teofross Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Twisted_Wicked δεν θα σου πει κανεις τι να κανεις και τι οχι ,εννοειτε κανεις οτι γουσταρεις παντως σχετικα με αυτο που λεει ο kolarou ειλικρινα στο λεω απο ενδιαφερον απλο χωρις να σε ξερω οτι εχει απολυτο δικιο και οσο και να μην σου φενεται σπουδαιο αυτην την στιγμη να ξερεις οτι ετσι ειναι και αυτα τα πραγματα εχουν συνεπειες σε βαθος χρονου και οχι τον αλλο μηνα.Οσο για το φορητο στα ποδια σου που λες οντως δεν ειναι καλο και δημιουργει προβλημα οπως και η χρηση κηνιτου ειδικα χωρις καλωδιο.Μπορει παντως καποιοι να γελανε με αυτα που γραφω αλλα επειδη εχω μηλησει με φιλο που ειναι μεσα σε σεμιναρια ασυρματης δικτιωσης και τηλεφωνιας στην panasonic απο αυτα που μου ειπε (χωρις να εχει συμφερον) δεν εχω ξανακουμησει ασυρματο τηλ ,εχω κλησει το wireless στο router και προσπαθω να αποφυγω το κηνιτο.ψαξε λιγο να δεις γιατι λενε ΕΙΔΙΚΑ αν υπαρχει μωρο στο σπιτι να ΜΗΝ γεινετε η χρηση wireless.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο
Vatos_locos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 αρχίσαμε τις μπαρούφες πάλι με ακτινοβολίες κλπ αν είναι έτσι μάγκες μου βγάλτε και τα καλώδια του ρεύματος από τους τοίχους γιατί αυτά σας κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από μια κεραίες βγάλτε ασύρματα τηλέφωνα σταματήστε να κάθεστε μπροστά σε οθόνες κλπ κλπ τουλάχιστον πριν πείτε για κινητά κλπ ενημερωθείτε τι μας κάνει πραγματικά κακό.... όσο για το φίλο με την κεραία μια omni και όχι directional κάνει για την δουλειά που την θελει 5-7 db είναι αρκετά νομίζω
teofross Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 καλα ειναικαποια πραγματα αν δεν τα ξερει καποιος καλα να μην τα αποκαλει μπαρουφες.Οσον αφορα το ασυρματο που λες εγω προσωπικα το εχω ηδη ξηλωσει εδω και χρονια.Οπως και το wifi.Η ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια υπαρχει γυρω μας οπως και να εχει το θεμα ειναι κατα ποσο προσπαθουμε να την ελλατωσουμε απο κοντα οσο γεινετε.και το λεω επειδη εχω ενημερωθει πραγματικα παρα πολυ καλα
Vatos_locos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 σου φαίνομαι να μην ξέρω περί ακτινοβολίας κλπ ? ηλεκτρονικός είμαι δυστυχώς τα έμαθα πολύ καλά και το wifi είναι το μικρότερο κακό που μπορείς να πάθεις και δεν είναι τόσο επιβλαβές όσο το παρουσιάζετε σκέψου τι τρως από την ομπρέλα των κεραιών κινητής σκέψου τι τρως από τους πυλώνες τις Δεής φούρνο μικροκυμάτων και έχω χίλια δυο ακόμα στο μυαλό μου να σου αναφέρω τα οποία τα χρησιμοποιείς κάθε μέρα και σου είναι αναγκαία πια οπότε όπως είπα και πριν το wifi θα έπρεπε να είναι το λιγότερο που σε προβληματίζει... πόσα κρούσματα λευχαιμίας είδες από wifi και πόσα από τους πυλώνες της Δεής ? 0 προς χιλιάδες ?
teofross Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Εχεις δικιο για ολα οσα λες και τους φουρνουσ κλπ και σε συνεχεια με οσα εχω γραψει προσωπικα εγω οτι δεν χρησιμοποιω απλα σου λεω οτι ουτε Microwave χρησιμοποιω και φευγω και απο το δωματιο οταν ειμαι εκει που καποιος το βαζει σε λειτουργεια...Και γενικα αυτο κανω για ολες αυτες τισ συσκευες που εχουν ακτινοβολια ΜΕΓΑΛΗ.Τωρα για τις κερεες της κηνητης σιγουρα εκτιθεμεθα σαυτες αλλα φιλε μου ειναι κατι που εγω προσωπικα δεν μπορω να αποφυγω οποτε απλα το δεχομαι.Ομως, οσον αφορα οτι μπορω εγω να αποφυγω που στο χρονο προσθετει προβλημα σε εμενα και την οικογενεια μου το κανω.Οχι να παω να βαλω wireless lan που οταν πριν απο χρονια το ειχα οταν δυσκολευοταν το σημα να πιασει και αυξανα την ισχυ με επιανε πονοκεφαλος εμενα και την γυναικα μου μαζι (ενω δεν το γνωριζε αυτη) στο 10λεπτο και μετα να βαλω και accesspoint απο πανω? με τιποτα.Εχω εναν συναδελφο που τυχαια μου ειπε πριν 2 μηνες οτι εδω και μηνες δεν μπορει να κοιμηθει με τιποτα το βραδυ και δεν του βρισκουν γιατι.Οταν ειχα παει σπιτι του να του φτιαξω το wifi στο λαπτοπ ενα πραγμα ειδα και φρικαρα.Η βαση του ασυρματου ΚΑΙ το wirelwss router KAI to κηνητο ANOIKTO ΔΙΠΛΑ στο κωμοδινο του στο κρεβατι που κοιμαται στα 40 εκατοστα αποσταση!! του λεω μ@λ@κ@ ,αναρωτιεσαι γιατι εχεις αυπνιες! ε ΕΛΕΟΣ
TNT1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 με επιανε πονοκεφαλος εμενα και την γυναικα μου μαζι μηπως κατα συμπτωση και οι 2 πχ εχετε αλλη εστια αγχους (στρεσογονα δουλεια).. KAI to κηνητο ANOIKTO ΔΙΠΛΑ στο κωμοδινο του το κινητο σε κατασταση αναμονης δεν εκπεμπει συνεχως ουτε με μεγιστη ισχυ,παρα μονο ανα λιγα δευτερολεπτα ενα σηματακι προς την κυψελη.Γιαυτο και εχουν τοσο μεγαλους χρονους αναμονης σε ιντλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.