Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για μηχανες(γενικα+ειδικα)

logo15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ αρχην λεω να μπω στον κοσμο των δυκικλων.Θα ηθελα να ρωτισω τι χρειαζετε

Α)για κατω απο 50cc

Β)για ανω των 50

Απο αποψη διπλοματος,παραβολων κτλ.

Δευτερον εχει κανεις απο εσας 50αρι off-road???

Αν ναι, διξτε μια φοτο γιατι μου εχουν πει οτι ειναι πολυ μικρα τα 50αρια εκτος απο παπια και scooters.(ή κανω λαθως και εχουν το ιδιο μεγεθος οπος οι κανονικες μηχανες απλος λιγοτερα κ.ε?)

Μετα προτινετε μου καλα και οικονομικα απο την Α κατιγορια (οχι παπακια μονο scooters και τα αλλα)

Και το ιδιο απο την Β

ΥΣ. υπαρχει site με ολα τα μοντελα και ολες τις τιμες και τα τεχνικα χαρακτιριστικα για να δω?(μην σας βαζω σε κοπο...)

Αυτα.Περιμενω απαντηση σας.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Α)+Β) ..ΚΑΤΩ, δεν έχει. ΕΧΕΙ 50, και ΑΝΩ (80,125, 250 κτλ)

Για 50άρι, με καμμιά 100άρα καθαρίζεις (παράβολα κλπ).

Καμμιά 300άρα για 125 και πάνω.

Αλλά ΠΑΡΕ ένα τηλ. στην τροχαία και ρώτα για ό,τι ΑΚΡΙΒΩΣ ενδιαφέρεσαι - ή σε 1 συνοικιακή σχολή οδηγών.

Τα "off-road 5oάρια", είναι λίγο πιο μικρά από τα "κανονικά" (από τα 125cc και πάνω δλδ) - συνήθως.

Πώς είναι το άλογο και το μουλάρι ; Ένα τέτοιο πράμμα :-)

Μετα προτινετε μου καλα και οικονομικα απο την Α κατιγορια (οχι παπακια μονο scooters και τα αλλα)

Και το ιδιο απο την Β

ΥΣ. υπαρχει site με ολα τα μοντελα και ολες τις τιμες και τα τεχνικα χαρακτιριστικα για να δω?(μην σας βαζω σε κοπο...)

...εντάξει, για μερικά πράγματα ΔΕΝ είναι το παν το internet...(πχ γαι σεξ και μηχανές :-D ) . Δεν κάνεις μια βόλτα καλύτερα από ένα συνοικιακό κατάστημα με μηχανές ;

Καλή επιλογή, και πάντα κράνος, κι ακόμα πιο σημαντικό, να έχει ΜΥΑΛΟ μέσα του αυτό το κράνος, ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ.-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...