤΜ και φυσικά γίνομαι λούης. Επίσης προτιμώ τις μετακινήσεις μέσω φίλων…άλλες φορές κάνω τον άρρωστο και έρχονται και με παίρνουν ή μου δίνουν τρόφιμα και βάζουν τις μανάδες τους να μαγειρεύουν . Για τα κοινόχρηστα…κανονίζει η γκόμενά, πολλές φορές ζω στο σπίτι της μέχρι να με βαρεθεί και να με διώξει (μια με κράτησε 3 χρόνια!) Όταν κάνω τράκα τσιγάρο το πακέτο το βάζω κατά λάθος (δήθεμ τάχαμ) στην τσέπη μου…ο άλλος ντρέπεται να μου το ζητήσει πίσω… Για μετρητά έχω βρει καλή φάση…λέω στον άλλον: μήπως έχεις τίποτα ψιλά γιατί μου τελείωσαν (του δείχνω και ένα πλαστό πεντακοσάρικο) …ο άλλος από ντροπή και μόνο που βγάζει πότε 20ρικο πότε 50άρικο (έτυχε μια φορά ένας να μου δώσει 100αρικο) … φυσικά εγώ μετά κάνω τον Αμερικάνο.* Όταν πάω στα μπουζούκια με κερνάν πάντα τα φιλαράκια…έχω φροντίσει βέβαια να τους τραπεζώσω εγώ πρώτα όταν βρω ευκαιρία σε τίποτα εγκαίνια , εκδηλώσεις, χωρούς κτλ, τζάμπα είναι αλλά δεν τους το λέω και ύστερα αυτοί είναι υποχρεωμένοι … βέβαια εγώ κάνω τον χουβαρντά και λεω αφήστε τα ρε παιδιά αλλά τελικά αυτοί πληρώνουν. Για τα ρούχα έχω καμιά 10αριά φίλες. Σε κάθε μία λέω και διαφορετικά γενέθλια. Ετσι κάθε μήνα λίγο πριν τα γενέθλια πηγαίνω με την αντίστοιχη για ψώνια και της λέω εντελώς τυχαία ότι μου αρέσει αυτό του μπλουζάκι πχ. και φυσικά μου το κάνει δώρο. Τα δώρα που δεν μου αρέσουν τα ξανατυλίγω και τα κάνω πάλι δώρα. * Εχω και ένα άλλο κόλπο (δική μου πατέντα) … του λέω έχεις να μου δανείσεις ένα 100ευρω. Μου λέει όχι αλλά έχω 50ευρω. Ok του λέω και το παίρνω. Μόλις έρθει η ώρα και μου το ζητήσει του λέω πόσα σου ζήτησα? -100 -πόσα μου έδωσες? -50 -αρα μου χρωστάς και συ 50, σου χρωστώ και γω, άρα πάτσι -σωστά :lol::lol::lol::lol:
StavrosD Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 mode: topic on Η κοπέλα ρώτησε τα έξοδα να μείνει μόνη της, όχι τρόπους να γλιτώσει χρήματα. Ο πιο οικονομικός τρόπος για να ζήσει μια κοπέλα μακριά από τους γονείς της είναι να μείνει στο αγόρι της, αλλά και αυτό θέλει συζήτηση. Σχετικά με το αρχικό ερώτημα: 1) Ενοίκιο... ψάχνεις και το αποφασίζεις. Κατά προτίμηση ψάξε σε μέρος που σε βολεύει ώστε να μην χάνεις χρόνο στις μεταφορές. Αν εργάζεσαι και στην δουλειά πληρώνουν τις υπερωρίες, ψάξε αν μπορείς σπίτι που να μπορείς να πηγαίνεις στην δουλειά με τα πόδια (εκτός αν είναι επικίνδυνη η γειτονιά), έστω και αν είναι λίγο ακριβότερο το ενοίκιο. Καλύτερα κάνεις π.χ. μισή ώρα υπερωρία παρά να χάνεις 3 ώρες στον δρόμο (πριν και μετά,διαδρομή + χρόνος αναμονής για λεωφορείο ή θέση στάθμευσης). Αν έχεις αυτοκίνητο, σκέψου το θέμα της στάθμευσης. 2) Λογαριασμοί: ADSL+απεριόριστα σταθερά, πηγαίνει περίπου 40€ τον μήνα σε forthnet, HOL, κτλ Ύδρευση: Γύρω στα 30€ στην πόλη μου τον μήνα. ΔΕΗ: Αν δεν βάζεις συχνά πλυντήριο, έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα, δεν μαγειρεύεις 2 φορές την ημέρα, κτλ, γύρω στα 40€ τον μήνα (ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού αυξάνεται το πάγιο). Κοινόχρηστα: Καλοκαίρι και χειμώνα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Πες περίπου στα 35€ κατά μέσο όρο 3) Καθαριστικά: Περίπου 40€ τον μήνα 4) Κινητό, αν στο πληρώνουν οι δικοί σου και αποφασίσεις να το χρεώνεσαι εσύ. Την πρώτη φορά που θα μετακομίσεις μόνη σου έχεις και αυτά τα έξοδα: 1 ή 2 ενοίκια προκαταβολή που ζητάει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σαν εγγύηση. Συνήθως είναι το ενοίκιο των τελευταίων μηνών του συμβολαίου, οπότε πληρώνεις και τον τρέχον. Αν δεν σου τα ζητήσει ο ιδιοκτήτης, δεν χρειάζεται να του το αναφέρεις βέβαια. Έπιπλα Σεντόνια, κουβέρτες Πλυντήριο ρούχων Τηλεόραση ίσως, ή ένα tv tuner για τον υπολοιστή. Συσκευή τηλεφώνου (10€+) Έξοδα μεταφοράς για έπιπλα που έχεις ήδη. Update: Στην περίπτωση που μένεις μόνη σου, πρόσθεσε και το κόστος του φαγητού, που μέχρι τώρα το χρεώνονται οι δικοί σου.
alexnir Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ενα χρονο μετα η κοπελα ειναι πιο πιθανο να εχει παντρευτει παρα να ζει ακομα με την απορια
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 βασικα αυτο που ειπε ο λιοπυρ ειναι πολυ σωστο. τα αρχικα εξοδα ειναι παρα πολλα γτ εχω φτιαξει σπιτι απο το μηδεν και ενα χρονο μετα ακομα ψωνιζαμε... ειχα σιχαθει τα μαγαζια, ενταξει ηταν για 3 ατομα αλλα και παλι αντι να παρει 15 κουταλια θα παρεις 5 η ταλαιπωρια ειναι η ιδια
BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ειμαι περιεργος ποσο μακρια μπορουν να φτασουν καποιοι. ελεος. αν δεν εχεις λεφτα μην βγαινεις απο το σπιτι σου.... θα σε κερασουν μια και δυο και τρεις αλλα μετα καταντας αηδια. βρες μια δουλεια ημαρτον Και δουλεια εχουμε αλλα παλι δεν τα βγαζουμε περα. Συγνωμη, αλλα η "γυφτια" ειναι η μονη λυση για να ζησεις εστω και αδοξα μια κανονικη ζωη. Ξερω και εγω εξυπνους τροπους για να περασεις τον μηνα. Ενας φιλος μου, μιας και στην Αγγλια (σπουδες) δεν εχει δουλεια (απολυση λογω οικονομικης κρισης) με αποτελεσμα να εχουν πεσει πεινες, βρηκε την λυση. 1) Πεινας και δεν εχεις λεφτα η δεν θελεις να χαλασεις? Μπαινεις σε ενα super market και τρως οτι θες εκει. Αν σε πλησιασει κανας υποπτος υπαλληλος την ωρα που τρως, του λες πολυ απλα οτι αυτα που κρατας τα ειχες μαζι σου πριν μπεις στο μαγαζι. True story 2) Παλι σε super market. Μπαινεις με μια μπυρα, π.χ ενα αδειο μπουκαλι που βρηκες στον δρομο, γεματη νερο και την αλλαζεις με μια καινουργια απο το ψυγειο (προσοχη να ειναι της ιδιας μαρκας μην τυχον και οι υπαλληλοι ειναι super παρατηριτικοι). Το ιδιο μπορει να πραγματοποιηθει και με οποιοδηποτε αλλο φαγωσιμο. Προς το παρων δεν μπορω να θημυθω αλλα. Προτεινω να ανοιξουμε και ενα τοπικ με ολα τα απαραιτητα hints and tips για την "εναλλακτικη" ζωη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.