livewire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 λολ , θεος φυλάξει , σιδερώνετε τα ρουχα σας; Ααααχχ, είναι καλό να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος ενάντια στον κόσμο.
Fidelio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ααααχχ, είναι καλό να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος ενάντια στον κόσμο. .. .. Το ουσιαστικό πρόβλημα ήταν όταν δεν είχα πλυντήριο .... ε ,ρε μπουγάδα και τρίψιμο. Χωρίς πλάκα , θεωρώ το πλυντήριο ρούχων ως μια απο τις πιο σημαντικές εφευρέσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας, απο την εποχή και όλας που σου βγάζει τα ρουχα στραγγισμένα ,ΧΑ , καλά !!!! tip: πριν απλώσετε τα ρούχα σας , τίναγμα και ..ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ! Εκτός βέβαια αν πρόκειται για πουκάμισα , σακάκια κτλ Εκεί δεν ξέρω τι γίνεται ...
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 με 50 ευρώ,5-7 φορές τον μήνα δέν πάς ούτε στο καπί πότε πήγες εσύ 7 φορές μπουζούκια με 50 ευρώ; Στον κατέλη; Όταν κάνει πάρτυ κάποια παράταξη πάω και μου βγαίνει το πολύ 10 ευρώ !!
-YiN- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 .. .. Το ουσιαστικό πρόβλημα ήταν όταν δεν είχα πλυντήριο .... ε ,ρε μπουγάδα και τρίψιμο. Χωρίς πλάκα , θεωρώ το πλυντήριο ρούχων ως μια απο τις πιο σημαντικές εφευρέσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας, απο την εποχή και όλας που σου βγάζει τα ρουχα στραγγισμένα ,ΧΑ , καλά !!!! tip: πριν απλώσετε τα ρούχα σας , τίναγμα και ..ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ! Εκτός βέβαια αν πρόκειται για πουκάμισα , σακάκια κτλ Εκεί δεν ξέρω τι γίνεται ... Σίδερο ποτέ και για κανέναν λόγο. Καλά οκ, σε μερικές περιπτώσεις δεν μπορείς να το αποφύγεις.. Φιντέλιε στις μεγαλύτερες εφευρέσεις πρώτα έρχεται το ψύγειο και η ηλεκτρική κουζίνα και μετά το πληντύριο αν και σε καταλαβαίνω οσον αφορά στο τρίψιμο στο χέρι. Όσο να 'ναι είναι μεγάλο πράγμα το να μη χρειάζεται να ανάψεις φωτιά στο μπαλκόνι για να ψήσεις το κρέας Επίσης να προσθέσω στα όσα είπε ο madsc ότι ανοίγοντας νοικοκυριό κάνεις πρώτα χοντρικά τον υπολογισμό των ΠΟΛΥ βασικών πραγμάτων που χρειάζεσαι και μετά προσθέτεις κάθε μήνα από κάτι για αρκετό καιρό. Εκτός κι αν έχεις κανένα τρελό μισθό, το να τα πάρεις όλα με τη μία είναι σχεδόν αδύνατο. Εν ολίγοις μην πας να πάρεις 38 σεντόνια, 25 σετ πετσέτες και κουτάλες για να σερβίρεις τη σαλάτα. Και φυσικά το λατρεμένο ΙΚΕΑ βοηθάει πολύ στο να γλυτώσεις έξοδα ακόμη κι απο χρηστικά αντικείμενα.
iNorganic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εγω παντως ειμαι μεγιστος τσαμπατζης.Αναγκαστηκα να αλλαξω μαρκαα τσιγαρων απο craven πηγα στα τρακα lights .Επισης κραταω ενα ημερολογιο με τις γιορτες φιλων μου κ εχω σημειωσει ποτε γιορταζουν , ετσι μια δυο φορες τον μηνα βγαινω κυριλε (το δωρο παντα το ξεχναω, νταξει τι θα πεις ο αλλος 'γιατι δεν μου εφερες δωρο?' γυφτια). Δουλευω σαν part time job σε ψητοπωλειο απο οπου περνω και την τροφη μου. Χαρτικα κτλ παντα απο τουαλετες μαγαζιων η απο σπιτια φιλων ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ
Houston Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δεν είναι εύκολο[/b] να μένεις μόνος/μόνη σου αυτόνομα.Οι περισσότεροι που γνωρίζω το κάνουν ζευγάρια ή 2 φίλοι/φίλες και μοιράζονται τις δουλειές/έξοδα. Τι δηλαδή? 2 φίλοι από το πουθενά αποφασίζουν να συγκατοικήσουν? Κάτι άλλο θα παίζει. Εκτός αν είναι φοιτητές... Ακόμη και οι γυναίκες δυσκολα το κάνουν ... αυτό σημαίνει ότι θα κοιμούνται και μαζι
livewire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αλήθεια, είναι cool να λες στο ίντερνετ ότι ζεις σαν παράσιτο?
thanocaster Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 .. ..Χωρίς πλάκα , θεωρώ το πλυντήριο ρούχων ως μια απο τις πιο σημαντικές εφευρέσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας, απο την εποχή και όλας που σου βγάζει τα ρουχα στραγγισμένα ,ΧΑ , καλά !!!! Μα και πριν το πλυντήριο είχαν ανακαλυφθεί οι γυναίκες... :fear:
Fidelio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ....όλα έχουν ένα τίμημα σε τουτη την ζωή και σίγουρα υπάρχουν θετικά σε κάθε περίσταση, το πλυντήριο ας πουμε δεν γκρινιάζει .... λολ
kabamaru21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 δεν γ@$@%!#@!@ε ομως.... άρα: γυναίκα > πλυντήριο
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ωραία. Τοτε να δουλεύουμε 20 ώρες την μέρα και μετά να πηγαίνουμε για ύπνο. Χάσιμο χρόνου η διασκέδαση και η χαρά. Μοναδική λύτρωση του εργαζόμενου θα είναι ο θάνατος Για δείξε μου ένα ποστ όπου κάποιος αναφερε οτι γουστάρει ακριβά μαγαζιά και οτι θέλει να πετάει 50-100 ευρώ την βραδιά στα μπουζούκια. Το 99% των απαντήσεων ήταν σχετικά με την ακρίβεια της ζωής σε βασικά είδη σε σύγκριση με τον βασικό μισθό. Είπα εγώ να μην διασκεδάσεις?ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα.Δηλαδή τι θες?Κάθε μέρα έξω για καφέ και παραμέρα για μπουζούκια?Μας δουλεύετε μερικοί εδώ μέσα.Και ένα πράγμα ΟΣΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΑΗΔΙΑ.
Praetorianos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εγω παντως ειμαι μεγιστος τσαμπατζης.Αναγκαστηκα να αλλαξω μαρκαα τσιγαρων απο craven πηγα στα τρακα lights .Επισης κραταω ενα ημερολογιο με τις γιορτες φιλων μου κ εχω σημειωσει ποτε γιορταζουν , ετσι μια δυο φορες τον μηνα βγαινω κυριλε (το δωρο παντα το ξεχναω, νταξει τι θα πεις ο αλλος 'γιατι δεν μου εφερες δωρο?' γυφτια). Δουλευω σαν part time job σε ψητοπωλειο απο οπου περνω και την τροφη μου. Χαρτικα κτλ παντα απο τουαλετες μαγαζιων η απο σπιτια φιλωνΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΝ είναι αλήθεια κάτι από τα παραπάνω απλά έλεος... Θα σε πάρουν χαμπάρι καμιά ώρα οι φίλοι σου και τότε να δω σε ποιους θα παρασιτείς. Δικαίωμα σου να το κάνεις αλλά τουλάχιστον μην το ποστάρεις στο νετ, δεν είναι μαγκιά ούτε εξυπνάδα..
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ΑΝ είναι αλήθεια κάτι από τα παραπάνω απλά έλεος... Θα σε πάρουν χαμπάρι καμιά ώρα οι φίλοι σου και τότε να δω σε ποιους θα παρασιτείς. Δικαίωμα σου να το κάνεις αλλά τουλάχιστον μην το ποστάρεις στο νετ, δεν είναι μαγκιά ούτε εξυπνάδα.. Μην μου τους κάφρους τάρατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.